Ya şimdi ben eşimle gittiğimiz her şehir dışı düğününde otelde kaldık bizim hayat görüşümüze göre bu lüks değil iki tarafın da rahatlığı için önemli,ama benim aileme ya da eşimin ailesine bu teklif edilse küfür sayılır,çünkü iki taraf da eski insanlar lokantada yemez simitle geçiştirirler mesela. O yüzden ben ailenizin bozulmasını ve sizin tavrınızını makul gördüm,aile yapınızı bilmeliydi,ayrıca otelde kalın denmez misafir kendisi isterse oteli tercih eder bence.
Farkli bakis acilarini her zaman dikkate alirim Zaten önünde sonunda gidilecektir babama bosuna trip attik Bu yasta kendi basina otobusle gonderecek halimiz olmadigina gore
Cevaplariniz icin tesekkurler kizlar
Ben yine de kendi düğünümde sehir disindan gelen 9 arkadasimi ve ikisinin de annesini 2+1 evimizde güle oynaya agirlamistim Insanlar farkli farkli..
Peki sizin düğününüze halanız geldi mi, geldiyse nerede kaldı?
Simdi akrabaların sayısını yakınlığını bilmiyorum ama halanız haklı gibi.
Düğün yapmak zaten cok stresli bir iş ve epey masraflı. Sizin anneniz babanız dayı yenge diye yakın desek amcalar teyzeler ,teyzenin kocaları, amcaların eşleri yani yengeler bir de sizin halanızın eşinin ailesi bir de üstüne dünürlerin 1.derece tanıdıkları derken bu liste uzar gider. O yüzden hepinizin otelde kalmalarını istemeleri gayet normal.
İnsanlar zaten düğün stresindeyken bir de herkesin trip atıp hâla yok rahat edeyim evde kalaym diye nazlanmaları cok saçma . Alacakları hediye neyse yol ve otel parasını içinden çıkarıp kalan paraya göre alabilirler mesela. Çözüm bulmak istedikten sonra o çözüm bulunur.
Kendim de düğün yaptım iki farklı şehirde yaptık birde.İnanın herkes çok yakın akraba olduğu için herkese aynı şartları sağlasak ben maddi olarak zora giriyordum ,birine yapıp diğerine yapmasan da olmuyor. O yüzden o kadar yol otel masrafı bir de takı sizi zorlar doğal olarak. Alacağı bilezik falansa birkaç gram eksik alsın otelde keyfine baksın anne babanız.Dogru aslinda bu liste uzayip gidiyor o da var..
Bu evlenen kuzenim gelmedi Halam ve esi geldi Bizim burda da onlarin kendi evleri var Kendi evlerinde kaldilar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?