Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Hayırlıııııı olsun çok sevindim dilerim iseteyen lerin olur elibeses günlerdir nete giremedim bizim bilgisayar bozuldu bugün gelince gördüm allah kucagına almayı nasip etsin seni çok öpüyorum

Hayırlıııııı olsun çok sevindim dilerim iseteyen lerin olur elibeses günlerdir nete giremedim bizim bilgisayar bozuldu bugün gelince gördüm allah kucagına almayı nasip etsin seni çok öpüyorum

canım sagol
:) valla oldu yaa bende inanamıyorum halaaa
mucizem benimm
zaten bu ay olmasaydı az daha herkese olmuyo bebişimiz dicektik
ama eşime dedim
dur şu ilacı kullaniyim ondansonra deriz olmazsa dedim
veeeeeeeeeee
gerek kalmadııı

CANIM bende hep öyleyim dur sunu yapayım dur sunu deneyim derken söylemedik etrafa.söylemekte istemiyorum.inşallah seninki gibi bir süpriz olur

bu arada pkolu arakadaslar sıze bır sorum olacak regl daha var ama benım leke leke kahve rengı kanamalarım oluyor neden acaba korkmalımıyım sızce:26::26::26::26::26:

Merhaba
Korkacak bir durmu yoktur. Regl arasındaki kanamaları kisteleri patladığını işaretlidir.

nasılsın aris bu ilaçla senin sayende bebegi olan lar çogaldı bir liste yapsana bu ilaçla gebe kalan ve kullananlar ben biraz bu kullanma konusunda çok iyi degilim bilgisayarla bakalım listeyede sevinelim bu bir fikirdi şimdi sana özelden masj gönderirim hoşçakal.

Ece -ekici ve hastanekorkağı, bana olabildikçe acil boş özel mesaj gönderiniz.

ilacı kullanıp hamile kalanlar ne hikmetse temin etmek konusunda hiç yardımcı olmuyorlar nasılsa kendi sorunlARI çözüldü gemisini kurtaran kaptan misali

ılac cok dıkkatımı cektı bana da yardımcı olurmusunıuz lutfen arıs ılgılenıyormusun hala ılac gondermekle lutfen cevap beklıyorum?????????

ilacı kullanıp hamile kalanlar ne hikmetse temin etmek konusunda hiç yardımcı olmuyorlar nasılsa kendi sorunlARI çözüldü gemisini kurtaran kaptan misali

canım valla bana da başka biri verdi
hem bu kadar kişiye yurt dışından birinin temin etmesi sende takdir edersin ki mümkün değil
sizde bir sekilde araştırıp koşturmalısınız
ilacın ne oldugu nerde satıldıgı var neye iyi geldiği yazıyor bu kadar yardımcı olmuşlar ya sen ona bak.

canım romanyada satılıyor..ama ordan kimseyi tanımıyorsak bu bilgi neye yarar..getirten arkadaşların bişekilde bir bağlantısı var demekki hiç olmazsa onların nuamarasını falan versinler biz görüşelim ben internetteki adreslere mail attım cvp veren olmadı

ben ilacımı birinize satmak istemiştim ama (kusura bakmayın lütfen 100 tl istemiştim okadar emek verip getirtmek için bekledim uğraştım ve tüp tedavisine başlıcamı belittim paraya ihtiyacım olduğunu söylemiştim) inanın bende hamile olsaydım bedavadan birine gönderirdim neyse....
burdan yazdım... kaç kişi rencide edici ve gereksiz söylemlerde bulundu, allah korkum var benim kimsenin ahını almak istemem bende satmaktan vazgeçtim ve eşime içirmeye devam ettim ilacı:26: hoş oda yarım bıraktı zaten bitirmedi
şu an bunları okuyunca üzülüyorum keşke bana onları yazan arkadaşlar....... kendileri temin edemiyorlar madem kimseninde günahına girmeselerdi, belki aranızdan biri daha hamiş olabilirdi, çok üzgünüm ama bazen üstüne vazife olmayan şeye karışılmamalı.......

lara ilacı ben almak istesem gönderirmisin? yarımda olsa belki fayda eder. düşünürsen satmayı bana yaz olurmu..

hanfendi burdaki insanlar bir umutla birşeylere başvuruyorlar siz kullandığınız ilacı insanlara 100 tl satmaya çalışıyorsunuz yorum yapanlarada kızıyorsunuz elinizi vicdanınıza koyun yarım ilacı insalara kakalamaya çalışıyorsunuz tüp bebek yaptıracaksanız gidin yaptırınn 100liramı fayda edecek o ilacın gelişi 25-30 lira yazık ya insanların duygularını suistimal etmeyin cevap vermeyeyim dedim ama .....

Son düzenleme:
lara ilacı ben almak istesem gönderirmisin? yarımda olsa belki fayda eder. düşünürsen satmayı bana yaz olurmu..
canım ben satmak istediğimde şişe doluydu nerdeyse ağzına kadar, 6 gün felan kullandım ama çok sıvı bir ilaç olduğundan (su gibi) ama şu an eşim 20 gün kadar kullandı şişe yarım, sanırım işini görmez canım kusura bakma olurmu

sana hi birşey söylemiyorumsadece sana üzülüyorum, benim kalbmi allah biliyor............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…