Baska sehirde düğün, kalacak yer vs.. Kim haklı?

Evet gelmedi mazereti falan da yoktu hatta arayip gelmeyecegim demedi veya sonra tebrik de etmedi

Valla burdakilerin aksine bana dayimi otele gondermek ustune de parasini ode demek cok absurt geliyor.
Misafir kendi oder ayri konu
Ama dugun sahibi anne baba en azindan yasli kardeslerini abilerini misafir etmeli
Senin annen baban kac kere otel tatili yapti da rahat edecek. Kiralik evlerde kimin ne yaptigi belli degil. Onlara bildik yer lazim. Alistiklari yer lazim.
Siz bu telasla hic gitmeyin ben asla gitmezdim. 6 aylik bebegi oralarda hasta edersiniz. Nasil bir otel olacak cok mu sicak cok mu soguk, bebege ayri bir yatak varmi butun gece ayakta kalip ertesi gun ne yapacaksiniz?
Anne babanizda gitsin. Elbet biri gel burda yat der. Mecbur yonlendirecekler.
Kardes bu ya. Insana bu kdr stres yaptirmamali.

Kizlar cevaplar icin tesekkur ederim Bu sitede en cok bir konuya farkli yerlerden bakabilmek icin mesaj yazarim Cogunuzun mesajlari bana olaya baska yerden bakma imkani verdi Bana huysuz veya nasli yazanlar da olmus Dogrudur belki Beni hakli bulanlar da olmus Insanlar farkli farkli sonucta
Mune konunun kapanmasini rica ediyorum cunku aileme karşı hos olmayan ifadeler kullanan uyeler var

Konularini takip edecegim Ailenle ilgili acacagin bir konuda annen baban icin eger hayattalarsa tabi, beleşci ayarinda bir kelime kullanacagim, konuya göre Bakalim nasil hissesdiyorsun

Belescilik yaparlarsa mutlaka kullanin zaten. Cifte standart sevmem. Annem belescilik yaparsa kendimi kotu hissetmem,dogru dogrudur. Hakaret olarak algilamam yani

"Otelde rahat edemem" demek ne demek bilmiyorum ben. Başkasının evinde nasıl rahat edilir onu hiç bilmiyorum zaten.
İnsanlar zaten düğün stresinde, bir de misafirin rahatıyla, yemesi içmesiyle mi uğraşsınlar? "Biz misafir değiliz ki, aileyiz" diyorsanız bunu zaten sizin düşünmeniz ve gereksiz trip atmamanız gerekir.

hala hakli... siz abartıyorsunuz yok otelde kalamam yok bilmem ne. 100 Tl gayet uygun bir fiyat. İstemiyorsaniz gitmezyin... O teleşta evinde nasıl ağrılasın sizi? işinize gelmiyorsa hiç gitmeyin

Daha hafta sonu dügün yaptik. Annemin evinde de misafirler vardi, kimse kimseye hizmet etmedi, herkes kendi yatagini kendi serdi topladi, yemek birlikte yapildi kaldirildi, kimse kimseye cay kahve meyve de getirip önünr koymadi.

Bizim evde de çok ıdıının dıdısı kaldı, düğün dernek için. Bu da bizim kültür ama düşünsene o evde damadın ailesi vs zaten kalabalikken bir de halanizin eşinin abi ve yengesinin ısrarla onlarda kalmak istemesini, 'bir ev ayarlarız' dendiğinde 'rahat edemem' deyip sevgili tribi attığını :) bu durumda ona kim hak verir ki?
Böyle zamanlarda herkes basının çaresine bakmalı bence. Ha , çok. Cok masraf yaptıysan yarım değil çeyrek tak,çeyrek takma yüz lira tak. Kendince durumu eşitle yani:) ama kimse o telaşta senin butceni düşünmek zorunda değil...
Ben de bu yaz çok sevdiğim bir arkadaşımın düğününe bir tatil beldesine gitmiştim. Maddi durumum içler acısı olduğu bir haldeydi, düğün salonunun yakınlarında kamping buldum, çadır kurdum ben de :) kimse o telaşta beni evine almak zorunda değil....ha akşama doğru çok ısrar ettiler çadırı söküp onlarda kaldım, biz gençlere bir ev ayırmışlar zaten ama ayirmasalar da bunda gönül koyacak birşey yok. Kaldı ki o kızın pek çok arkadaşı/akrabasi yakınlarda otellerde kaldı.
Bunu bile dert edip o gergin zamanlarda alınıp küsebilecek insanlar işte 'dugunlerde hicbirseyi beğenmeme timi'ndenlerdir:)
Kadın beş yıldızlı otelde düğün yapmış, deli indirim ayarlamış. Yine yengesine yaranamamııış yine yengesine yaranamamiş

Otel beş yıldızlı. Bebeklere talep edildiği takdirde beşik hizmeti verirler zaten .yine de gitmeden iki gün önce arasın, bebeğe uygun-sigara kullanılmayan bir oda talep etsin.
Ayrıca oteller evlerden çok daha rahattır. El evinde banyoya bile giremezsin, otelde saatlerce sicacik suyun altında kalabilirsin. El evinde onlar ne izlerse o,otelde TV senin. El evinde namaz kılmaya bile boş oda bulamaz milletin yanında kılacak yer ararsın otelde tüm oda senin.
Bunda rahat edemeyecek hicbirsey yok ki. Ahir ömürlerinde bir gecede lüks otelde kalırlar işte, ne guzel

Madem otelde kalmanızı istiyor ödesin masrafını. Oturduğu eve bakarak söylüyorum demekki durumu var. Hayır yani belki paranız yok, durumunuz yok. Bu kadar masraf etmek zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…