Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kredi kartına ek olarak demek istedim benim yanımda tutular gecesi borcu Ödemiş arkadaşlar,sabah avukat dilekçe yazıp saldı ama bana göre de öle borçtan tutmamaları lazım.Servisi var söferi var bide.Kendisi sürmüyor yası tutmuyor.
Kac yasindasin canim?
Kredi karti icin tarla mi satilir?
Sevgilin hakli
Sen karisma
kredi kartına ek olarak demek istedim benim yanımda tutular gecesi borcu Ödemiş arkadaşlar,sabah avukat dilekçe yazıp saldı ama bana göre de öle borçtan tutmamaları lazım.Servisi var söferi var bide.Kendisi sürmüyor yası tutmuyor.
Avukata söz vermiş işte bu tarihe kadar ödeyeceğim diye ödememiş borcu.Yakalama kararı çıkmış mesajları attı avukatla ben zorlayınca.Bedelli askerlik için para yatırmış ama muayneye gitmemiş diyorsunuz , kusura bakmayın ama sadece bu bile ne kadar sorumsuz biri olduğunu gösterir. İkincisi artık borçtan hapse girilmiyor o yasa çoktan değişti, borcu varsa malıda varsa haciz konur banka zaten satar. Bunun için de jandarma değil icra avukatı gelir. Sevgiliniz diye her söylediğine inanmayın , ailesine falan da söylemeyin . Herkes kendi tercihlerinin sonuçlarına katlanmalı
Yakalama kararı olduğu icin gitmemiş muayeneye.Öle diyor ama bilmiyorum artık .Avukata söz vermiş işte bu tarihe kadar ödeyeceğim diye ödememiş borcu.Yakalama kararı çıkmış mesajları attı avukatla ben zorlayınca.
Bence siz eleştirmek icin yorum yapmayın 20 yaşındayım size göre küçük olabilir az bi kredi borcu değil 15 bin kadar var. Başka çaresi yok ödeyemiyor. Bende böle düşündüm.Düşüncemin yanlış olduğunu söyleyebilirsiniz tabiki ama sert bi şekilde çok mu küçüksün demeniz hoş değil.deniz ben de yaşın küçük galiba dedim de bana kızdı
zira kredi kartı için tarla satılmayacağının bilinemeyeceği yaş aralığı var ama konu sahibi henüz bilemiyor
Bana da öle geliyor . Ne bileyim dert yanınca sevdiğim icin canım sıkılıyor..Borcunuda ödemeyip bu hallere katlanmak kendi tercihi siz neden canınızı sıkıyorsunuz ki ? Destek verilcek bi durum yok bence yada bilinmeyen seyler var gibime geldi..
Hayır yakalama kararı çıkmış avukatla mesajlarını attı. icra cezadan yakalanman var diyordu mesajda .Bi güne kadar imza atmış ödeyememiş, o yüzden diyor ama bilmiyorum..Borc sebebiyle hurriyetin alikonmasi kalkti.
Beni çok iyi anlıyorsunuz köyde değilim ama ikimiz de aynı köylüyüz ve çok dedikodu var duyulması 1 dk almaz.Sizin dediklerinizi yapıcam. Daha önce ev ve araba borcu Ödemiş ama temkinli olmakta çare var, çok teşekkür ederim .Canım sanırım koydesiniz, aileler birbirini taniyor, kucuk yer hersey duyuluyor. Sen aman babam duymasin hakkinda kotu dusunmesin hapse girerese beni ona vermez falan diye dusunuyor olabilirsin.
Ama daha once de borc odememis, daha once de hapse bi gece de olsa girmis, yani duzgun bir yasantisi yok, sen hic karisma, izle. Adam olacaksa belki boyle boyle akli basina gelir. Senin itip, kakmanla, ailesine soylemenle duzelmez tam tersine iyice salar nasilsa arkami toplayan var diye.
Babası bırakmış öldü babası. Tek çocuk kendi.Yaşı tutmuyor evler, arabalar, arsalar, jandarma, hapis, borç, bedelli ....![]()
Babası bırakmış öldü babası. Tek çocuk kendi.
Sadece bir istisnasi var. Borcunu odeyecegine dair icra mudurunun de imzasi olan bir tutanaga imza atip yine de odemediyse 90 gune kadar hapis durumu olabilir.Hayır yakalama kararı çıkmış avukatla mesajlarını attı. icra cezadan yakalanman var diyordu mesajda .Bi güne kadar imza atmış ödeyememiş, o yüzden diyor ama bilmiyorum..
Benim yanım da tutular borç icin 1 gün hapishanede kalmış Sonra tanıdıkları kurtardı konu aslında su mal varlığı var ama borcunu ödemiyor.
Anliyorum canim ben onceki konunu da biliyorum. Simdi bu para mezvularina falan hic karişmamak lazim çunkü senin yapabileceğin bisey yok. Hadi diyelim annesine dedin onlar da para verdi de hapse girmedi. Bu kez atlattıniz ama akillanmazsa yine baska bisey olur sen surekli onun arkasinı toplayamazsin ki.Beni çok iyi anlıyorsunuz köyde değilim ama ikimiz de aynı köylüyüz ve çok dedikodu var duyulması 1 dk almaz.Sizin dediklerinizi yapıcam. Daha önce ev ve araba borcu Ödemiş ama temkinli olmakta çare var, çok teşekkür ederim .