Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

buarada inanın anlamadım ilaç geliyormu gelecekmi kimlere gelecek.mesajlarımız sililnmiş yasakmış heralde.özelden mesaj atamıyorum.

canım ilaç gelecek liste varsın sen herkese özleden msj atıyoruz benim mail adresmi ekeleyeceksiniz msn üzerinden görüşecez hadi özel mjla bakın bei ekleyin zaman kayıp ediyoruz lütfen

10 kişinin içinde ben yokmuyum bana mesaj falan gelmedi baştan beri isteyen hep bendim .nasıl oldu bu şimdi anlamadım.

dünden beri kendimi paralıyorum bende varım diye ama .benden sonra olanlar listeye girmiş.ne iş anlamadım.beni faceden ekleyin diyo adını soyadını bilmiyoruzki nasıl yapaçağız.burda blgi verilmiyor

maviikizz
hastanekorkagı
Antelya2011
Pamukshker
rosemmm
aybüke61
karde
esra3229
aysma
sharaak
mckocaman
KIZLAR PANİKLEMEYİN LÜTFEN HERKESE ÖZELDEN MSJ GİTTİ BENİ EKLEYİN LÜTFEN KİMSEYİ UNUTMAYACAĞIM MERAK ETMEYİN LÜTFEN
LİSTEDEKİLERDEN BANA DÖNMEYENLER HEMEN DÖNÜN BEKLİYORUM

kızlar hadi nerdesiniz bakın sabahtan buyana arkadaşlar ugraşıyoruz sharaak nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnn SHARAAKKKKKKKKKKKKKKK ÇABUK BAN MAİL ADRESİNİ AT

canım bana bişi gelmedi

kızlar bekliyorum yarınmı konuşacağız bugünmü

arkadaşlar esra ekledim diye msj atarken mailini atsan şekerim bana davet gelmedi tekrar ekle yada mail at eklediklerimizle görüşüyoruz az kaldı hadi aysma sana atılması lazım atayım tekrar lütfen sakin sakin ama kordineli olalım işimiz erken bitsin aha arise ulaşacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…