- Konu Sahibi senguler0011
-
Bilmiyorum biraz dik başlı çok aşık birdeKaçarım falan diyormuş. Yapabilecek karakter de birisi mi kardeşiniz ?
Kuzenim Kayserili biri ile evli,eşimin yarı akrabasida Kayserili.Gider geliriz sıkça Kayseri'ye.Benim gördüğüm iyiler,ama bı arada olmayı her olaya dahil olmayı çok seviyorlar.Tabi hepsi aynı olmaz ama kültür olarak benim gördüğüm çok iç içe yaşmayı seviyorlar.Bizde pişman olmasından endişe ediyoruz başaramaz biliyorum çok üzülücek
Başına vurmuş herhalde. Kaçma, gizli nikah falan. Bütün bu saçmalığa rağmen hala evlenmeyi düşünebiliyorsa...Gizli nikah kıyarım diyor
Ekmegını elıne alsın sonrası hüsran .Hoş ekmegını eline alıncada kader guzel olmalıda hayırlısı her seyınKızlar merhaba
Konuyu kız kardeşim için açıyoruz.
Kız kardeşim 2 yıllık önlisans mezunu şu anda çalışmıyor üniversite de biriyle tanışıyor sevgili oluyorlar çocuk da aynı okuldan mezun özel bir sektör de çalışıyor. Biz Amasyalıyız aslen ama İstanbul da doğduk büyüdük. Çocuk Kayserili 3 yıllık arkadaşlıkları var evlenmek istiyorlar sorun şu çocuğun babası ölmüş annesi erkek kardeşi var birlikte yaşayacaklar evlenirler ise biz kesinlikle birlikte yaşanmasına karşıyız ikisinin de düzgün bir işi yok ayrıca Kayseri nasıl bir yer aile düzenleri nasıl hiç bilmiyoruz kalabalık bi aileler kız kardeşleri falan var.
Kültür farkı olur mu böyle bir evlilik yapan oldu mu bu arada yaşlar 22/24 bizce çok erken
Ama anlamıyo anlatamıyoruz vermezseniz kaçarım demiş anneme
Birde Kayseri aile kültürü nasıldır bizimki uyum sağlar mı bilmiyoruz açıkcası çok endişe ediliyo
Annem çok üzgün özellikle cahillik yapmasından korkuyor
Teşekkür ederim şimdiden
Canim kardesin vazgeçmez belli boşuna zorlamayın aynı yollardan geçtim bnde.sartlarinizi sıralayin.ayni ev olmaz diyin mesela herşey güzellikle olsun iki taraf içinde ne siz yipranin ne de onlar yipransinlar çocuğu araştırın iyi mi nasıl her yerin iyisi kötüsü olur memleket olarak bilemezsin on yargı ile yaklaşmayın bnde İstanbul dan Amasya ya gelin geldim ki hiç tanımıyordu ailem araştırdılar sizde araştırın.Bilmiyorum biraz dik başlı çok aşık birde
Oglanin babasi vefat etmisse anne yalniz kalacaksa bir yolu bulunur ama bir oglu daha varmis. Acaba neden evlenmekte israrci anlamiyorum evlenirse hem kaynananinhem esinin erkek kardesinin hem esinin bir de cocuk olursa cocugun pesinde omru gecer. Akli basina gelir umarimKızlar merhaba
Kız kardeşim 2 yıllık önlisans mezunu şu anda çalışmıyor üniversite de biriyle tanışıyor sevgili oluyorlar çocuk da aynı okuldan mezun özel bir sektör de çalışıyor. Biz Amasyalıyız aslen ama İstanbul da doğduk büyüdük. Çocuk Kayserili 3 yıllık arkadaşlıkları var evlenmek istiyorlar sorun şu çocuğun babası ölmüş annesi erkek kardeşi var birlikte yaşayacaklar evlenirler ise biz kesinlikle birlikte yaşanmasına karşıyız ikisinin de düzgün bir işi yok ayrıca Kayseri nasıl bir yer aile düzenleri nasıl hiç bilmiyoruz kalabalık bi aileler kız kardeşleri falan var.
Kültür farkı olur mu böyle bir evlilik yapan oldu mu bu arada yaşlar 22/24 bizce çok erken
Birde Kayseri aile kültürü nasıldır bizimki uyum sağlar mı bilmiyoruz açıkcası çok endişe ediliyo
Teşekkür ederim şimdiden
İş yok güç yok sevgi karın doyurmuyor bu zamanda . Annesi ne zamana kadar onlara bakacak çocukta yaparlar hemen . Hayatlarını hepten mahvederler. Ama bazen abla olarak anne olarak ne desende anlamıyorlar burunlarının dikine gidiyorlar . Sonra o burunları kırılınca anne kapısına dönüyorlar . Rabbim akıl versin aşk diye hayatını mahveden insanlaraKızlar merhaba
Teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?