belirtileri adetinde azalma ve adet rengi tamamen kahverengi...Hereşey Allahtan sınavım devam ediyor serpilim..
bendede bir iki ay öyle olmuştu adet kahverengi ve az ama sonra normale döndü aaaaaaaa şimdi kafam karıştı benim
böyle olunca rahim içindeki yapışıklıkmı oluyor bu rahim flmiyle belli olmuyormu ?
canım benim tabiki rahim filmiyle belli oluyor ama benim yapışıklı vardı ve açılmıştı biliyorsun..açılmadan öncekilerin aynısı oldu şu an..histeroskopiden sonra adetim düzelmişti kırmızıydı...
canım teşekkür ederiim..bazı zamanlar bunalıma giriyorum ama sonra inancım beni kendime getiriyor:))ya canım varya rabbim sana ne güzel sabır vermiş hayata bakış açını örnek alıyorum kendime..
sakın umudunu yitirme senin ümidin başkalarına(bana)ışık oluyor..
rabbim sınavını isyansız geçmeyi nasib eylesin.mükafatını dilediğin sayıda bebeyle vrsin inşaallah..
kızlarr günaydınn hayırlı cumalar canlarım
hayırlı cumalar canım benim..dua ettiniz mi bugun?benide unutmadın değil mi??
sarkadşlarım
gizem79 kumsal şekrleblbi hayatkavuniçi imren kimse tben nihal esmeralda masal belanay şekerleblebi fatoözel xayşex.serengl çiğdem42 ve niklerini sayamadığım bütün arkadşlarımın bebek hasretlerini bu güzel gün hurmetine ve okuuduğuz dualar hurmetine en kısa zamanda bbeeklerini nasip eyle yarbbimm onların hasretini dindir yarabbimm
ahsene mısraya zeytine tualinaya ve diğer hamillere kolaylık ver yarabbimm yarın z eytinin doğumunda yardım et yarabbimm
seldayavuz aşılamsının sonucunuda yarın pozitif neticesini duymamızıı nasip et yarabimm
yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva haksız yere hürriyetin mahsur kalanlara hürriyet nasip eyle borçlulara eda zor durumda olanlara yardım eyle yarabiimm
bütün arkadşlarımın ve benim evime huzur berreket nasip eyle yarabimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
karanlık aydınlığa kavuşur elbet..siz o gün bayramı kutlamayı görün..ne güzel bir şarkı değilmiş..bu aralar favorim..karanlık aydınlığa kavuşacak değil mi??
arkadaşlar son durumumu açıklıyorum..rahim içi yapışıklığım tekrar etti..eşimde varikosel var..sperm sayımız az.eşimin hormon testi sonuçları kötü.FSH yüksek testesteron düşük...Ama durmak yok...umutsuz yaşamak yok...
s
serpill ne güzel dua o öyle.......ALLAH kabul etsin hepimizin dualarını inşşşş amin.......
canım benim duamı beğendin demekkii ayyy çok duygulandım biz her cuma böyle dualar yapıyoruz gizem bilir ya şu az adet muhabetti bende var alah alahh yapışıklımı oluyormuş bu(
mutlu yıllar hepinize 2011 mutluluk ve huzr getirsinve birde bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?