Başka Şehir Kv ile Yaşamak

Bence inat etmeyin çünkü kardeşiniz asla anlamaz sizin dediğiniz hiçbirşeye inanmaz gözüne perde inmiş gelsin istesin erkek tarafı bir tanışın biraz nişanlı kalsınlar en az bir sene erkeğin ve ailesinin olumsuz taraflarını çaktırmadan gösterin.

Kendi cevrenizde onun yaşıtı okumuş ve kariyerli kızları örnek olarak verin aa ne güzel geziyorlar harcıyorlar hayatını yaşıyorlar falan filan. Hatta sosyal medyada bile çok örnek bulabilirsin. Bak şu gelinlere ne kadar rahatlar kariyerleri var eşleride kariyerli sürekli tatildeler geziyorlar herkes senin gibi kaynanaya, kayınbiraderlere hizmetçiliğe gitmiyor diye örnek gösterceksin.

Kesinlikle inat ederek tartisarak vazgeçmez çünkü gerçekten aşık olduğunu zannediyor sizide onları ayırmaya kalkan kötü insanlar.

Kayseri nasil bir yer bilmiyorum.
Farkli kültürlerden olup sorun yasamayanlar da var, misal biz.
Yas olayini da gectim ama birlikte yasanacaksa asla diyorum.
Kacarsa görür gününü...

Size bir önerim olacak.

Şimdi burada stratejik ilerlemeniz lazım.
Siz yapma etme kızım derseniz dinlemez, dinlemiypr da. Ergen inadıyla gider nikahı basar.
Kızın kendisi terketmek istemeli.

“Kızım biz senin ayrı eve çıkmanı, güzel temiz temiz çeyizlerini dizmeni, çiçek gibi kendi seçtiğin evde oturmanı istedik (burada bol bol özendirmeye çalışın, bknz kızların barbie özlemi) ama sen bu oğlanı çok seviyorum diyorsun. Tamam olur ama üç şartla:

1) Oğlan iş bulacak, açlık aşkı yer. İş bulana kadar bekleyeceğim diye korkma nişanı yapacağız merak etme.
2) Şimdi sen şu anda sadece oğlanı tanıyorsun, ailesini değil. Bu insanlarla yaşayacaksan iyice tanıman lazım sabah bırakırız akşam alırız.
3) Bu süreçte iyi kötü be olursa olsun bize karşı dürüst ol, seçim senin kızım, kendini hiçbir şeyr mecbur hissetme, bize her zaman güvenebilirsin kızım.”

Şimdi ilişkileri sakız gibi uzayan nişan dönemi ve en önemlisi sevgili ailesiyle gereksiz samimiyet kadar mahveden birşey yok. Buraya düğün şartını da koyacaktım ama kız ne yapıldığına uyanır diye koymadım.

Onlara mı gitmek istiyor? Birkaç haftasonu atlayın gidin Kayseriye, pansiyonda anne kız kalın, sabah da sevgili ailesiyle bırakın. Erkek kardeşi çay diye böğürüp ilerdeki kaynana da halı silkelettiğinde işlem tamamdır. İlk 1-2 sefer şirin geçer, sonra asıl gerçek çıkar.

Otobüs pansiyon parasına asla acımayın. Asla.

Bu arada nasıldı diye sorun ama devamlı gereksiz yere kötülemeyin, bırakın ilişki kendisi yıpransın.

Aynen hele bide Kayseri'nin yerlileriyse tüm yandı gerçi artık herkes aynı oldu bizim burada gösteriş için yaşanıyor elimde olsa ben bile durmam burda 🤦🤦
Gösterişi sevmek resmen kanımızda var ya tövbe tövbe 🤭 En yakın arkadaşım yerlisi ve yerli bir adamla evlendi . Tam 8 ay dünürlük gezdi her gittiği yere çanta çanta kıyafet taşı her eve ayrı saç yaptır . Telefonda ağlıyordu sürekli bıktım ben diye . Yazın bağa git 😃 bence Kayserili bir adamla evleniyorsa Kv ile yaşamamalı ve adamın parası olmalı yoksa asla çekilmez şahsen ben çekmem .

Gösterişi sevmek resmen kanımızda var ya tövbe tövbe 🤭 En yakın arkadaşım yerlisi ve yerli bir adamla evlendi . Tam 8 ay dünürlük gezdi her gittiği yere çanta çanta kıyafet taşı her eve ayrı saç yaptır . Telefonda ağlıyordu sürekli bıktım ben diye . Yazın bağa git 😃 bence Kayserili bir adamla evleniyorsa Kv ile yaşamamalı ve adamın parası olmalı yoksa asla çekilmez şahsen ben çekmem .
Ay çok haklısınız o dünürlük rezillik benim kvde köylü ama yerlilere özendiği için gelin görmesi gezdik ta Sivas'a kadar gittik ya gerçekten çekilecek dert değil 🙈😂

Ay çok haklısınız o dünürlük rezillik benim kvde köylü ama yerlilere özendiği için gelin görmesi gezdik ta Sivas'a kadar gittik ya gerçekten çekilecek dert değil 🙈😂
Ay çok kötü yaaaa 😃😃😃 ama bak para Varsa bence sorun yok . Kv ile yaşamasın Kv evine temizlikçi kadın gelsin gelin temizlik yapmak zorunda kalmasın .

Back
X