Başka ile tayin isteyip kararsız kalmak

Linoya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
248
118
53
30
12 yıllık memurum ,esimle 3 yıldır boşanma aşamasındayiz .4 yaşında kızımla ailemin evinde kalıyorum . işim gereği 24 saat çalışıyorum.baska bir ile tayin istedim .ama o kadar kararsızim ki .aile evi olduğu için bir takım sıkıntılar oluyor. Babamla hiç anlaşamıyoruz .ama kızımı bırakıp işe gidince gözüm arkada kalmıyor .annem kızıma bakıyor .tayin istediğim yerde çok masrafim çıkacak tekrar ev kurmam gerekecek ,kıza bakıcı ,kıt kanaat gecinecegim .birde gözüm arkada kalacak .burdada kendime ait düzenim yok ailem herseye karışıyor .oraya gidersem daha kötü olur düşüncesi beni yiyip bitiriyor .ne yapmalıyım .

Ailenize yakin ev tutsaniz? Ise giderken annenize kizinizi teslim edersiniz. Babaniz da ayni evde yasamadiginiz icin anlasmama durumunu asar.

Ailenize yakin ev tutsaniz? Ise giderken annenize kizinizi teslim edersiniz. Babaniz da ayni evde yasamadiginiz icin anlasmama durumunu asar.
Aynı ilde babam karşı çıkıyor ,bir kaç kez söyledim kabul etmiyor .babam kalp tansiyon şeker hastası .iki kez kalp krizi geçirdi .bosandigim zaman arkamda durdu .karşı gelemiyorum bu yüzden .gideceğim ilde erkek kardeşim var .bundan dolayı mecbur kabul etmekten başka çaresi yok .ama masraflar kızımın bakıcı problemi beni çok düşündürüyor

Babası çocuğunuza nafaka ödemiyor mu?

Küçük ama ailene yakın ayrı bir evin olmalı. Çocuğunun düzeni olur. Sabah bırakır akşam alırsın. Bazen gece annende kalır. İçin rahat eder. Kesinlikle kendi evin olmalı.

4 yaşındaki kızım için yepyeni bir sehirde yeni bir bakiciyla 24 saat tek bırakmaya korkardım sanırım. Bulabilmek de sıkıntı. Bu kadar zaman dayanmissiniz biraz daha dayansaniz ?

Yani babanıza artık büyüdüğünüzü kendi kararlarınızı kendinizin alabileceğini söyleyin. Şehir değiştirmek zorunda değilsiniz. Bu konuda dinlemeniz yersiz babanızı

Çocuk küçük, ve kendinizden ve egonuzdan önce düşüneceğine şey çocuğunuz.sehir dışına gidince 10000 kira 10000 bakıcı nasıl gecineceksiniz

Yani ... 24 saat nasıl calisabiliyorsunuz ? Ne işi bu ....

hiç bilmediğiniz bir şehirde 24 saat çocuğu bakıcıya emanet etmek riskli. Kardeşiniz göz kulak olabiir mi ilk etapta bakıcıya güvenene kadar? ya da size ne kadar destek sağlayabilir? en mantıklısı aslında ailenizin yakınında ayrı bir eve çıkmak

Yani cok yakin ayni sokakta otursaniz. Sanirim muhafazakar biraz. Hem anneniz de yorulmaz ayni sokak olursa. Erkek kardes daha beter olur. Kimseye de anneye guvendiginiz gibi guvenemezsiniz. Benim annemler farkli ilcede oturuyor sirf bebek icin kendi bulundugum ilceden kucuk bir ev tutacagim ki yakinima tasinsinlar ve baksinlar bebege. Masrafi da gectim guvenemiyorum bakiciya.

Tayin istemissiniz ama iptal etme şansınız varsa iptal edin derim ben çalışma süreniz 24 saatmis bu çalışma temposunda istediğiniz gibi bakıcı bulabilecek misiniz peki bulsanizda ücreti çok yüksek olur diye düşünüyorum borç harç içinde yaşarsınız böyle yaşamaktansa bir süre aile evinde idare edin daha sonra ailenize 5-10 dk mesafeden ev tutarsınız anneniz yine bakar ki okul çağı gelmiş artık zaten gözünüz arkada kalmaz .

24 saat çocuğu yabancı birine bırakmayın bence babanız ne derse desin yakın bir ev tutun

Aynı yerde ailenizle beraber, dubleks, ya da karşılıklı evler olacak şekilde daire bakın. Hem onlar rahat etsin hem siz. Öyle sürekli beraber olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…