- 26 Temmuz 2015
- 80
- 9
- 36
- 41
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
Kendi yokken giymemi istiyo mesela hissediyorum.Beğenilmemi istiyoBu kendini dışarıya karşı tatmin etme sanırım. Kendisi başka bayanlara bakıyor mu ? Yada mesela mini giymenize izin veriyor mu
Mesela benim kayınvalidem de sever. Gelinleri güzel giyinsin herkes bize baksın, bizi konuşsun ister bana da bu durum çok saçma gelmisti açıkçası. Allah'tan eşim öyle biri değil ama eşimin kardesinde bu durumu dediğiniz durumu sezdim dogrusu. Eşinin fotoğraflarını paylaşıyor nisanliyken fln da öyleydi ve etrafta beğenilsin istiyordu.Bu tarz içsel istekleri olan erkekler çok var.Araştırdığımda daha net gördüm ve az da değil.İnsanlar önceden kolayca gösteremiyolardı demek ki internet yokken
Tesekkurler,canimsin. Öpücük kalpÖzgün yorumlarına hastayım:)
Kendi yokken giymemi istiyo mesela hissediyorum.Beğenilmemi istiyo
Ben de tam bunu diyecektim. Çoğunluk da ‘’bana baksalar kocam onlara neler yapar’’ falan filan demiş aba altından sopayla. Ne yapacak dövecek mi? Öfff yaaa gına geldi şu geleneksellikle karışık eksik özgüven darbeli sahiplenme dürtülerinden. Sonra ‘’kısa bluz giyme, popon görünmesin’’ diyen kocayı da taşlıyorlar burada. Bizim toplumun nabzını ölçmek zor. Tutarsız akdeniz insanı.Valla benim yanımdaki erkeğe bakılması benimdw hoşuma gider
Bu sapıklık mı ?
Ne hoş adam vay bee kız kapmış adamı denmesi hoşuma gider
Kimsenin beğenmediği adamı ben ne yapayım?
aynı beklenti evetBenim rahmetli öyleydi.
Dekolte,gogus fora,mini short,mini etek hangi magazada gorse bu tür kiyafetleri almak isterdi.
Anlayamadigim özelliklerinden biriydi ve güzel gorunmem icin elinden ne gelirse yapardi.Mayo mu bikinimi kavga sebebi olmustu birinde...
ben ordayken başkalarının beni beğendiğini mi düşünüyo bilmiyorumKendi yokken nedemek?
Yalnız dışarı çıktığınızda mı giyiceksiniz?
Eee o görmiycek milletin beğendiğini nerden anlayacak ?
Cinsel olarak sizinle ilgili hayaller kurulması hoşuna gidiyosa bunun sadece bi tık üstü başkasıyla birlikte olurken izlemek ister sonra eş değiltirmeler başlar
Ben sadece bizim erkeklerde bu tür ozellikler olmadigini dusundugumden yurt dışinda dogup buyumesine yormustum.aynı beklenti evet
Çok iğrenç bişey ama seni anlıom Benim eski eşimde de vardıbi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.
Valla biz de konuyu pek anlamadik.ben ordayken başkalarının beni beğendiğini mi düşünüyo bilmiyorum
alakası var mı fazla istekle.Ben sadece bizim erkeklerde bu tür ozellikler olmadigini dusundugumden yurt dışinda dogup buyumesine yormustum.
Cinsellik konusunda fazla istekli mi?
Paylasmak istemek degil elbette ama kadina saygi duymamak onu bir mal gibi gormek zekasini kucumsemek ve deger vermemek olabilir bence.Yani bir kadin icin alcaltici bir durum.bence erkeklerin çoğu içten içe ne kadar güzel bir kadınla birlikte olduklarını herkes bilsin istiyor,
en başta ailelerine onaylatmak istiyorlar mesela, sevdikleri kadının güzel olduğunu annelerinden, babalarından duymak istiyorlar.
ego meselesi,
son model arabalarını herkes görsün, en güzel kadını onların kaptığını herkes görsün vs vs
bunun karısını paylaşmak istemekle eşdeğer olduğunu düşünmüyorum.
Çok basit CAnım ya karısına bakıp erkeklerin zevk alması adamın hoşuna gidio netttttttValla biz de konuyu pek anlamadik.
Hala konuyu cozmeye calisiyoruz emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?