Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

vallahi senin hakkın ödenmez çok sagol burada senin ilacı okuyup kullanan bebegi olan herkesde emegin var bu ilacın adını bile yazıp paylaşman yeter olsun diger arkadaşlara gelsin inşallah onlara vesile olur belki bir dahaki sefere bana kısmet olur hoşçakal

kızlar ptt şubemi
ptt istoç masko olarak söyleyin bi yanlışlıkm olmasın arkadaşım yatırıyosu az önce böyle bi sorun çıktı istoç masko olarak geçiyormuş burası

vallahi senin hakkın ödenmez çok sagol burada senin ilacı okuyup kullanan bebegi olan herkesde emegin var bu ilacın adını bile yazıp paylaşman yeter olsun diger arkadaşlara gelsin inşallah onlara vesile olur belki bir dahaki sefere bana kısmet olur hoşçakal

merhaba canım çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin darısı hepimizin başına

Elibeses canım allah tamamına erdirsin. sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin...
geçmiş sayfaları okuyamadım...bu ilacı kullanarak mı hamile kaldın. sorun neydi..

Cok sagol canım inşallah Allah sizlere de nasip etsin...
tatlım evvet bu ilaçla hamişe kaldım
ve sadece 22 gün filan kullanmışım
hamile oldugunu düşündüğün an bırakın diyorlar
benim karnım agrıyodu
hani hamile kalmıyordum ya hiç ihtimal vermiyorum aslında ama bi şekilde Allah tarafından heralde ilacı ben daha adetime 1 hafta kala bıraktım..
öyle işte..

seracım senden bişey gelmedi bana

oy sivatan Allah yardımcın olsun şeker biraz uğraşıcaksın ama güzel bi uğraş inan bende çok yoruldum ama yine de değer diyorumm
hele bi hamiş olduklarını duysam arkadaşların nasıl mutlu olucammm..

Merhaba nasılsın cnm sana özelden bir mesaj attım cevabını buradanda yazabilirsin sorun değil ben burda olduğunu bilmiyordum belki görmezsin diye özelden yazdım

kızlar ptt şubemi
ptt istoç masko olarak söyleyin bi yanlışlıkm olmasın arkadaşım yatırıyosu az önce böyle bi sorun çıktı istoç masko olarak geçiyormuş burası

canım şimdi ptt den geliyorum paranı yatırdım. ama bana ilk yazdığın gibi masko olarak .. mesajını şimdi gördüm. istoç yazmadım. peki ne olacak şimdi.

bende az önce gittim kapanmıştı bakamadım 4 te kapanıyomuş bilmiyodum hayatımda kaç kez gittim ki ptt ye
nilciğim sana bişey demediyseler bilmiştir ordakiler bazıları sorun çıkarmış işte bilen biliyomuş ama artık yarın gidip bakıcam bende

sivatan sana özelden mesaj gönderdim gitmedi galiba..parayı banka hesabına yatırsam olurmu...olmasa sabah ptt ye yatırırm.bu arada tam adresi akşama göndereyim.hafta sonu Konya ya taşınıyoruz...yeni adresi bilmiyorum....

canım ya... inşallah yarın çekerken sorun yaşamazsın.. sorun olursa söyle burdan gidip halletmeye çalışayım...ben de ilk kez ptt ye gidip para yolladım.. her şeyin bir ilki varmış.... çok da zor olmadı aslında...sana mail attım.

sivatan cnm sana özelden mesaj attım

kızlar hepinizin msjlarını aldım ve cvp yazdım size
şimşekim ptt benim için daha iyi olcak sabah yatırsan olur tabiki hepsini toptan alırım gidince adresinide netleştirince yazarsın

parayı yatıranlar tam olarak ne kadar yatırdılar yazabilirmisiniz....özeldende yazabilirsiniz eksik yatımayayım sivatanı zor durumda bırakmayayım:44:

arkadaşlar lütfen rica ediyorum 27,50 olarak yatırın
ben babam baklava ayakkabı vermiş derken getirmenin zor olduğunu anlatmak istemiştim yani beklememizin sebebini bilin istemiştim
sizden çaktırmadan para almak için değil nolur ben böyle kötü hissediyorum kendimi çok bu kutsal bi işmiş gibi geliyo bana o yüzden sadece dua istiyorum sizden o yeter bana fazladan yatıranlar nolur sizde hakkınızı helal edin

sivatancım kendini hissetmene gerek yok....Hep söylüyorum Allah senden razı olsun bu ilaçta bi bahensi olsun ....kızım olursada adı sivatan olsun ne dersin......

hayırlısı olsun canım bi avazda bi kız bi oğlan olsun...ilk kaybettiğim bebeğim kızdı....beni bırakıp gitti canım ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…