Basit Kiz Yada Zor Kiz

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
156
Konya
KIZLAR SELAM.SİZCE BU KAVRAMLAR NEYİ ÇAĞRIŞTIRIYOR.BASİT KIZ KİMDİR .ZOR KIZ KİMDİR.BAYANLAR İÇİN BOYLE KAVRAMLAR laelaelaelaelae KULLANIRLARKEN BAZILARINCA .NEDEN ERKEKLER İÇİN BASİT YADA ZOR ERKEK DİYE BIR KAVRAM YOKTUR.sırnaşık şey

çevremdeki herkes zor bi kıs olduğumu söler
sevgilimde der ah seni ayarlayana kadar neler çektim der:içelim:
etrafıma baktığımda zor olmayan biçok kıs görüorum
bi işarete bakan,ciddiyetsiz,sorumsuz,laylamlom kıs çok
valla kız dediğin kendini bilcek
fethi zor fatihi tek olucakyerimseniben

canm bi tabir wardır ya hani erkek yaparsa çapkınlık bayan yaparsa bilmem ne olur die bizim toplumda bu zihniyet war erkek için kullnılmıyo işte bu termler ama eminim birçok kız benm gibi düşünüyo ben hiç sewmm ama burda biraz kendimi beyenmşlik yapacam öle herkese nazar boncukları dagtmam ewet bi bayan agır olmalı agır derkn lady ler gibi dawranmak deil:1rolleyes:herşeye hemn atlamamak kendini biraz geri tutmak mesela.ama ben erkegin öle kolay olanınıda sewmiyorum beee hemn gördügü gibi bi kızın peşine düşenlerden olmayacak her kızın kolayca ulaşabilecegi bi erkek olmayacak kalite çok önemli bence bi erkekte bunu söyledigimde herkes beni para içn söylüyorm sanıyo ama hayr kalite demek illa pahallı elbiseler demek deil insan olarak kalite..dış görünüşü pazardan giyinsn ama yakıştrsın yani artık bu dewirde sadece bayanlar için kullanılmıyo bu tabirler dışarı wurulmasada erkelerinde zor olanı makbul sanırsm yada ben öle düşündügüm için bi sewgilim bilem yokkkkafamçokkarıştı

benimde çevremdekiler ağır başlı zor biri olduğumu söyler.bunun sebebide herklesle çok fazla içli dışlı olmayışım

artık devir öyle deiştiki bence basit yada kolay bayanlar o kadar çokki ben hep zordum halada öyleyim aslında bir bayan için basit yada kolay derken içimde sılamıyor deil doğrusu :çok üzgünüm:

bu kavramlar erkeklerr tarafından uydurulmuş kavramlardır
.çok çirkin bir ayrım.
lütfen biz bayanlar olarak aynı hataya düşmeyelim

Basit veya zor değil...
Akıllı ya da akılsız insan!!! vardır.
Kadın içinde, erkek içinde bence durum bu...

evet kızlar sızede katılıyorum bende ilk duyduğumda bu kavramı şok oldum. ne demek ya.hem kımsenın boyle bır tasnıf yapma hakkı olamaz.herkes bence donup kendısıne aynada bakması gerekır.bencede aklını kullanabılen ınsan yada aklını kullanamayan insan vardır.erkeke yada bayan.

bencede erkekler tarafından uydurulmuş bir söz ve çok da çirkin...klava:
ama gel gelelimki bazı bayanların basitliği o kadar aşikar ki nasıl mı?
evli bekar fark etmeyen
yakışıklı çirkin ayırt etmeyen (erkek olsunda ne olursa olsun ) gibi
yaşına ve yarine aldırış etmeyen kim olduğuna dikkat etmeyen
hiç yüzü kızarmadan her hareketi yapan
hiç utanması olmayan böyle bir bayan tanıyorum hemde yakınımda ve midemi kaldırıyor oyüzden ben buna basit kız demiyorum tahmin ediyorsunuzdur ne olduğunu söylememe gerek yok ...:1closedeyes:

Arkadaşlar ağır gelior belki ama maalesefki hemcinslerimiz arasında kolay insanlar var.,öyle ki bazılarına bakınca insan hanımlığından utanıyor
evet erkekler için böyle bir yakıştırma yok çünkü hepsi kolay :içelim: tek sınıflar yani :roflol:
Şaka bir yana her iki cinsinde kolayı zoru var ağır bir tabir olduundan kulağa hoş gelmiyor sadece

erkekler kafalarına göre koyuyorlar bu tabirleri..Tıpkı ilişki yaşayan kız kötü kızdır ilişki yaşayan erkek çapkındır elinin kiridir gibi benzetmeler yaptıkları gibi..
ama yine de bazı bayan arkadaşlarımızın davranışlarını pek olumlu karşılamıyorum..yine de kim ne yaparsa kendine yapar saygı duymak zorundayım

Son düzenleme:
Bazı kendini bilmeyen erkeklerin yaptığı muhabbeti burada tartışmak güzel değil bence.:1no2:
İnsanoğluna basit ya da zor diye adlandırmayı hiç hoş bulmuyorum.
Dışarıda ortamda bir erkekten tanımadığım herhangi bir kız hakkında bile olsa basit mi zor mu diye bir yorum duysam kızarım ben.

laaleye tamamen katılıyorum bu konuda
son olarak ta erkeklerin egolarını tatmin etmmek amacıyla kullanılan kelimeler
sunu belirtmeden de geçemicem
günümüzde de öyle bayanlar var ki bazen bu kelimeler bile yetersiz kalabiliyor

Basitlik kolaylık kavramalrı ilişki içerisinde değişir bence hislerinize bağlıdır bu biraz da çok seversiniz engelleyemezsiniz bir takım şeyleri

yaaaaaaaa bırakın yaaaaa günümüz erkeklerin maçtan sonraki tek muhabbetleridir zor kız,kolay kız muhabbeti...kendilerince zor kızları tercih ederler kolay kızları muhim işlerde kullanırlar onların düşüncesi budur...gereksiz muhabbet işte...erkek milleti değilmi ??? önden kuyruklu yaratıklar...

böyle saçma tripleri bırakmak en iyisi.ya ben karşımdaki adam için niye aşkımı doya doya yaşamim?basit,zor kız ne komik ya!!! niye hep biz kadınlar kendimize dikkat edeceğizki.ben uzun süredir her şeyi içimden geldiği gibi yapıyorum.bi erkeğe içimden geldiği gibi davranıyorum.ve hep şunu duyuyorum; erkekler de kızların rahat olmasını istiyor.böyle şeyler yapmacıklıktan başka bişey değil.

Basit kıs yada zor kıs bu tabirleri kullanmak doğru olur mu bilmiyorum.
Ama tek bildiğim bir şey var bir kız ne olursa olsun ağırlığını koymalı.
Davranışlarına sözlerine giyim tarzına her şekilde dikkat etmeli.
Bunu aman ben zor kıs oliyim diye değil kendini ve ailesini düşündüğü yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…