Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canımmm evet söylemiştin erkek diye henüz isim bulamadık hayırlısyla doğumum şubata 34 haftalıkken gelmeyi planlıyorum o da aralık sonu inşş. canım benmm geldiğimde haber vericem bende seni çok öpüyorumm oğluşunu da öpüyorum

bılmıyorum kı tatlı annecık bılmıyorum bana ne ıyı gelır ne gelmez suan bılemıyorum sadece aklımadakı sey esımle konusmak bunu yapabılsem rahatlıyacagım ama yapamıyorum kafamdan bınlerce sey gecıyor suan kafayı bır toparlasam tamam olacak bıraz zaman ıhtıyacım var galıba senın elınde olan bısı olsa emınım yardımın olursun takma sen bunlara kafaya sen bebıse ve kandıne bak artık

benım kıstlerım cok fazla oldugu için dr umutverıcı konusmadı dusunuyorumda belkıde olması gerektıgı gıbı konustu her nekadar vıcdansızlıkla suclasamda dru sadece baska bır dr daha ıhtıyacım var suan arastırıyorum umarım dedıgın gıbıdır dr yanılmıstır

canım bence doktorlarunlada alakalı senin suanda bu durumun. ne kadar moralini bozmuş yaa pis kadın / adam herneyse...
benim ablamın eltsininde 7 sene cocugu olmadı. gezmedikleri doktor kalmadı en son bi doktor önerdiler ona gitti ve 3 ay gecmeden hamile kaldı..
işte doğru teşhis ve tedavi önemli heralde...
o doktoru sana öneririm ama kocaelide suanda..

bende baktım doktordan bana fayda yok bende son 2 ay bırakmıştım doktoru 4 aycık gittim sadece...
ve ben kaç sene hep devl. hastanesinin cildiyesine gidiyordum o kadar cok antibiyotik içmiştim bi kocaeli üniveristesinin cildiyesine gitmiştim bi merhem vermişti 3 ay a kalmadan gecti..

ÇARESİZLİK NE KADAR ZOR HEPİMİZ BİR ŞİŞE İLACA MUHTAC VE MEDET UMUYORUZ aLLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
İLACI TEMİN EDEBİLİRSEK ÇOK SEVİNİRİZ LÜTFEN BİZEDE YARDIM EDİN...

canım sağol yinede neyapalım sansımıza küseceğiz.Allahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün.artık çok yoruldum.

canım ben isterim bana yardım edebilirmisin.nasıl ve nerden alayım canım.çok iyisin bizim için bukadar uğrasıyorsun.Allahta senin en dar zamanında sana ferahlık versin çook dua ediyorum sana.

ben almak istiyorum canım
nasıl yapabiliriz?

Elibeses canım ben parayı ayın yirmisinde belirttiğin banka hesabına yatırmıştım.Sana mail de gönderdim ondokuzunda ve yirmisinde ama sen görmedin herhalde,adres bilgim de var tekrar bakarsan sevinirim ,bi sorun olursa haber ver bana lütfen.

Kusura bakma ya seni ve bebişi uğraştırıyorum ama özelden mesaj da atamıyorum.
hala mesaj sayım yeterli değil ,kimse de boş mesaj talebimi dikkate almadı(((

slm kızlar ben geldım bu gun keyfım yerınde artık moralımı bozmamaya karar verdım kocamada syledım olmazsa olmasın npalım dedı belkı bylesı daha hayırlıdır dedı olmazsa evlatlık alırız oz evladımız gıbı buyuturuz dedı bır rahatladım sormayın bosuna kuruntu yapmısım ben cok sevıyorum kocısı ya bır taraftanda kocıste doktor arastıracakmıs tedavım için ohhhh be rahatlamak ne ıyııı

bu arada pkolu arakadaslar sıze bır sorum olacak regl daha var ama benım leke leke kahve rengı kanamalarım oluyor neden acaba korkmalımıyım sızce:26::26::26::26::26:

Arkadaşım 100 msj derken özelden yazılan msjlar değil...
Şu yazdığın gibi 100 tane yorum yazman gerek topiğe yani anladınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…