Başka ne durum kaldı hepsi bende var:))ama yinede umudum var..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

2010 ikimizede yaramdı defolup giitii 2011 güzel olack içini ferah tut bebeğim

3yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyorum daha öncede hapla korunmuştum. Hipotiroidi ve insülin direnci hastasıyım ancak iki hastalığımda kontrol altında yani şu anda gebeliğe engel değilmiş endokrin doktorum insülin direncinden dolayo pko olmamdan şüpheleniyordu ancak ben vajinal ultrason fobim yüzünden hiç jinekoloğa gidemedim eşimle bebek sevdamız iyice artınca başka çarem kalmamıştı çocuk istiyorsam katlanıp sorunun nerde olduğunu öğrenmeliydim 3 aralıkta gittim süper bi doktor sayesinde bunu başardık ve pko olmadığımı söledi hatta şuan çatlamış bir yumurta görünüyor çalışın dedi ancak 18 aralıkta adet oldum ancak umudumu yitirmedim nede olsa 2 yıldır ilk defa nedenini öğrencektim belki sorun hormondur bi ilaç verir hamile kalabilirim dedim adetin 3.günü hormon tahlillerim yapıldı sorun yok 7 ocaktada progesteron bakılcak buarada eşiminde sorunu yok.Şunuda sölemeliyim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hayatım boyunca 28 günde bir olan adet düzenim tamamen bozuldu 34 gün civarlarında geliyor ve bu sayı her ay değişiyor ama pko yok.Yumurta oluşuyor ve çatlıyor bakalım progesteron damı sorun.

2011 in ilk durumu(((rahim inceliğim varmış....bu kalmıştı ohhhh buda oldu sefam olsun.....

çok haklısınn umutlar asla tükenmemeli... bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliğiyle hamile kalmayı başaranlardanım.. beyin mrında ise hipofiz bezimde mikroadenom çıktı..dostinex kullandım.. kistim küçülmedi hiç htta büyüdü ama aralık ayında yapılan 2. aşılama ile hamile kalabildimm..

rabbim her zaman mucizelerini bizlere gösteriyor.. çok şükür

rabbimm kucağına almayı nasip etsin canım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...

umutlarım hiç bitmeyecek...biliyorum bir gün bebeğim olacak..sağlıklı ve hayırlı bir bebeğim olacak..Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın inşallah..isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..bol bol dua edin arkadaşlar..kendinizden çok başkaları için dua edin..bunların karşılığı size fazlasıyla gelecekti.yıkılmadım ayaktayım ve ayakta durmayada umutlu olmayada devam edeceğim...

uzun zamandır giremedim topiğe.Aslında amacım hamile olduktaan sonra buraya Hamileyim çok şükür yazmaktı.Ama her ay aynı sonuçla karşılaşıyorum.Allah henüz nasip etmedi.Ama edecek biliyorum.Gelin burada dertlerimizi paylaşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…