Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Maviikizz
Hastanekorkagi
Antalya2011
Pamukshker
Rosem
Aybüke61
Karde
Aysma
Esra 3229
mckocaman

Şu anda 10 kişi arkadaşlar atladığım kişi varmı

Bayanlar,
uyarıya rağmen hala ilaç konusunda yazışmalara devam ediyorsunuz, size uyarıda açıkça yazmıştım, topikten veya özelden bu konuyla ilgili yazışmanız yasaktır.Yazışmaya devam ederseniz uyarı alırsınız.

Sizde haklısınız, bahsi geçen bitki size umut veriyor lakin bitkidir ne zararı olabilir demeyin lütfen, sonuçta belli kimyasal işlemlerden geçip ilaç haline getiriliyor, içeriğindeki maddelerin karaciğer ve böbrek yetmezliği yapma riski olduğunu, kanı sulandırdığını, kan pıhtılaşma yada aşırı kanama sorunu olanlarda problem yaşatabileceğinide unutmayınız.

Bitki deyip geçmeyin, size uygun mu? Kullanımı halinde faydasından çok zararı olur mu diye bir düşünün lütfen, sağlınızla ilgili kararlar alırken bir kere daha düşünün, illaki kötü olur, aman ha sakın kullanmayın demiyorum fakat iyi araştırın, uzmanlara danışın, tedavi için başka ilaçlar kullanıyorsanız takviye olsun diye bitkisel ilaçlar kullanmanız halinde sağlınıza ne gibi etkileri olur öğrenin lütfen.

kızlar netim yeni geldi beni face ekleyin çabuk herkese açık yaptım kendimi hadi bekliyorum hemen ekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çok haklısınız, hepimiz hevese kapılıp bu yönde hiç düşünmemiştik.
Temin konusunda buradaki konu kapanmıştır.
Teşekkür ederim.

özür dileriz yazmayacaz bir daha kızlar adımı sanımı mail atıyorum bir birinize atın çünkü msj 10 dk bir yazılıyor maviikiz sana attım sende diğerlerine at zincir yapalım

kızlar 10 kişi olduk herkes bana mail adresini atsın ben sizi rumuzlarınıla ekliyorum bekliyorum

ya ben nasıl ulaşacam mavikıza özel mesaj atamıyorum burdanda paylaşım yasaklanmış .of aylardır takip ediyorum ben almak istedim beceremedim.bilgileri nasıl alacam nasıl verecem biri yol gösterebilirmi acaba.

katılıyorum arkadasım sana ....

kızlar ben burayı kullanmayı pek bilmiyorum.nasıl irbata geçiyorsunuz.benide yönlendirin.mail felan diyorsunuz nasıl atlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…