Başka erkeklerin bakması beğenmesi hoşuna gidiyo

Ben yazdınız anlamadım ben
Siz mi hoşlanıyorsunuz sevgiliniz mi kocanız mı neyse o mu hoşlanıyor
Okuduğumdan tek anladığım Türkçeniz sıfır
Yaw şu konulara göbeğinden girip,devrik cümlelerle böyle şiir yazma havası vererek açmıyorlar mı hastasıyım.Hele bir de konuşur gibi bir solukta anlatır gibi yazmıyorlar mı,giriş gelişme sonuç sıfır, of off...

Su cvptan benim anladigim konu sadece sizi baskarinin begenmesinden hoslanmak degil baska sikintilarda var buradan beklentiniz ne peki yani gelecek cvplarda %80 lik oran normal olmadigini soyleyecek muhtemelen
normal olmadığını ben de biliyorum.ekstra bi durum.onun dışında anorma bi durum yok ama konu önemli.engel olmalı

Acilen bosanmalisin. Hiç normal birşey değil. Artık iyice sapitti millet ne yapacağını şaşırdı. Bosanmiyorsanda bir terapiste falan gidin.duzeleceginide sanmam.
Ha bu arada sizi sevdiğinede hiç sanmıyorum böyle sevgi olmaz. Insan sevdiğini kimselerle paylasamaz kıskanır. Eşiniz fantezilerin kölesi olmuş.
Benim muhabbet kuşlarım var onlar bile birbirini nasıl kıskanıyor hayvanlar aleminde bile böyle birşey yok. Kabullenmeyin.memnunsaniz birşey diyemem sözde normal değilsiniz o zaman.

telefondan yazdım.o yüzden anlatım biraz bozuk oldu

Valla benim yanımdaki erkeğe bakılması benimdw hoşuma gider
Bu sapıklık mı ?
Ne hoş adam vay bee kız kapmış adamı denmesi hoşuma gider
Kimsenin beğenmediği adamı ben ne yapayım?

normal olmadığını ben de biliyorum.ekstra bi durum.onun dışında anorma bi durum yok ama konu önemli.engel olmalı
Ekstra durum olmasinimi bekliyorsunuz ve anormal bi durum yokmu sizcede? ? Iyide arkadasim konu nede aciyorsun ozamann anormal gormuyorsan? ? Engeli olmasi gerekiyorsa git esinle konus burda yazarak engelli olamassin eşine anlat bunu...

Benimde erkek arkadaşıma bakılması hoşuma gidiyor . Gurur duyarım kendimle . Sapıklık neresinde bunun .

telefondan yazdım.o yüzden anlatım biraz bozuk oldu
Peki, kaç yıldır evlisiniz,eşinizin böyle bişeyden hoşlandığından nasıl emin oldunuz,yani sadece bakışlarından değildir sanırım,ne zamandır böyle davranıyor,hiç konuştunuz mu bu meseleyi?

Yani siz kiskansin,kimsenin bakmasindan hoslanmasin istiyorsunuz?
Ona soyleyin o zaman..konustunuzmu bunu hic?
Cok mu guzelsiniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…