Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

zaten söyleyecek yeriniz yok ,yarım şişeyi satmamanız güzel bir davranış

lara kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ihtiyacında olabilir bebek özlemi çeken birinin kötü niyetli olabileceğini düşünmüyorum. Bu duygu öle birşeyki yarım değil bir damla da olsa bir umut Rabbim kimseyi çağresiz bırakmasın.

amiiinnn çok zor bişey

ilacın ne kadar zor getirildiğini bende bizzat biliyorum kusura bakmayın ama 100 liraya da satılır
zorla satılmıyor ya parası olan alır.
ben 4 ay doktora gittim sadece 500 tl den fazla para harcadım
bir umut için 100 tl değil 1000 tl de verili hele böyle güzel bir olay için.
ve ben ilk ayda hamile kaldım.
benim evime hırsız girdi 1bucuk milyarlık ziynetim calındı.
nerelere boş paralar gitmiyor bu ilaç için cok bir para değil
ha şöyle birsey var keşke direk romanyadaki fiyattan olsa ama ilacı satıcak arkadaşında zor getirttiğini tahmin ediyorum
ve satın alacak kişinin parası yine cok hayırlı bir işe gidicek yani belki iki iyi niyetli taraf olunca Allah her ikisine de karşılıgını verir,
ben böyle düşünüyorum..

ben birini buldum yaklasık 2 ay olcak ilaçları halen bekliyoruz ve ordaki fiyatından gelicek ama 2 ay oldu hala gelmedi ..
hastanekorkağı sen bulabiliyorsan geliş fiyatından getir de herkes alsın o zaman ... tartışmaya gerek yok ama bende yorumuna sinir oldum.:95:

Kızlar, gerçekten tartışmaya gerek yoktur.
Herkes kendine göre haklıdır ama lütfen tartışmayınız.

Tek bir not yazmak istiyorum, umarım bu konuda hepiniz beni destekliyorsunuz.
Niyetim kimseyi kırmak değildir.
Lütfen tanımadığınız kişilerden açılmış her hangi bir ilaçı satın almayınız.

kızlar merhaba

ben yaşadığım birşeyi anlatıyım size

benim babamın ikinci eşi romanyalı türkiyede yaşıyorlar ama orda tanıdıkları var babamın bende bu ilacı duyunca babamı aradım 4 şişe söyledim başta babamda kolay olcak sandı ama hiçte kolay değilmiş bunu getirtmek dün öğrendik.
normalde orada 8 dolara satılan bir ilaç bu babamda parayı gönderdi ama oradaki arkadaşı gitmiş bulamamış babamın tanıdıklarının olduğu yer küçük biyermiş bu ilaç büyük yerlerde satılıyormuş ayrıca aktar gibi yerler bu ialçları eczanelere dağıtıyormuş eczanelerde reçetesiz vermiyorlarmış.babam dün bana böyle anlattı kızım gelcek şimdilik 4 şişe ama bu 1 şişeyle olcak iş değilmiş o yüzden sen iaca bi bak doğru ialaç gelmiş dersen daha sonra 10 şişe daha sölerim dedi ama nezaman gelexceği belli değil şimdilik birde babam ilk gönderdiği para oraya çabuk ulaşamamış babam dün otobüs firmasına gitmiş tekrar para yatırmış ve ilacın çıktısını oradaki başka arkadaşına yollamış bugün öğlende orda olcak dedi babam ama bana gelmesi uzun sürcek sanırım
yani anlayacağınız öyle kolay değilmiş getirmek bizde dün öğrendik sadece 8 dolarla bitmiyo iş babam dediğim gibi dün gidip bi daha para vermiş otobüse benim getireceğim 4 şişenin sahipleri var onlar önce bi gelsin ben diğer sefere getirebildiğimizin fazlasını getirmek istiyorum ki sizlerede faydam olsun inşallah bu mümkün olur şimdilik bişey belli değil tabi para konusundada başta inanın hiç almıcaktım ben para filan dualar yeter bana dedim ama babam cebinden verdiği için tutar neyse o kadarını almak zorunda kalıyorum...böyle arkadaşlar zormuş bu ialcı getirmek bakalım benimki nezaman gelcek bide öyle her isteyene verme konusundada tereddüt etmiştim ben romanyada yasal olup olmadığını bilmiyordum ama öğrendimki yasal bir ilaçmış her bünyeye farklı etkiler yapabilir birinin başına bişey gelse ben bu sorumluluğu almaktan korkarım o yüzden baya düşündürücü bi iş bu ialç getirtme işi böyle tartışmalarada gerek yok bence hele böyle bi konuda arkadaşın ihtiyacı vardır 100 tl demiştir isteyen alır isteyen almaz o herkesin kendi bileceği iştir bende 50 tl deseydim kabul edecekti çoğu insan ama benim amacım sadece ve sadece yardım edebilmek ben 2,5 yıldır uğraşıyorum klomenler iğneler filmler herşey denedim olmadı o yüzden buradaki herkesi öyle iyi anlıyorum öyle çok üzülüyorum ki inanın
inşallah bebeklerimiz gelecek kucaklarımıza Allah nasip ettiği zaman.Kalbinizi bozmayın ,inancınızı yitirmeyin.......birde bu ilacı aynen topikteki gibi istedim üretici firmasına kadar yazdım babama inşallah gelirde faydasını şifasını görürüz kızlar

Son düzenleme:

Senin yazına ne yazılacak bilmiyorum, arkadaşım.
Allah kolaylık versin. İnşallah en kısa zamanda ilaçına kavuşursun ve faydasını görürsün.
Aslında ilaçı bulmak zor değildir ama arada aracılar girince onlara göre hareket etmeye ve onlarını dediğine inanmaya mecbur kalıyoruz, çünkü başka alternatif yoktur. ( senin babandan bahsetmiyorum)
Dediğin gibi babanın tanıdığı çok küçük bir yerde yaşadığı için (kasaba gibi bir yer sa) bu ilaçı bulamamış olabilir.
Ama kesinlikle recete ile satılan bir ilaç değildir, yoksa sana nasıl alırdı?
Yazılacak çok şey vardır, canım benim ama moralini bozmak istemiyorum.
Inşallah sana doğru ilaç gelir. Gelince bir resmi çek bizimle paylaş, arkadaşım.

Senin yazına ne yazılacak bilmiyorum, arkadaşım.
Allah kolaylık versin. İnşallah en kısa zamanda ilaçına kavuşursun ve faydasını görürsün.
Aslında ilaçı bulmak zor değildir ama arada aracılar girince onlara göre hareket etmeye ve onlarını dediğine inanmaya mecbur kalıyoruz, çünkü başka alternatif yoktur. ( senin babandan bahsetmiyorum)
Dediğin gibi babanın tanıdığı çok küçük bir yerde yaşadığı için (kasaba gibi bir yer sa) bu ilaçı bulamamış olabilir.
Ama kesinlikle recete ile satılan bir ilaç değildir, yoksa sana nasıl alırdı?
Yazılacak çok şey vardır, canım benim ama moralini bozmak istemiyorum.
Inşallah sana doğru ilaç gelir. Gelince bir resmi çek bizimle paylaş, arkadaşım.

ewet arkadaşım aracılar olunca zorlaşıyor ve basit olan iş karmakarışık oluyor zaman alıyor ben dün bunları babamla telefonda görüştüm bazı şeyleri yanlış anlamış olabilirim ama ilaç öle bulunamayan bilinmeyen bişey değilmiş aktar tarzı yerlerden eczanelere gidiyormuş ama demekki normal aktar tarzı yerlerden temini de mümkündür alındığına göre
ben senin kullandığının çıktısını alıp verdim babama o da onu gönderdi romanyaya.babamda öle dedi işte yinede sen bi bak doğru dersen devamını alırız aslında zor değil ama başkalarından isteyince böle oluyo dedi babamda...keşke doğru ve fazla gelsede ihtiyacı olanlarada göndersem...elimden geldiği kadar çabalıyorum işte babamda benimle beraber tabi :)adamcağız da öğrenmiş valla günde kaç kere içiliyo nasıl bi ilaç diye :):)

canım listeye benide alabilirmisin gelen ilaçlar için

canım listeye benide alabilirmisin gelen ilaçlar için

rosemciğim daha ilk şişeler gelmedi dediğim gibi onlar doğru olarak bi gelse ikincileride sipariş edicez ama şuan için hiçbirşey bilmiyorum sizide umutlandırıp sonra hayalkırıklığına uğratmak istemiyorum eğer gelirse zaten yazarım burdan sanada seve seve gönderirim merak etme

Allah razı olsun senden canım benim..çok sağol çıkarsız iyilik yapıyorsun.

arisciğim moralini bozmak istemem derken bilmem gereken birşey varsa söylemeni isterim sonradan pişman olcağımız şeyler yapmayalım zaten tereddütlerim var kullanmakta bişey varsa ne ben nede bir başka arkadaşım riske girmeyelim bildiğin veya bildiklerin yada duydukların neyse bizimlede paylaşırsan daha doğru olur bence.

evet arkadaslar ilacın bilmediğimiz bir yönümü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…