Aynı ilde neden karşı çıkıyor ki babanız.Anlaşamadığınızı görmüyor mu?Güzel bir dille ya da babanızın sözünü dinleyeceği bir büyük aracılıyla konuşmanız faydalı olabilir.Aynı ilde babam karşı çıkıyor ,bir kaç kez söyledim kabul etmiyor .babam kalp tansiyon şeker hastası .iki kez kalp krizi geçirdi .bosandigim zaman arkamda durdu .karşı gelemiyorum bu yüzden .gideceğim ilde erkek kardeşim var .bundan dolayı mecbur kabul etmekten başka çaresi yok .ama masraflar kızımın bakıcı problemi beni çok düşündürüyor
Babası varda Şam babası o kısımda ayrıca yıpratıyor .davaligiz zaten bu ay dava olacak. 1700 veriyor .kızımın kreşi sadece 7500.Neden bütün masrafları sadece siz aldınız? Bu çocuğun bir babası yok mu? Neden çocuğun masraflarına ortak olmuyor?
Ödüyor 45 bin maaş alıp 1700 veriyor . bu ay davamız olacakBabası çocuğunuza nafaka ödemiyor mu?
En başta zorlanırsınız hatta belki bir yıl zorlanırsınız ama sonra emin olun iyi ki gitmişim dersiniz. Artık aileniz kızınız. İkiniz bir evde gayet güzel, mutlu mesut yaşarsınız12 yıllık memurum ,esimle 3 yıldır boşanma aşamasındayiz .4 yaşında kızımla ailemin evinde kalıyorum . işim gereği 24 saat çalışıyorum.baska bir ile tayin istedim .ama o kadar kararsızim ki .aile evi olduğu için bir takım sıkıntılar oluyor. Babamla hiç anlaşamıyoruz .ama kızımı bırakıp işe gidince gözüm arkada kalmıyor .annem kızıma bakıyor .tayin istediğim yerde çok masrafim çıkacak tekrar ev kurmam gerekecek ,kıza bakıcı ,kıt kanaat gecinecegim .birde gözüm arkada kalacak .burdada kendime ait düzenim yok ailem herseye karışıyor .oraya gidersem daha kötü olur düşüncesi beni yiyip bitiriyor .ne yapmalıyım .
Allah bu adamları bildiği gibi yapsın. Pinti herif. Sanki parayı çöpe atıyor.Ödüyor 45 bin maaş alıp 1700 veriyor . bu ay davamız olacak
huzurun olacak ama12 yıllık memurum ,esimle 3 yıldır boşanma aşamasındayiz .4 yaşında kızımla ailemin evinde kalıyorum . işim gereği 24 saat çalışıyorum.baska bir ile tayin istedim .ama o kadar kararsızim ki .aile evi olduğu için bir takım sıkıntılar oluyor. Babamla hiç anlaşamıyoruz .ama kızımı bırakıp işe gidince gözüm arkada kalmıyor .annem kızıma bakıyor .tayin istediğim yerde çok masrafim çıkacak tekrar ev kurmam gerekecek ,kıza bakıcı ,kıt kanaat gecinecegim .birde gözüm arkada kalacak .burdada kendime ait düzenim yok ailem herseye karışıyor .oraya gidersem daha kötü olur düşüncesi beni yiyip bitiriyor .ne yapmalıyım .
Nasıl o kadar az olabilir? Bir yakınım ayrılıyor ve tedbir nafakası olarak çocuğa 3000₺ bağlandı maaşı 25 bin falan adamın ve eşine de 2500₺ bağlandıÖdüyor 45 bin maaş alıp 1700 veriyor . bu ay davamız olacak
Ödüyor 45 bin maaş alıp 1700 veriyor . bu ay davamızBabası çocuğunuza nafaka ödemiyor mu?
Sağlık personeliyimYani ... 24 saat nasıl calisabiliyorsunuz ? Ne işi bu ....
biraz para biriktirip çocuğunuzun büyümesini bekleyin sonra ayrı eve çıkın bence12 yıllık memurum ,esimle 3 yıldır boşanma aşamasındayiz .4 yaşında kızımla ailemin evinde kalıyorum . işim gereği 24 saat çalışıyorum.baska bir ile tayin istedim .ama o kadar kararsızim ki .aile evi olduğu için bir takım sıkıntılar oluyor. Babamla hiç anlaşamıyoruz .ama kızımı bırakıp işe gidince gözüm arkada kalmıyor .annem kızıma bakıyor .tayin istediğim yerde çok masrafim çıkacak tekrar ev kurmam gerekecek ,kıza bakıcı ,kıt kanaat gecinecegim .birde gözüm arkada kalacak .burdada kendime ait düzenim yok ailem herseye karışıyor .oraya gidersem daha kötü olur düşüncesi beni yiyip bitiriyor .ne yapmalıyım .
bence çıkın. çünkü böyle baskıcı ve ne yapacağını bilmediğiniz durumdansa yeni bir başlangıç size çok daha iyi gelir gibi geldi bana12 yıllık memurum ,esimle 3 yıldır boşanma aşamasındayiz .4 yaşında kızımla ailemin evinde kalıyorum . işim gereği 24 saat çalışıyorum.baska bir ile tayin istedim .ama o kadar kararsızim ki .aile evi olduğu için bir takım sıkıntılar oluyor. Babamla hiç anlaşamıyoruz .ama kızımı bırakıp işe gidince gözüm arkada kalmıyor .annem kızıma bakıyor .tayin istediğim yerde çok masrafim çıkacak tekrar ev kurmam gerekecek ,kıza bakıcı ,kıt kanaat gecinecegim .birde gözüm arkada kalacak .burdada kendime ait düzenim yok ailem herseye karışıyor .oraya gidersem daha kötü olur düşüncesi beni yiyip bitiriyor .ne yapmalıyım .
Hangi şehre gideceksiniz...gittiğiniz yerde nöbet değilde mesai talep edin..tüm sağlık personelleri nöbet tutmuyor bende sağlık personeliyim 8..5 çalışıyorum çocuk da kreşe gider bi sıkıntı olmaz nöbet usulü şu an sıkıntı sizin için ha kardesiniz destek olabilecekse bir nebzeÖdüyor 45 bin maaş alıp 1700 veriyor . bu ay davamız
Sağlık personeliyim
Aaa bu şey benim çocuklarımın mal babası değil mi!Ödüyor 45 bin maaş alıp 1700 veriyor . bu ay davamız olacak
Yalovaya gitcem ,bizim sistemde masa başı iş yok .kurumda farklı birimlerde çalışırsam ancak öyle orda bosmudur bilmiyorum .herkes geçemez öyle .bide bilmediğim şehir .Hangi şehre gideceksiniz...gittiğiniz yerde nöbet değilde mesai talep edin..tüm sağlık personelleri nöbet tutmuyor bende sağlık personeliyim 8..5 çalışıyorum çocuk da kreşe gider bi sıkıntı olmaz nöbet usulü şu an sıkıntı sizin için ha kardesiniz destek olabilecekse bir nebze
oldu canım ya baba istemiyor diye yak bütün hayatını aile evinde ? öyle mi ?Aynı ilde babam karşı çıkıyor ,bir kaç kez söyledim kabul etmiyor .babam kalp tansiyon şeker hastası .iki kez kalp krizi geçirdi .bosandigim zaman arkamda durdu .karşı gelemiyorum bu yüzden .gideceğim ilde erkek kardeşim var .bundan dolayı mecbur kabul etmekten başka çaresi yok .ama masraflar kızımın bakıcı problemi beni çok düşündürüyor
Masa başı değil ya..hemşireler laborantlar mesai ile görev yapan bir sürü sağlıkçı var,masa başı değil hemşirenin masayla işi yok zaten serum şu tedaviydi falan filanYalovaya gitcem ,bizim sistemde masa başı iş yok .kurumda farklı birimlerde çalışırsam ancak öyle orda bosmudur bilmiyorum .herkes geçemez öyle .bide bilmediğim şehir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?