- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
gunaydın arkadaslar ne kadar erkencıyım demı bu ılacı arastırmaktan sabaha kadar uyuyamadım butun stelere baktım her kafadan bır sese cıkmıs bu ılac için zararlı dıyende var cayını için sadece dıyende var bende pkistik var 11 aydır hatta 1 sene oldu artık ugrasıyoruz bebek için malesef sonuc hep kırmızı kart neyse bu saat ıtıbarıyle ne kaybederım kı bende denemek ıstıyorum dedeım ve elibeses ve ya arıse ozel msj gndermek ıstedım ama msj 100 gecmedıgı için yapamadım nyse elibeses ALLAH EVLADINI SAGLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN MASALLAH SANA ARKADASIMarkadasım bu ılacı temın edebılırsek nasıl temın edebılırım banada yardımcı olurmusun rıca edıyorum artık bıkmıs durumdayım cevremdekılerın ıgneleyıcı laflarından ve kendımı kotu hıssetmekten ulasan arkadaslarım tabı sızlerden de yarıdm beklıyorum bu ıılacı denresem bısı kaybetmem sımdıden tesekkurederım uykusuzluktan basım agrıdı gıdıp bıraz kestıreyım herkese bebıslı mujdelı gunler dılerım
kızlar inanın yazıların hepsini okudum gözlerim çıkacak sanki.bir umut bu çok güzel.ben 3buçuk senelik evliyim.1snedir doktorlarda uğrasıyorum.polikistik over var buda tabi yumurtanın büyümesine çatlamasına engel.doktor glucophage vermişti 5ay kullandım geçen nisan ayında hamile kaldım.ama 5haftalık felanken düşük yaptım.polikistik overi olan bayanlarda çok sık rastlanan durum sizde biliyorsunuz.bayanlar dördüncü yılıma gidiyorum benden çook sonra evlenenlerin bebekleri oldu ama benim yook yok.ALLAHIM banada sizede en kısa zamanda nasip etsin ben bu duyguyu 2hafta tattım dünyanın en müthiş şeyi.tekrar yasamak istiyorum.bunaldım bütün arkadaslarımın bebeği var.artık düşünmek çok yordu benide eşimide.yorumlarnızı hep okudum o romanyadan gelen ilacı benim getirtmem imkansız tanıdık yok çünkü.internetten nasıl alırım yardım edin nolur.çok ihtiyacım var nasıl alınıyor.tam adresi ne bunun.netten bulan buraya yazabilirmi.internetten sipriş etsem yurt dışından geliyormu.kızlar ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün.bana yardım edebilirmisiniz:84:
elibeses canım çok sevindim))) allah tamamına erdirsin canım.inşaallah diğer arkadaşlarım ve bende yakın zamanda burada sizlere hamile kaldığımız haberini yazarız.allah gül kokulu bebişini kucağınada almak nasip etsin .inşaallah... )))))
saglıklan kucagına al ınsallahhhhhhhhhhhhh
:) canım cok cok teşekür ederimm Amin diyorum
inşallah size de iyi gelicek bu ilaç ne kadar sabırsızlandıgınızı biliyorum bende haber bekliyorum :) hadi hayırlısı
saol canım benim inşallahhh :81:
Günaydın Melodiiielibeses tebriklerrrrrrrrrrrrcanım allah tamamına erdirsin :)bende bu ilacı landarch sayesinde aldım mucize gibi bu reglimden sonra kullanmaya başlıcammm inşallah sana gelen uğur banada uğrar tatlım :)
:) kan tahlili yaptırmadım canım gerek görmedim. perş. gün saglık ocagına gidicem haftaya kendi doktoruma gidicem bi kalp atışı filan oluşsun diye bekliyorumm suanda gerek yok gidip kafa karıştırmaya Rahatım ben :89:kan tahlılı falan yatırdınmı
ama cok sevndım super bu haber yhaaaaaaaa
kızlar alabileceğimiz bir adres yer varmı.
selam kızlar dun doktora gıttım bıldıgınız gıbı bende polıkıstık over var ve cok var doktor beenım hamıle kalma sansımın cok dusuk oldugunu ve kısır olabılecegımı syledı alt ust oldum kocama syleyemdım bıle içim içimi yıyor artık benım umudum kalmadı inş RABBIM her kesın sıfasını verır bebısıne kavusur bu ılac umut olur belkı dıye dusunmustum ama ona ulasma sansım yok denecek kadar az artı bulsam bıle yararı olmaz dıye dusunuyorum artık sadece bu durumu kocama nasıl soyleyecegımı bılmıyorum
diilmi yaa meğer hamişmişim eheeh
zaten o yazıyı yazdım eve geldim kimseyi görmeden direk banyoya test yapmaya gitim
öyle hazırlamıştım kendimi ne olursa olsun üzülmicem diye raahaat rahat yaptım direk cift cizgiyi görüncee Aman Allahım dedimmmm
Aris gerçekten nasıl sevaba girdin canım inşallah bu ilaç herkese sebep olur ve hamiş kalır herkesss ...
selam kızlar dun doktora gıttım bıldıgınız gıbı bende polıkıstık over var ve cok var doktor beenım hamıle kalma sansımın cok dusuk oldugunu ve kısır olabılecegımı syledı alt ust oldum kocama syleyemdım bıle içim içimi yıyor artık benım umudum kalmadı inş RABBIM her kesın sıfasını verır bebısıne kavusur bu ılac umut olur belkı dıye dusunmustum ama ona ulasma sansım yok denecek kadar az artı bulsam bıle yararı olmaz dıye dusunuyorum artık sadece bu durumu kocama nasıl soyleyecegımı bılmıyorum
canım çooooooooooooooooooooooook sevindim gerçekten sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. bize de anne olmak nasip olur inşallah senin de vesilenle...iyice merak ettim şu ilacıbence sen bize getirttin ya hiçbi karşılık beklemeden Allah tertemiz kalbinin mükafatını verdi
canım arastırdım yook yok.offf ne yapacağım çok istiyorum ya.peki internetten alınıyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?