Başka biri var .

Sdfck

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
5
1
1
29
Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak.
2 yıldır tanıdığım birisi var. İlk başta herşey çok güzel başlamıştı ama aramızda mesafe vardı sadece bi kaç defa gorustuk. Aramızdaki mesafe sorununu çözmek için ben geçen sene üniversite için onun yaşadığı şehri yazacaktım. Ama başka bi yeri kazandım ve bazı sebeplerden dolayı gitmedim.Yine o benim yanıma geldi bir şekilde bir sene daha bekleyecegini ama bu sene gelmemi istedi.O her zaman aramızdaki mesafe bitmeden biseylere baslamamaya çalıştı. Ama bunun dışında her zaman yanımda oldu.o kadar çok oldu ki ailemden arkadaşlarımdan herkesten çok. Surekli bana hesap sordu kiskandi hata yapmamami İstedi.
Tam olarak aramizda bi sevgililik olmadı ve ben bir kişiyle çıktım bu süreçte. Bunları biliyor. Bunlara da göz yumdu.Ve yaklaşık 5-6 ay önce bazı sebeplerden dolayı tamamen kopmustuk ve suçlu tamamen bendim. Bir iki ay hiç konuşmadık daha sonra yine o mesaj attı ve o zaman benim sevgilim vardı birazda inatla bunu ona söyledim sonra biraz uzaklaştı benden ama yinede o vardı aklımda ve ben onu hiç unutamadım yaklaşık bi kaç ay önce onu hala sevdiğimi onunla olmak istediğimi söyledim. Olursa yine ilerde olacağını söyledi. Ve ben bu sene tekrar sınava girdim onun yaşadığı şehri kazandım ve bir ay sonra oraya gideceğim. Ama maalesef ki bir kaç gün önce yaklaşık iki aydir onun bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Bana o kişiyle evlenmeyecegini ( bazı sebeplerden dolayı) söyledi. o sebep kızın çocuğunun olması ve bunu benim bildiğimi bilmiyor. Ama kızın çok iyi biri olduğunu ilişkisine saygı duyduğunu ve benimle gorusurse ilişkisinin biteceğini söyledi. Gittiği yere kadar gideceğini ve benimle bir şeylerin ondan sonra olabileceğini söyledi. Tam net konuşmadı ve ben dün net birşey soylemesini istedim dun gece ayrilmislar başka bi sebepten ama tam olarak bitmemisti. Yine net birşey söylemedi ama aynı şekilde saygı duyduğum bi ilişkim var senin saygi duyup duymaman sana kalmış dedi. Biraz zorladim ve sonra Oraya geldiğimde yapması gerekeni yapacağını söyledi hani gorusmeyecektik dedim demek ki bitiyor ki gorusecegiz dedi. Bende bir ay sonra geleceğim eğer sende benimle birşeylere başlamak istiyorsan bi an önce yapman grrekeni biliyorsun dedim. ona tam bir cevap vermedi . Ama maalesef ki bugün tekrar barıştılar. Sizce ben ne yapmalıyım bir yanda gururum var. Bir yanda da aynı şeyi bende yaptım ki affedersem bu yüzden affederim. Ama çok kırgınim sizce ne olur bu işin sonu. Bundan sonra gidene kadar hiç mesaj atmamayi dusunuyorum ama o attığında nasıl davranmalıyım? Gerçekten benimle birşeylere dusunuyor mu ne yapmaya çalışıyor lutfen akıl verin

Bunlar hep akıl sağlığı... Bu nasıl ilişki? Seven insan bekler, siz araya başkalarını da sokup sokup birbirinize yazmışsınız. Çok seviyesiz buldum. Kusura bakmayın. Bir hayır göremiyorum...

Arkadaşlar sevgi bu değildir diyosunuz ama bunlar olayın kısası hiçbirşey yazdığım kadar değil. Ben sevdiğime inanıyorum

Ne saçma ilişkiler böyle Dallas bile daha entrikasızdı. Bence bu kafalarla ne birlikte ne de ayrı ayrı hiç bişey olmaz sizden önce kafayı değiştirin. Bunu Cidde'n yürekten tavsiye ediyorum ileriki hayatınız için

Bakın arkadaşlar lütfen yargılamayin doğru ya da yanlış iki senedir ne hissettigimi ben biliyorum. Sevmedigim biri icin cok uzak bi sehri yazacsk değilim.Evet hatalar yaptım ama ben şu an bunu hissediyorum bunu yaşıyorum sadece yardımcı olmanızı istiyorum yargılamanızi değil

Bunlar hep akıl sağlığı... Bu nasıl ilişki? Seven insan bekler, siz araya başkalarını da sokup sokup birbirinize yazmışsınız. Çok seviyesiz buldum. Kusura bakmayın. Bir hayır göremiyorum...

Sevmek bu değil. Enerjinizi tüketmeyin boşa. Aklınızı başınıza almalısınız şu konuyu bir de kendiniz okuyun.

Sevgi bu değildir. .

Önce kendini düşün.
Her zaman...

+1 toptan.

Teşekkür ederim kısa da olsa bir tek güzel yorumu yaptığınız için.

tatlım arkadaşa teşekkür ette diğer yorumlara niye kızıyorsun.yazarken bile ilişkinde bir tuhaflık hissetmedin mi.
çok seviyor ve seviliyor olduğuna inanabilirsin.çok seviyorum ve başka 1-2 kişiyle çıktım.bunu ancak sinirlenince söyledim.hiç oldu mu.

o yanıma gelmeden olmaz diye niye diyor biliyor musun.oraya gittiğinde ancak gönül eğlendirebilir senle.o ailende olmaz yanında ohh kebap.böyle seni oyalayarak erkeklik egosunu tatmin ediyor.öbürkü kızla evlenmeyecekmiş.evlenmeyince başkasının varlığı olmuyor mu.herif başkasıyla görüşüyor.

gerçi okula başla kimlerle tanışırsın.

ünide okul tercih sebebi olmalıydı.bu bütün hayatını etkiliyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…