bekliycem aris çookk teşekkür ederim
Maviikizz
Hastanekorkagi
Antalya2011
Pamukshker
Rosem
Aybüke61
Karde
Aysma
Esra 3229
mckocaman
Şu anda 10 kişi arkadaşlar atladığım kişi varmı
Maviikizz
Hastanekorkagi
Antalya2011
Pamukshker
Rosem
Aybüke61
Karde
Aysma
Esra 3229
mckocaman
ben tamamımm.nasıl irtibada geçeceğiz
Maviikizz
Hastanekorkagi
Antalya2011
Pamukshker
Rosem
Aybüke61
Karde
Aysma
Esra 3229
mckocaman
canım burda yasaklandı.senin ceza almanı istemem
bunun sil istersen........
Bayanlar,
uyarıya rağmen hala ilaç konusunda yazışmalara devam ediyorsunuz, size uyarıda açıkça yazmıştım, topikten veya özelden bu konuyla ilgili yazışmanız yasaktır.Yazışmaya devam ederseniz uyarı alırsınız.
Sizde haklısınız, bahsi geçen bitki size umut veriyor lakin bitkidir ne zararı olabilir demeyin lütfen, sonuçta belli kimyasal işlemlerden geçip ilaç haline getiriliyor, içeriğindeki maddelerin karaciğer ve böbrek yetmezliği yapma riski olduğunu, kanı sulandırdığını, kan pıhtılaşma yada aşırı kanama sorunu olanlarda problem yaşatabileceğinide unutmayınız.
Bitki deyip geçmeyin, size uygun mu? Kullanımı halinde faydasından çok zararı olur mu diye bir düşünün lütfen, sağlınızla ilgili kararlar alırken bir kere daha düşünün, illaki kötü olur, aman ha sakın kullanmayın demiyorum fakat iyi araştırın, uzmanlara danışın, tedavi için başka ilaçlar kullanıyorsanız takviye olsun diye bitkisel ilaçlar kullanmanız halinde sağlınıza ne gibi etkileri olur öğrenin lütfen.
kızlar netim yeni geldi beni face ekleyin çabuk herkese açık yaptım kendimi hadi bekliyorum hemen ekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya ben nasıl ulaşacam mavikıza özel mesaj atamıyorum burdanda paylaşım yasaklanmış .of aylardır takip ediyorum ben almak istedim beceremedim.bilgileri nasıl alacam nasıl verecem biri yol gösterebilirmi acaba.
katılıyorum arkadasım sana ....
esra sende varsın değilmi ben sırayla herkese mail adresmi atıyorum şu 10 dk beklme çok gıcık inan
katılıyorum arkadasım sana ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?