• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka çaresi yok.

Karışmıyorum zaten hapise girsin istemiyorum .

Askerlikle ilgili bir durumdur muhtemelen.
Girerse de kendi halt yemesi olur bir şey olmaz aklı başına gelir.
Borç için hapis cezası yok bildiğim kadarıyla artık. Zaten en kötü denetimli serbestlikten falan kurtarır sanıyorum. Hapishaneler tıklım tıklım zaten, her borçluyu içeri atamazlar.

Muayeneye gitmemiş parası yok diye annesiyle konusucam baska çarem kalmadı
para ile ne alakası var? muayene aile sağlığı merkezinde ücretsiz yapılıyor.
sevgiliniz size bir şeyleri yalan söylüyor.
boşuna aile ile yüz göz olmayın.
hatta bence kendi yolunuza bakın.
15 bin odeyip, muayeneye gidemeyecek kadar sorumsuz bir adamsa hayatınızı mahvedersiniz

Karışmayın

Annesi ile neden konuşasın

İçeri alırlarsa annesi öğrenir zaten durumu varsa öder

Yani sevgililik ilişkisinde bu durumu anneme yetiştiren ile ilişkimi bitiririm
Annesi destek olur belki para verir bisey olur . Kafasının dikine giderse hapise giricek ve babam duyucak.Tanıdık bizim .

para ile ne alakası var? muayene aile sağlığı merkezinde ücretsiz yapılıyor.
sevgiliniz size bir şeyleri yalan söylüyor.
boşuna aile ile yüz göz olmayın.
hatta bence kendi yolunuza bakın.
15 bin odeyip, muayeneye gidemeyecek kadar sorumsuz bir adamsa hayatınızı mahvedersiniz
Borcum var diye asker muayenesine gitmedim diyor.İcradan araması varmış beynim yandı gerçekten .Benle beraber de tutmuşlardı arkadaşları ödedi çıkardılar .

Borç için jandarma niye arıyor onu anlamadım. Emin misiniz borçla ilgili olduğuna? Hepimizin borcu var ne polislik ne jandarmalık olduk.. ben pek anlayamadım.

Ayrıca siz ne yapabilirsiniz ki? Tarlayı satışa çıkaracak değilsiniz herhalde?
Ben yanındaydım giderken tutular yine borçlardan dolayı bundan eminim 20 bine yakın borcu var .Başka şansı yok .

Yaşınız çok mu küçük

Kredi kartı borcu için tarla mı satılır

Annesine söylemek vs çok komik

Adam gider yapılandırır vs

Trilyon değil ya bu kart borcu
Yaşım la ne alakası var sadece kredi kartı değil 20 bin borcu var baska ödeme şansı yok annesine söylesem yardım ederler belki dedim .

Askerlikle ilgili bir durumdur muhtemelen.
Girerse de kendi halt yemesi olur bir şey olmaz aklı başına gelir.
Borç için hapis cezası yok bildiğim kadarıyla artık. Zaten en kötü denetimli serbestlikten falan kurtarır sanıyorum. Hapishaneler tıklım tıklım zaten, her borçluyu içeri atamazlar.
Benim yanım da tutular borç icin 1 gün hapishanede kalmış Sonra tanıdıkları kurtardı konu aslında su mal varlığı var ama borcunu ödemiyor.

Benim yanım da tutular borç icin 1 gün hapishanede kalmış Sonra tanıdıkları kurtardı konu aslında su mal varlığı var ama borcunu ödemiyor.
Borcunuda ödemeyip bu hallere katlanmak kendi tercihi siz neden canınızı sıkıyorsunuz ki ? Destek verilcek bi durum yok bence yada bilinmeyen seyler var gibime geldi..

İki gün nezarette tutar sonra salarlar bişey olmaz.

E benim de yatırım olan arazilerim var, borcum da var. Çalışıp borcumu ödüyorum niye satayım yatırımımı, hele ki piyasa rezaletken. 15-20 bin çok büyük bir miktar değil. Gitsin bankaya ya da devlet borcuysa vergi dairesine yapılandırsın ödesin paşa paşa.

Son düzenleme:
Borc icin olduğuna Emin’im benim yanımda da tutular.

Mümkün değil eski eşim de çok kredi kartı borcuna bulaştı erteledi vs vs hiç
Jandarmayla bi işlem olmadı ki çoğundan benim haberim dahi olmadı bu yüzden banka arar daha da olmadı avukatlık bürosuna devreder dosyayı ki ordan bile defalarca aranırsın zaman verirler mahkemeye gitmez hemen diyelim ki gitti maaşına haciz uygulanır taksit taksit kesilir.

Yaşım la ne alakası var sadece kredi kartı değil 20 bin borcu var baska ödeme şansı yok annesine söylesem yardım ederler belki dedim .

iyi de yukarıda kredi kartı dedin

ben de kredi kartı borcu için tarla mı satılır bu devirde dedim

adam borcu yapmayı biliyorsa ödemeyi de bilecek

jandarma da tuttu hadi borcu ödedi hemen bıraktı olmaz ki

alacaklıyı bulacaksın borcu ödeyeceksin şikayetten vazgeçecek de yazılar yazılacak da bırakılacak

ayrıca da mesleği ne bu arkadaşın

evi arabaları tarlaları var ama 15 bin borç için annesine söylenecek

yolda yakalanacak arkadaşları ödeyip çıkaracak

alacaklıyı bulacaksın borcu ödeyeceksin şikayetten vazgeçecek de yazılar yazılacak da bırakılacak

Ben de merak ettim, ne iş yapıyor ne kadar para kazanıyor da evleri, arabaları, tarlaları olduğu halde 15-20 bin borcu ödeyemiyor?

kredi kartına ek olarak demek istedim benim yanımda tutular gecesi borcu Ödemiş arkadaşlar,sabah avukat dilekçe yazıp saldı ama bana göre de öle borçtan tutmamaları lazım.Servisi var söferi var bide.Kendisi sürmüyor yası tutmuyor.

kredi kartına ek olarak demek istedim benim yanımda tutular gecesi borcu Ödemiş arkadaşlar,sabah avukat dilekçe yazıp saldı ama bana göre de öle borçtan tutmamaları lazım.Servisi var söferi var bide.Kendisi sürmüyor yası tutmuyor.

Yaşı tutmuyor evler, arabalar, arsalar, jandarma, hapis, borç, bedelli .... :işsiz:

Back
X