Başka ne durum kaldı hepsi bende var:))ama yinede umudum var..

başka ne durum kaldı hepsi bende var diyordum ya işte birşey daha.eşimde çift taraflı varikosel çıktı(ne yapacağım ben artık.....bebeğimin olmaması için herşeyyy var..

offffffff çok can sıkıcı bir durum canım benim çok geçmiş olsun...ama olmaz dememek lazım..önce ALLAH ın izniyle sonra dr ların yardımıyla inşş bebeğine kavuşursun...herşeye inat bebeğinle mutlu olursun..

başka ne durum kaldı hepsi bende var diyordum ya işte birşey daha.eşimde çift taraflı varikosel çıktı(ne yapacağım ben artık.....bebeğimin olmaması için herşeyyy var..

sorun etme bunun çaresi var biraz zaman lazım demekkii güzel kız önemli bir sorun değil ameliyat olup düzelme olasılığı çok yüksek sadce sabır ne yapalım

ama söz vermiştin umudumu yitirmeyeceğim diye...

bak tedavisi varmış işte,çok şükür ya olmasaydı.
allah beterinden saklasın hayatım.
biliyorsun bu hayatta herşeyşn zamanı var..
sabır.......sabır......sabır.......

evet canım ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştumda.şimdi iyiyim çok şükür.Allah isterse bir sperm yolunu bulup gidecektir eminim..Allahım ne zaman nasip ederse ozaman olacak biliyorum..Sağlıklı ve hayırlısı olsunda geç olsun önemli değil.Rabbim çok büyük..

dilerim hayırlısıyla rabbim bekletmeden versin.

bazı insanlar var ki tek bir sorunu var ama çaresi yok bazı insanlar var ki bir çok sorunu var ama çareleri de var... ALLAH kimseye dermansız dert vermesin....

bazı insanlar var ki tek bir sorunu var ama çaresi yok bazı insanlar var ki bir çok sorunu var ama çareleri de var... ALLAH kimseye dermansız dert vermesin....

Aminn..rabbim dermansız dert vermesin.hepsi geçici biliyorum.bunlar bir imtihan.güzel kokulu bebeğime kavuşmam için bir imtihan.ve ben bu sınavı gececeğim Allahın izniyle...

canım vardır herşeyde bir hayır elhamdülilillah demek lazım rabbim dermansız dert vermesin çözümü var küçük bir operasyon hayırlıısyla bunuda atlatacaksınızdır hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inş...

İnancın bu şekilde olduğu sürece çocuğunun olmaması gibi birşey olamaz. Hayata olumlu bakan nadir insanlardan birisin bence :)

Aminn..rabbim dermansız dert vermesin.hepsi geçici biliyorum.bunlar bir imtihan.güzel kokulu bebeğime kavuşmam için bir imtihan.ve ben bu sınavı gececeğim Allahın izniyle...

ewet canım hepsi imtihan...bizim gibilerinde sınavı bu..inşşş yıldızlı pekilerle geçeriz :)))

karanlık aydınlığa kavuşur elbet..siz o gün bayramı kutlamayı görün..ne güzel bir şarkı değilmiş..bu aralar favorim..karanlık aydınlığa kavuşacak değil mi??

karanlık aydınlığa kavuşur elbet..siz o gün bayramı kutlamayı görün..ne güzel bir şarkı değilmiş..bu aralar favorim..karanlık aydınlığa kavuşacak değil mi??

elbette kavuşackk her karanlığın bir aydınlığı var her boluğun bir kıtlığı her yokuşun bir inişi var her gecenin gündüüzü olduğu gibi canım 2011 yeni umutlar yeni hayller yeni mücadleller ve yeni güzellikler getireck inancımızı kaybetmeyelim yetrki

arkadaşlar son durumumu açıklıyorum..rahim içi yapışıklığım tekrar etti..eşimde varikosel var..sperm sayımız az.eşimin hormon testi sonuçları kötü.FSH yüksek testesteron düşük...Ama durmak yok...umutsuz yaşamak yok...

yani yapışıklık tekraralnıyormu nasıl oluyor bu ?? aaaaa bunu bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…