- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
ne alaka güzellikle.durumun anormalliği endişelendirdiYani siz kiskansin,kimsenin bakmasindan hoslanmasin istiyorsunuz?
Ona soyleyin o zaman..konustunuzmu bunu hic?
Cok mu guzelsiniz nedir?
ilk tatilde otelde hissettim.bikinilerin etkileyici olanlarını giymemi istiyodu.heyecanından belliydi.gariptiPeki, kaç yıldır evlisiniz,eşinizin böyle bişeyden hoşlandığından nasıl emin oldunuz,yani sadece bakışlarından değildir sanırım,ne zamandır böyle davranıyor,hiç konuştunuz mu bu meseleyi?
okuduğumda genelde ezik bi durumdan kaynaklandığı yazıyoBence bu kendine guvenmemeden kaynaklı. Geçmiş de ezik diye tabir edilen, kimsenin beğenmediği, popüler olmayan biri ile evliyseniz dışarıya " bak ben buldum mu boylesini bulurum " gösterisi olabilir
Hııım o zaman iş değişir tabiiIsin icinde baska seyler var ama konu sahibi detaya girmek istemiyor
Ne anlatiyorsunuz guzel arkdasim yabancimisiniz turkcenizdemi sorun varbaşka şey derken daha ileri bi durum değil ama normal bi duygu değil
Varmi boyle eş yaaa.. etkileyeci olanlari giy oyle havuza inelim ☺ biz bulsak eş bizimkiler etkileyeci olanlari gece giyersin bana derler ☺ilk tatilde otelde hissettim.bikinilerin etkileyici olanlarını giymemi istiyodu.heyecanından belliydi.garipti
O zaman hiç bişey söylemediniz mi eşinize?ilk tatilde otelde hissettim.bikinilerin etkileyici olanlarını giymemi istiyodu.heyecanından belliydi.garipti
Cok alalasi var..ya yeterince guzel degilsiniz baksinlarki inansin istiyor yada guzelsiniz bakilsin da kiskansin istiyor yada hasta..ne alaka güzellikle.durumun anormalliği endişelendirdi
değişecek bir şey yok.anlattığım gibiHııım o zaman iş değişir tabii
sonuçta inkar ediyo çıtlattığımda.çekiniyo tepki vermemdenO zaman hiç bişey söylemediniz mi eşinize?
Bu kendini dışarıya karşı tatmin etme sanırım. Kendisi başka bayanlara bakıyor mu ? Yada mesela mini giymenize izin veriyor muokuduğumda genelde ezik bi durumdan kaynaklandığı yazıyo
Bu tarz içsel istekleri olan erkekler çok var.Araştırdığımda daha net gördüm ve az da değil.İnsanlar önceden kolayca gösteremiyolardı demek ki internet yokkenCok alalasi var..ya yeterince guzel degilsiniz baksinlarki inansin istiyor yada guzelsiniz bakilsin da kiskansin istiyor yada hasta..
Özgün yorumlarına hastayım:)Ne güzel efenim,ne guzel.
Hayır.Yakışıklı olmadığından değil.Bu istekleri olanların eski bi eziklik yapıları olurmuş.Öncesinden kaynaklı.Eşcinsel eğilimlilerde çok olurmuş ama öyle bi durum da yok.Tamam kocaniz sizin daha seksi giyinmenizi istiyor?
Dogru mu anladik?
O zaman kendi cok cirkin sizin gibi seksi ve guzel bir kadinla evli oldugunu cumle aleme gostermek istiyor.
Ezik yani biraz.
Rahatsizssaniz konusun kocanizla.
Baska yapacak birsey yok
Cok olmasi durumu normallestirmiyor iste ne yazik ki..bu durumdan memnun degilseniz yapilacak iki sey var.1.Oturup konusacak ve buna son vermesini isteyeceksiniz.Bu tarz içsel istekleri olan erkekler çok var.Araştırdığımda daha net gördüm ve az da değil.İnsanlar önceden kolayca gösteremiyolardı demek ki internet yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?