arisciğim moralini bozmak istemem derken bilmem gereken birşey varsa söylemeni isterim sonradan pişman olcağımız şeyler yapmayalım zaten tereddütlerim var kullanmakta bişey varsa ne ben nede bir başka arkadaşım riske girmeyelim bildiğin veya bildiklerin yada duydukların neyse bizimlede paylaşırsan daha doğru olur bence.
tamam canım ben ,mavikız şimdilik kişi alıyoruz alan çabuk toplansın çarşıya kargoya yakın oturan kimse hemen yazssın buraya
tamam canım ben ,mavikız şimdilik kişi alıyoruz alan çabuk toplansın çarşıya kargoya yakın oturan kimse hemen yazssın buraya
eveeet canım.ben daha öncede bu topige bakıyordum ama getirtemem diye kimseye söylemiyordum.
inşallah faydasını görürüz.
Merhaba Merve
Şimdiden hayırlı olmasına temeni ederim.
Evet, bu bitkinin hapı da var, çayı da var, ama tenktür daha etkili olduğunu biliniyor.
Söyledim gibi, tenktürün tadı çok kötüdür. Tenktürü veya çayı içmeyenler için hapı geliştirdiler.
Sağlıcakla kal.
kizlar size birsey sorucam , bu ilac sadece romanyada mi var? amerikada varmi ? bir bilginiz varmi ?ben amerikada yasiyorumda. inglizce cevirisini bulamadim malesef..
kizlar size birsey sorucam , bu ilac sadece romanyada mi var? amerikada varmi ? bir bilginiz varmi ?ben amerikada yasiyorumda. inglizce cevirisini bulamadim malesef..
elbises cim ben mümkünse şurup şeklinde olanından istiyorum :78::78::78:
msne gelmen mümkünmü özel mesaj hakım yok şuan adres bilgilerimi tekrar yazayım yanlışlık olmasın :26::26::26:
daha önceki sayfalardan okuduğum kadarıyla sadece Romanyada varmış
amerikada arkadaşım vardı ona araştırması için söylemiştim malesef o bulamamıştı.
Merhaba,
Allah hepinize bebek sahibi olmayı nasip etsin İnşaAllah, topikte güzel paylaşımlarda bulunuyor, birbirinize yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama topiklerden veya özelden sipariş almak yada vermek yasaktır, sipariş üzerine yazılmış tüm yorumlarınız kaldırılmıştır, zira bitki bile olsa sizlere nasıl etki edeceği, yararından çok zararı olup olmadığı, yan etkileri var mı yok mu bilemediğimiz ürünlerin doktor tavsiyesi olmadan kullanılması size zarar verebilir, bu sebeple sitemizde bitkilerden söz edilebilir fakat siparişle ilgili yazışmalar yapılmasına izin verilemez.
Lütfen sipariş vb. türden yazışmalar yapmayınız, aksi halde uyarı alırsınız.
Merhaba arkadaşlar günaydın herkese ben özelden mesajlarınızı takip ediyorum şu anda 7 kişi bana mesaj atmış bilginize :)
bu ne ıcın anlamadım ben :)
senmı getrteceksın ılacı ?
cok ama cok uzuldum 2 sıse gelmesıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?