gizem79....
umudunu yitirme..
doktor bana ''herşey yolunda'' dediği halde,ben her ay ağlama komasına giriyorum.eşimide sitrese sokup durumu dahada fenalaştırıyorum.
canım inan bana yazılarını okudum ve kendimden utandım.
senin umudun beni kendime getirdi.allah razı olsun mevlam en kısa zamanda evladınıkucağına almayı nasip eylesin.gizem,sınav dünyası sabredelim kazanalım allahın izniyle
yine kk de okumuştum birisi 10yılın sonunda hamile kalmış
bu çok ümit verici,değil mi arkadaşlar?
Merhaba arkadaşlar.bebek için tam 2 yıl önce start vermek üzere doktora gittim.2 tane kocaman kistim olduğunu öğrendim.6 ay doğum kontrol hapı kullandım.kistlerim geçmedi ama bulunduğu yer gebeliği engellemeyeceği için ameliyata gerek olmadığı söylendi..haplar bitti prolaktin ölçümü sonucu sonucum 150 çıktı...hemen apar topar MR çekildi neyseki bişey çıkmayınca ilaca başladım.İlaç bitti 2 ay bir de baktım bebiş gelmiş...çok mutluydum fakat mutluluğum kısa sürdü ve 10 haftalıkken kalbi durdu(Kürtaj oldum 7-8 ay bebek denedim.olmayınca bir film çektirdim ki rahimde yapışıklık çıkmaz mı:))hemen histeroskopi oldum bu arada laparoskopi ile de 2 yıl önce oluşan kistlerim alındı:)))Tam herşey bitti artık bebeğimiz olacak derken yine prolaktinim fırladı.tekrar ilaç kullanmaya başladım.İlacım bitti şükür artık sanırım hamile kalacağım derken birde ne çıktı????Eşimde sperm sayısı azmış..Doktor bu şekilde bebeğiniz olmaz dedi:))İşte böyleee...
Ama ben yinede pes etmiyorum hepsinin üstesinden geldim bununda üstesinden geleceğim..Allah büyük...bir gün buradan bende hamileyim bebeğimi kucağıma alacağım diyeceğim...umarım burda güzel bir gurup oluştururuz ve hepimiz güzel mi güzel bebeklerimize kavuşuruz...
canım benim yaşamda ne mucizeler var bir sürü böyle haberler var sende çok tatalı anne olacksın ama stres yok bende stres proklatin hormonumu yükseltmişti ben hayıt tohumuyla düzene koymuştum sakın stres yapam en büyük kötülüğü vucudumuz yapıyor ben buna iannadımm
serpil nerelerdesin kayboldun ortalıktan:)) eşinden mi ayrıldın cnm.....
canım benim yaşamda ne mucizeler var bir sürü böyle haberler var sende çok tatalı anne olacksın ama stres yok bende stres proklatin hormonumu yükseltmişti ben hayıt tohumuyla düzene koymuştum sakın stres yapam en büyük kötülüğü vucudumuz yapıyor ben buna iannadımm
teşekkür ederim serpil.
yok artık stres yapmıyorum,oluruna bıraktım zaten
bir tanıdığım var bakın başına neler geldi;
14 yaşında evlendi ve hemen hamile kaldı okadar sevindiki.zaten evlendiğine pişman olmuştu ayrılma imkanım yok bende onunla mutluluğu yaşarım diyordu.
ne yazıkki,iki aylıkken bebeğini düşürdü.
aradan azbir zaman geçti bir hamilelik daha.
yine aynı sevinç,yine aynı hüsran ama bu seferki karnında öldü,kürtaj oldu.
eşi ailesine çok düşkündü.görümcesi,kaynı onlarda kalıyordu.
görümcesi sabah işe giderken evin kenarına köşesine birşeyler koyuyordu,akşam gelince bakıyordu koyduğu şeyler eğer oradaysa bugün temizlik yapmamışsın diyip evde kavga çıkarıyordu.
yaşı küçüktü,babasına gidip durumunu anlatıyordu ''baba onlarla konuş,ben dayanamıyorum''
zaten yanlış zamanda yanlış kişiyle kurulmüuş bir yuvaydı sonunda beklenen son geldi çattı boşandılar..
yirmi yaşına geldiğinde birine aşık oldu altı ay içinde evlendiler.
inanırmısınız yine hemen hamile kaldı.
ama düşük riski vardı altı ayını yatakta geçirdi.
sonunda kızını aldı kollarına.
doğum kontrol yoluyla korundu kızından sonra.
adet düzensizliği şikayetiyle doktora gitti.muayene oldu,bilmem ne tahlilleri oldu derken doktor''doğum kontrol ilaçlarını bırak zaten artık gebe kalman imkansız.kadınlık harmonların bitmiş''
okadar üzüldüki kocası bir oğlu olmasını çok istiyordu ve o kocasını çok seviyordu.
evlatlık alırız gibi çareler düşündüler.
korunmayı bıraktı doktorun adet düzensizliği için verdiği ilaçları kullandı.
aradan zaman geçti,o hala adet olamıyordu.
rahim temizleyici bir ilaç var onu bile kullandı.
adeti gelmeyince sonunda bi gebelik testi yapayım dedi ve sonuç pozıtiff.
meğer o,bu ilaçları içerken hamileymişş.
korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış..
doktorlar ''bebek sakat veya beyin özürlü olur''dediler ''kürtaj olmalısın''aldırmak istemiyordu.
o doktor bu doktor gitmediği yapmadığı şey kalmadı zaman geçiyor bebeği büyüyordu.
gittiği tüm doktorlar aynısını söylüyordu.
sonra test falan varmış onları yapalım demiş bir doktor ama özürlü ise annenin kararı ne olursa olsun kürtaj yaparlarmış (heyete giriyor diye anlatmıştı ama tam olarak hatırlayamıyorum,idare edin:).)
oda bunu duyduktan sonra ''artık doktora gitmeyeceğim ne olursa olsun o benim
bebeğim ben onu istiyorum'' dedi.
ha bu arada bir doktor onu çağırırken senmisin sakat bebeiğin annesi demiş.
o durumda söylenecek söz mü?merhamet kalmamış çok yazık !
bebek altı aylıkken karar veriyor başka bir şehirde doktora gidiyor.
doktor''kızım,'oğlun' gayet sağlıklı seninde bir sorunun yok herşey yolunda''diyor..
dünyalar güzeli oğlu,3kg doğdu şimdi üç aylık:))çok sağlıklı.
bakın kızlar yoktan var eden sabrın sonunda nasip ediyor ama cefasızda sefa olmuyormuş.
çok uzun oldu biliyorum ama inşaallah umut olur..
bu arada eminim merak ediyorsunuz bu kadın kaş yaşında diye söyleyeyim; 25 yaşında.
Merhaba arkadaşlar.bebek için tam 2 yıl önce start vermek üzere doktora gittim.2 tane kocaman kistim olduğunu öğrendim.6 ay doğum kontrol hapı kullandım.kistlerim geçmedi ama bulunduğu yer gebeliği engellemeyeceği için ameliyata gerek olmadığı söylendi..haplar bitti prolaktin ölçümü sonucu sonucum 150 çıktı...hemen apar topar MR çekildi neyseki bişey çıkmayınca ilaca başladım.İlaç bitti 2 ay bir de baktım bebiş gelmiş...çok mutluydum fakat mutluluğum kısa sürdü ve 10 haftalıkken kalbi durdu(Kürtaj oldum 7-8 ay bebek denedim.olmayınca bir film çektirdim ki rahimde yapışıklık çıkmaz mı:))hemen histeroskopi oldum bu arada laparoskopi ile de 2 yıl önce oluşan kistlerim alındı:)))Tam herşey bitti artık bebeğimiz olacak derken yine prolaktinim fırladı.tekrar ilaç kullanmaya başladım.İlacım bitti şükür artık sanırım hamile kalacağım derken birde ne çıktı????Eşimde sperm sayısı azmış..Doktor bu şekilde bebeğiniz olmaz dedi:))İşte böyleee...
Ama ben yinede pes etmiyorum hepsinin üstesinden geldim bununda üstesinden geleceğim..Allah büyük...bir gün buradan bende hamileyim bebeğimi kucağıma alacağım diyeceğim...umarım burda güzel bir gurup oluştururuz ve hepimiz güzel mi güzel bebeklerimize kavuşuruz...
14 yaşında evlendi ve hemen hamile kaldı okadar sevindiki.zaten evlendiğine pişman olmuştu ayrılma imkanım yok bende onunla mutluluğu yaşarım diyordu.
görümcesi sabah işe giderken evin kenarına köşesine birşeyler koyuyordu,akşam gelince bakıyordu koyduğu şeyler eğer oradaysa bugün temizlik yapmamışsın diyip evde kavga çıkarıyordu.
yaşı küçüktü,babasına gidip durumunu anlatıyordu ''baba onlarla konuş,ben dayanamıyorum''
zaten yanlış zamanda yanlış kişiyle kurulmüuş bir yuvaydı sonunda beklenen son geldi çattı boşandılar..
adet düzensizliği şikayetiyle doktora gitti.muayene oldu,bilmem ne tahlilleri oldu derken doktor''doğum kontrol ilaçlarını bırak zaten artık gebe kalman imkansız.kadınlık harmonların bitmiş''
okadar üzüldüki kocası bir oğlu olmasını çok istiyordu ve o kocasını çok seviyordu.
doktorlar ''bebek sakat veya beyin özürlü olur''dediler ''kürtaj olmalısın''aldırmak istemiyordu.
o doktor bu doktor gitmediği yapmadığı şey kalmadı zaman geçiyor bebeği büyüyordu.
sonra test falan varmış onları yapalım demiş bir doktor ama özürlü ise annenin kararı ne olursa olsun kürtaj yaparlarmış (heyete giriyor diye anlatmıştı ama tam olarak hatırlayamıyorum,idare edin:).)
doktor''kızım,'oğlun' gayet sağlıklı seninde bir sorunun yok herşey yolunda''diyor..
bakın kızlar yoktan var eden sabrın sonunda nasip ediyor ama cefasızda sefa olmuyormuş.
bu arada eminim merak ediyorsunuz bu kadın kaş yaşında diye söyleyeyim; 25 yaşında.
çigdem canım benim seni özledim evet eşimden ayrıldım birtanem sen nasılsın tatlı haydim benim:82::82::82::82::82::89::89::89::89::89::89:
çok ama çok duygulandım rabbim ne büyük değilmi?? sabrın sonu ve yardana asi olmayışının mükafatıı ben bu konuda böyle bir ders çıkarrımm cnmm paylaşımların i.çin tşkk
canım benim çok geçmiş olsun evet haklısın herşeye rağmen umudumuzu yitirmeyelim hepimiz büyük bir sınavdayız rabbim bu sınavdan başarılı olmamızı sağlasın inş. hepimize hayırlısını versin rabbim büyük hayırlı vakitte hayırlısını verecektir biz yeterki isyan etmeyelim canım benim inş en kısa zamanda hayırlısıyla sen bebeğine kavuşacaksın ...
evet kimse canım anlattığın olayda olduğu gibi rabbim ol dedimi olur yeterki ol desin ama bizde sabretmeyi ve istemeyi bilelim sen nelere kadirsin yarabbim ....
çok güzel yaa mutlu sonla biten hikayeler insana dahada umut veriyor...RABBİM ol derse 2 taşın arasındada olurmuş...inşşş hepimizin hikayesi mutlu sonla biter..benimde bir tanıdığım var kadının 1 oğlu var tedaviyle olmuş ondan sonra ne tedaviler denedi fakat bir türlü olmadı..kadın bıraktı tabii tedaviyii çocuk 18 19 yaşlarına geldi..kadın adet olmamış sonra demiş menopoza giriyorum herhalde diye..aradan 2 ay geçmiş böbreklerinde sorun var kadın doğuştan tek böbrekli dr a gitmiş onun için..tahlil yapmışlar falan nese kadının hamile olduğu ortaya çıkmış..kadın inanamamış tabii dra demiş yanlışınız var benim çocuğum olmuyo bilmem kaç sene ne tedaviler oldum ben diye dr tahlili yeniden yaptırmış ve kadın hamile ulturasyona tutmuşlar çocuk 3 aylık olmuşş..kadın demiş ben menopoza girdim sandım diye havala uçuyolar şimdi...gerçekten mucuze işte herşeyin bir vakti var kabul etmek lazım..ewlatları olan herkesin ewladını anasına babasına bağışlasın rabbim...bizlere hayırlı vakitlerde hayırlı ewlatlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?