Basit Kiz Yada Zor Kiz

basit ve zor yerine samimi ve daha soğuk olarak ayırım yapsak daha iyi olmaz mı ille bir ayırım yapacaksak eğer?
Çünkü kimi bayan hemen samimi olabilecek yapıya sahiptir kim de daha seviyeli daha soğuk bir yapıya sahiptir..Biz böyle desek daha hoş gelir gibi geldi bana...

basit kız değil ama kendini bilmeyen kadın tabiri bu olay için çok uygun
misal eşi yada sevgilisi olan erkeğe çağrılar atıp mesajlar çeken hatunlar bana göre basit bilee değil
başıma bire bir geldiği için söylüyorum
kızın bi tanesi eşime sulanıyo onun msnden ekledim kızı benim arkamdan soylemediği laf kalmadı hatunun tabi ben boş dururmuyum akşam buluşalım dedim
buluştuk:roflol:
sonrası allah kerim kıza dedimki ne hakla sen bana bunları söylüyosun
sen kim oluyosunda bunları konusabiliyosun
zafer akıllı kadında kendini bilmeyende bu duruma düştü tabi....

herkes kendini biliyor.üzerine düşeni de yaptıgı taktirde en ufak bir sorun yok.basit ve zor.erkeklerin tabirleriyle işim olmaz.onlar önce aynaya baksınlar bizahmet.yerine göre basit de zor da olurum kimin ne düşündügü umrumda bile degil.herkes haddini bilsin yeter...

herkes kendini biliyor.üzerine düşeni de yaptıgı taktirde en ufak bir sorun yok.basit ve zor.erkeklerin tabirleriyle işim olmaz.onlar önce aynaya baksınlar bizahmet.klava:yerine göre basit de zor da olurum kimin ne düşündügü umrumda bile degil.herkes haddini bilsin yeter...Kötü Kazen

Kendini bilen ve iyi bir çevrede yetişmiş bir bayan asla böyle ayrımlara tabi tutmaz kimseyi.Bizler özgür ve ne yaptığını bilen bayanlarız.Ne yani benden hoşlanan birinden hoşlandığım halde onu 2 ay süründürmek ve ilgilenmiyormuş gibi görünmek zor kız veya kadın olmak ve de dürüstlük mü?Aynı şeyi hoşlandığınız kişi size yapsa ve siz bunu sonra bir şekilde öğrenseniz hakkındaki düşünceleriniz nasıl şekillenir?Dürüst değilmiş ve içinden iğneliymiş diye düşünürsünüz değil mi?Bence mutlu olmak kendini naza çekmek adı altında karşındakine eziyet etmek değil.4 yıllık bir ilişkim var,1,5 yıllık da nişanlıyım.Ben ilişkimde bunları düstur edindim,çok da mutluyum çoook şükür..

önden kuyruklu yaratıklar -alemsin valla tuğçe :roflol:

erkeğin de basiti vardır, kim demiş yok diye.. kızlar kendi aralarında konuşmaz mı ay şu ahmet de ne yılışık şey filan? "basit" lafını kullanmamış farklı şekilde anlatmış ama bi yönüyle aynı şey aslında.. gerçi kendini bilen/bilmeyen ayrımını daha akılcı buldum; zaten cinsiyete göre diil kişilere göre böle bi ayrım yapılmalı..

ama kendim için söyliim, bana göre ilk buluşmada hemen canım güzelim diye konuşmaya başlayan, bi kız gördü mü hemen arkadaşlarını satıp onun peşinden giden, iki küsel söz ettim mi fırıldak olan erkek benim için kolay erkekir; kolay bulunan şeyler de ilgimi çekmez..

şunu da not olarak ekliim: lisedeki sıra arkadaşım okulda popüler bi erkekti, alt sınıftaki kızlar hep haber yollardı arkadaşları aracılığıyla, işte buluşmak istiyorum, bişeyler içelim mi filan diye (kızların niyeti bozuk tabii yerimseniben).. çocuk derdi ki benim şeyimin de bi şerefi var.. biz tabii kızlar olarak (normal arkadaşız tabi ki) hasta olduk.. işte kendini bilmek böle bişey..

kesinlikle katılıyorum...
kolay ulaşılabilir olmak ve olmamak,
her iki cins için de geçerli bir şey bu...

bence çok yakışıksız bir kavram
bayan yada erkek farketmeksisin şöyle 2 ye ayırabiliriz..

seçici olan ve seçici olmayan olarak...

bence bole bı kavram var mesela basıte ornek verıım sevgılısı ya da esı olduunu bıle bıle bı adamı kabul eden kıs basıtın baskanıdır ama ne var kı sorsan hıc kımse kabullenmes basıt olmayı basıt dusunen ve davranan kadınlar yusunden dert cekıorus hepımıs ve gıdıosa bı erkek onlara basıtlıge olan aclığıdır bu onun dıe dusunuorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…