Başka kadınlarla tanışma isteği...

Evlenin bence.
Psikolojik olarak o da birileri ile tanışmaya devam etsin.
Ne de olsa psikolojik ve ülkede psikolog yok.
Siz de mutlu mesut yaşarsınız.

Evlen ayol sen de baska erkeklerle tanisirsin. Gul gibi gecinip gidersiniz.

Aldatmanin olcusu nedir arkadas. Yabanci bir kadinla tanismak istemekte aldatmanin ilk adimi degil midir?

nereye gidicem kızlar? ev nereden tutucam? tek başıma ev tutmaya maddi imkanım yetmezki. Gideceksen kal diyemem kalıcaksan git diyemem. çok mutsuzdum son zamanlarda dedi .

Yatakta basana kadar kafaniza dank etmeyecek heralde? Ne demek konusmanin devami gelmedi ki? Getirmek icin yuklemis zaten belkide sizin gormediginiz bi cok konusmanin devamini getirdi lutfen aklinizi basiniza alin ve gururunuza sahip cikin.O ruh hasasiysa sizde bunu kabullenip ama seviyorum alistim diyebilecek kadar hastasiniz sizinde tedaviye ihtiyaciniz var.

Ben açıkça adamın sizi kullandığını düşünüyorum adamın gözü dışarıda ama sizinle de herşeyi (cinselliği) rahat yaşadığı için sizden vazgeçmiyor ve sizin geçmenizi istemiyor hep elimin altında kalsın düşüncenizde kendinizi kullandırtmaktan vazgeçin azıcık gururlu olun.

tinder mi... yuh... bu ne cesaret... bence kendine bi ev arkadaşı bulup bu adamla tüm bağlarını kopar

Bir yasima daha girdim, aldatmak= psikolojik rahatsizlik buna tum uvuzlarimla, totom dahil, gülmek istiyorum ve size hic bir sey diyemiyorum. Çünkü buna cocuklar bile inanmaz, okuyorum dediginize göre aklinizi kullanabiliyorsunuz. pes

Cok merak ediyorum 'psikoloji' kavramini ogrenmeden once bu insanlar neyin arkasina siginiyordu?
Aldatmaya calismis becerememis, psikolojiyle ne alakasi var bunun?

Siz zaten aldatılmışsınız ve aldatılıyorsunuz. Aldatma olması için illa başka Bi kadınla seks mi yapması lazım? Gözü dışarda bu adamın nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz pes.

Benim anlamadigim bunlari gore gore , bile bile nasil evleneceksiniz?
Nasil mideniz alıyor? ?

nereye gidicem kızlar? ev nereden tutucam? tek başıma ev tutmaya maddi imkanım yetmezki. Gideceksen kal diyemem kalıcaksan git diyemem. çok mutsuzdum son zamanlarda dedi .
iki seceneginiz var, ya baska yer bulana kadar sadece ev arkadaşı kalıp kirayi giderleri boluseceksiniz
Ya da sirf maddiyat icin iliskiye devam edip, para vermeyeceksiniz. ki bunun adı fuhustur literaturde.

her erkeğin aradığı kadın siz olmalısınız. Kaderimde var diye ohhhhhhh adam istediği kadar at koştursun ne güzel memleket ya

affetmek fırsat vermek demek . bugun yaptı yarın yıne yapar . Henuz bekarken kac kurtar bence kendını

Senden baska kadinlarla muhabbet kurmaya calisiyor. Yok hislerim var demis sarhosluguna vermissiniz ama insanlar sarhosken icindekileri soyler hesapsiz konusur.

Yanlis bir dusunceniz var. 2 yillik her ne yasadiysan yasadin. Bu yasanmisliklar o adami omur boyu bu haliyle cekmek zorunda oldugunu gostermez.

Kaderim demissin sen yaninda uyurken baskalarinda is arayan mi kaderin.

Anladigim kadariyla okuyorsun. Yeniden ve daha guzel baslayabilirsin.

Kendine sunu sor : ben bunlari hak ediyor muyum? Cevabina gore karar verirsin zaten.
Evlilik sevgili olmaya benzemez simdi soz bakmiycsm der yardim alicam sikma der.

Evlendkten sonra bile bile geldin ben boyleyim der

Öğretmen değil misin? Maaşın var, işin var. okumuş etmiş kadınsın. Kendini neden bir erkeğe bağımlı hale getirdin? hayır, adam da zaten belli istemiyor seni. Cümlesinden de anlamadın mı?

pskolojik yada değil bana göre değil bu erkek tipleri huylu huyundan vazgeçmez evlenirseniz çok büyük hata yaparsınız.yaşanmışlıklar var diyorsunuz evli çocuk çoluk sahibi kişiler boşanıyor bunu unutmayın.aynı şekilde siz davranın bakın neler olucak

adam resmen "seni istemem yan cebime koy" demiş.

hala tek başıma nasıl yaşayacağım demiş ya

kimbilir daha nelerini sineye çektiniz ki durum bu hale gelebildi, ben sizde de hata buluyorum, elbet başka yamukları olmuştur onlarda resti çekmeli bu derece gururu hiçe sayan noktaya getirmemeliydiniz mevzuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…