Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Sivatan eğer ilaç doğru gelirse ve devamını temin edebilirsen bende almak istiyorum yardımcı olursan sevinirm.

Ilgin ve çaban için çok sağol allah yardımcın olsun.

elibeses, hap olanları bence tek bir kişiye gönder.
Sanırım içinde 60 tane kapsül vardır, ve prospeketösüne bakılırsa günde 6 tane hap kullanılıyor.
Yani sabah 2, oğlen 2 ve akşam 2.
Bu durumda 1 kutu sadece 10 gün için yeterlidir.
Tabi, yine karar senindir, artık ayarlarsın sen.

arıs yha bu ılacaa sahıp olamak ne kadar zormus

aris sagol canım bugün gidicem artık söylicem geri götürsünler olmaz böyle bende rezil oldum arkadaşlara..
bakiyim bi görüşeyim cok saol bilgilendirmen için bende baktım netten ama senin kadar bilgi bulamadım dün akşam.

Canım, getirmiş bir sefer.
Artık birine ver kullansın.
Ama bir daha getirmemesine söyle, çünkü çok fazla etkili değildir.

Son düzenleme:
ya ben nasıl ulaşacam mavikıza özel mesaj atamıyorum burdanda paylaşım yasaklanmış .of aylardır takip ediyorum ben almak istedim beceremedim.bilgileri nasıl alacam nasıl verecem biri yol gösterebilirmi acaba.

bekliycem aris çookk teşekkür ederim

Tamam canım senide ekliyorum listeye. arkadaşlar ben çalışıyorum çok yoğun oluyorum .Akşamda geç gidiyorum eve. Yalnış bişey yapmayayım. isterseniz burayı daha iyi takip eden biri alsın listeyi. sonra üzmeyeyim kimseyi

buarada inanın anlamadım ilaç geliyormu gelecekmi kimlere gelecek.mesajlarımız sililnmiş yasakmış heralde.özelden mesaj atamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…