Melekbade, sen yolunun yarısına gelmişın canım.
Erkek olduğunu ilk başta söyledim sana. Kız olursa gelin alırım demiştim ama erkek olduğunu biliyordum.
Daha nekadar ordasın, canım?
Gelince haberim olsun, buluşalım.
Seni çok çok öpüyorum, canım benim.
Bebişe ad düşündünüz mu?
evet çok acı bi durum ama sorunun kimde olduğu önemli değil ve bayan kısırlığını tedavi etmek erkek ksırlığından daha basitmiş sanırım..
Sizin kaç senedir olmuyor?
bence bu ilaç sana da iyi gelebilir ama tabi bulmak zor.. benimde şartlarım kısıtlı başka yardımcı olabilecek birileri vardır mutlaka..
olur mu polistik overde yumurta çok olduğu için daha çabuk hamile kalnııyor yani
kısırlıkta en iyi bölüm denebilir erkekte sorun olursa tedavi daha zor şükret bence :)
tüpte bile şanşınız daha çok
benım kıstlerım cok fazla oldugu için dr umutverıcı konusmadı dusunuyorumda belkıde olması gerektıgı gıbı konustu her nekadar vıcdansızlıkla suclasamda dru sadece baska bır dr daha ıhtıyacım var suan arastırıyorum umarım dedıgın gıbıdır dr yanılmıstır
canım hiç sanmıyorum daha söylediğim ilaçlar gelmedi ki banada başka biri elindeki ilacı vermişti
2. defa rica edebilirmiyim bilmiyorum ama sanmıyorum canım hiç kolay değil birine yük olmak
bu ilaclarıda hazır geliyorken bari bir kaç tane fazla olsun başkalarıda ulaşabilsin diye bin rica minnet söyledim
eşim bile dedi o kadar nasıl söylüyosun kadına diye kızdı bile ama bende kıyamadım kimse ulaşamıyo diye
ordan gelen biri bavulunda getircek 10 şişe de az değil nasıl gecircekler gümrükten bilmiyorum belki 2 defada gelcek onuda tam bilmiyorum
bekliyoruz suanda anlıcan zor yanii canım..
İlacı almak isteyen diğer kızlar.
Yurt dışında getirtme çok zordur arkadaşlar.
Özellikle de yüklü miktarda daha da zordur, nedenleri açıklamayım şimdi.
Ben bir çok kez söyledim. İsterseniz internetten alabilirsiniz. 1-2 şişe ilaç okadar gözüne batmıyor, gelebilir.
İnternette almak riski var mı? Var. Ödemeye yaparak ilaçı gelmeyebilir. Ama ben sizin durumda olsam kesinlikle denerdim.
Kaybedecek ne va? En fazla 30 TL. Kaybetsem bile yolda kaybetiğimi sanıp, geçerim.
Ödeme kredi kartıyla yapılmıyor. Ya Paypal ya da banka hesabına havale ile yapılır. Bu nedenle büyük risk yoktur.
İlaç gelmemesi durumunda sadece yaptığınız havale parası yanar.
Bilemiyorum, ben olsam düşünürüm.
Ben bu konuda sizlere yardımcı olurum. Yazışmalarınızı sağlarım ama ilaçınız gelmemesi durumunda ben sorumlu değilim.
Inanın size, hepinize yardımcı olmak isterdim ama elimden sadece bu geliyor.
Bu şekilde almak isteyen ve bu riski almak isteyen olursa bildiriniz. Elimden geleni yaparım.
esracım özelden msj yazdım aldınmı
şimdi okudum canım.
İlacı almak isteyen diğer kızlar.
Yurt dışında getirtme çok zordur arkadaşlar.
Özellikle de yüklü miktarda daha da zordur, nedenleri açıklamayım şimdi.
Ben bir çok kez söyledim. İsterseniz internetten alabilirsiniz. 1-2 şişe ilaç okadar gözüne batmıyor, gelebilir.
İnternette almak riski var mı? Var. Ödemeye yaparak ilaçı gelmeyebilir. Ama ben sizin durumda olsam kesinlikle denerdim.
Kaybedecek ne va? En fazla 30 TL. Kaybetsem bile yolda kaybetiğimi sanıp, geçerim.
Ödeme kredi kartıyla yapılmıyor. Ya Paypal ya da banka hesabına havale ile yapılır. Bu nedenle büyük risk yoktur.
İlaç gelmemesi durumunda sadece yaptığınız havale parası yanar.
Bilemiyorum, ben olsam düşünürüm.
Ben bu konuda sizlere yardımcı olurum. Yazışmalarınızı sağlarım ama ilaçınız gelmemesi durumunda ben sorumlu değilim.
Inanın size, hepinize yardımcı olmak isterdim ama elimden sadece bu geliyor.
Bu şekilde almak isteyen ve bu riski almak isteyen olursa bildiriniz. Elimden geleni yaparım.
esra ekleyebilirsin tabi bekliyorum sen ekle ben yazarım sana
Elibeses canım ben parayı ayın yirmisinde belirttiğin banka hesabına yatırmıştım.Sana mail de gönderdim ondokuzunda ve yirmisinde ama sen görmedin herhalde,adres bilgim de var tekrar bakarsan sevinirim ,bi sorun olursa haber ver bana lütfen.
Kusura bakma ya seni ve bebişi uğraştırıyorum ama özelden mesaj da atamıyorum.
hala mesaj sayım yeterli değil ,kimse de boş mesaj talebimi dikkate almadı(((
Arkadaşım 100 msj derken özelden yazılan msjlar değil...
Şu yazdığın gibi 100 tane yorum yazman gerek topiğe yani anladınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?