Başka tarafa yönelince , el olan dostlar .

Öküz ölmüş, ortaklık bitmiş gibi geldi bana. Öküz derken dershaneyi kast ediyorum tabii.

Aynen . Hastalık- Ölüm ALLAH korusun. Sevdiğimi ayartmaya çalışan kardeşim dediğime bile giderim öyle bir durumda. Ha o ölürse değil, annesine babasına bir şey olursa. Ona nefretim başka.
Ne kadar kırılıyor kalpler ... Buna üzülüyorum ben.

Derdimi saatlerce dinleyini yıllar içinde sınamıştım ama bir hatası her şeyi mahvetti. Hata da değil o, kah...lik.
İnsanın içinde nankörlük ya da vefasızlık olmaya görsün. Ne yıl ne başka bir ölçüt onu belirlemiyor.

Anlıyorum. Neyse demiştim zaten siz yazmayın, isterse o yazar. Onun için iletişimi böyle birden kesmek normalse sizin "ayrılmışsın, iyi misin" diye sormamanızı da normal karşılayacaktır :)

Doğru dedin cidden, bir an dank oldum sayende teşekkür ederim canım:)
Öküz ölmüş, ortaklık bitmiş gibi geldi bana. Öküz derken dershaneyi kast ediyorum tabii.

Dershane bittikten sonraları da aylarca görüştük ama işte... Ne diyim ya ...

Demek ki herkesle bi anda can ciger olup sonra sikilan tiplerden. Ortamina gore cevre yapiyor, sonra da unutuyor. Cok var boyleleri.
Ben olsam yazmam, hatta o yazsa cevap vermem.

Yazmam yerinde olsam onun bi yarası varki senin kaç defa yazmana dönmemiş .

Gorusmek isteyen ne yapar eder gorusur. O sizi sizin onu sevdiginiz kadar sevmemis. Olay budur. Ben olsam aramazdım ama tabiiki secim sizin.

ah sorcha...hep böyle ince ruhlu olmak zorundamısın...
çok başını ağrıtırlar...hiç gereği yok inan
çok meşgul omabilir,sizinle buluşamayabilir ama yazmak zor olmamalı...boşveeee
sil derim...

Arada kaynamış ama, kızın o "moralim bozuk oldugunda ben kendimi çekerim" deyişi aslında size son zamanlarda yazdığı en samimi itirafmış bence.
Zira bazı insanlar paylaşmayı severken bazı insanlar içine kapanırlar. Bence kişisel algılamayın. Muhtemelen sadece size yapmıyordur, çevresinden insanlara ulaşabilseydiniz başkalarına da aynı davrandığını öğrenirdiniz diye tahmin ediyorum.
İş çıkışı yemeğine de iş arkadaşları gidiyorsa ortamdan dışlanmamak için gitmiştir muhtemelen.
Şidi herkes kötülerken benim yorumum "zorlayıcı" pozitif göründü biliyorum, ama bu tarz insanları iyi bildiğimden yazıyorum.
Siz arkadaşı olarak yine bi "iyi misin ne oldu" diye yazın.
Eğer normal cevap veriyorsa muhtemelen benim dediğim gibidir olay. Ha olur da terslerse, soğuk yazarsa falan o zaman sizi istemediğini, sattığını düşünün.
Dediğim gibiyse de, huyu böyle deyip kabul etmek gerekiyor.

Ben olsam yazmam neden yazacağım ki aramayan insana boşver öbür arkadaşınla görüş illa hayatında olacak diye bir kural yok.

ya benim eski arkadaşlarımda benim hakkımda böyle düşünüyor ne yazıkki.
daha geçenlerde biri yazmış bu kadar hayırsız olduğunu bilmezdim diye.
telefondan adını silmişim numarayı tanıyamadım bende çıkıştım.
dedimki güzelce yazsaydın ben de sana öyle cevap verirdim.
işe başladıktan sonra insan değişiyor ister istemez.
bir de ben ilk sene çok sıkıntı çektim bu işte.
genel olarak eski arkadaş filan değilde benim pek kimseye tahammülüm kalmadı
kendimi zorlayarak bişeyler yapmıyorum içimden geliyosa yapıyorum.

yazma ya bırak oldugu yerde kalsın

Aynisini bennyasadim.. ama nesrin rolundeki bendim.. aslinda cok ama cook seviyordum arkadaslarimi cok kiymetlilerdi.hala da oyleler.. ama beni bi kere yanlis anladilar.. onlarla ilgilenmedigimi erkek arkadasim olunca onlari bosladigimi dusunduler..haklilardi belkide.. ama ben maddi ve manevi cok sıkıntılı bir donemdeydim..Sonra cogunkez attigim adimin karsiligini alamadim cok uzuldum.. kardesimden ayirt etmedigim insanlar ne dugunume geldiler ne aradilar ne sordular.. kirginligim artik hadsafhada.. arayip sormuyorum. Yanlis anlasilmanin sıkıntısıninyasadim yani ben.. emekte verdim ama arkadaslarim anlayamadilar.. simdi hala cok seviyorum ikisiji de.. gelip gitmek isteseler, arasalar sorsalar ben uine hicbise olmamis gibi davranirim da..bbilmiyorum valla.yasadiklarimi geldi aklima.. bazen insanlar onca derdin icinde en yakinlarina yeterince ilgili olamayabiliyorlar.. karar senin artik.. sen daha iyi btanirsin ve bilirsin arkadaslarini..

senle gorusmemek ona dokunmuyor demek ki, sen de kendini uzme hic.. biliyorum elde degil, takiyosun, ben ilk bi iki ay kotu oldum; simdiyse umrumda degil onunla gorusmek.. hatta donus yapsa yazsa etse, umursamazligimla doverim, ne sitem ederim ne sevecen.. siradan biri muamelesi yapar, havadan sudan konusurum.. benim paylasimim, dostlugum cok gelir bu saatten sonra ona..

Demek ki herkesle bi anda can ciger olup sonra sikilan tiplerden. Ortamina gore cevre yapiyor, sonra da unutuyor. Cok var boyleleri.
Ben olsam yazmam, hatta o yazsa cevap vermem.

Kesinlikle öyle olduğunu düşünüyoruz biz de. :/

Yazmam yerinde olsam onun bi yarası varki senin kaç defa yazmana dönmemiş .

Aynen canım maalesef :/

Gorusmek isteyen ne yapar eder gorusur. O sizi sizin onu sevdiginiz kadar sevmemis. Olay budur. Ben olsam aramazdım ama tabiiki secim sizin.

Özet cümle bu belki de, o bizi onu sevdiğimiz kadar sevmemiş.

ah sorcha...hep böyle ince ruhlu olmak zorundamısın...
çok başını ağrıtırlar...hiç gereği yok inan
çok meşgul omabilir,sizinle buluşamayabilir ama yazmak zor olmamalı...boşveeee
sil derim...

Nickini değiştirmiş biri daha :) Tanışıyoruz , zaten denk gelince tanıdıktın. Beni de tanıdığına göre söyle hemen kimsin ? :)))
Can çıkar huy çıkmaz dedikleri . :)

Yoo zorlayıcı değil. Böyle düşünen bir tarafımda var tabi ki :)
Ya Öykü ile bizim doğumgünlerimiz de geçti. İnstagram a fotoğraflar koyduk. Kutlamadı. Ki o gün girip başka fotoğraflar beğendiğini gördüğüm halde. Hem face e hem instagrama gönderiyorum. Bir sürü foto koydum nasıl görmüyor? Bunları düşünüyorum sonra. Diyorum görüşmek istemiyor ısrar etmiyeyim.

Ben olsam yazmam neden yazacağım ki aramayan insana boşver öbür arkadaşınla görüş illa hayatında olacak diye bir kural yok.

Haklısın olmazsa da olur yani. Herkes için geçerli bu kelime zaten.

Numarasını bile silmişsin ama ... Yani sana da kızdım şimdi :)

yazma ya bırak oldugu yerde kalsın

Nerede istiyorsa orada dursun kesinlikle

Öyle yanlış anlaşılmalar da var geçen başıma geldi. 1 hafta görüşmedim diye arkadaşlığını bitirmeye kalktı bir erkek arkadaşım. Neymiş efendim 3 çarşambadır çıkalım diyomuş teee pazartesiden, ben programım var diyomuşum. Farkında bile değilim :)

Salla gitsin bu kadar detay takilma. Sen dost olarak gormus olabilirsin ama karsi tarafin amaci vakit gecirmekmis.

Bence çok bile yazmışsınız. ben 2. bile yazmazdım. Sizinle iletişim kurmak istemiyor demek ki. Israrcı olmamakta yarar var. Bir kere koptuktan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Ben okul yıllarında yakın olduğum ama çeşitli nedenlerle iletişimi kaybettiğim arkadaşları facede buldum bir kısmı da beni buldu nasıl sevindim heyecanlandım ama bazılarında karşı taraftan ilk konuşmada bile o heyecanı hissetmedim ve ben de kendi haline bıraktım. Anladım ki herkesin kendine çizdiği bir yol var, sevdikleri, benimsedikleri, çevresi değişmiş ve bazıları dışarda kalmış o çerçevede.

Valla arkadaşlık üzerine bugün okuduğum ikinci konu, bu ara çok sık olan bişey sanırım ben de bu tip bi olayın içindeyim.
Ben yazmadım. Yeter yazdıklarım, yazdıklarıma saysın. Sıkıntısını da sevincini de paylaşmak isterse kapı açık ....

Süpersin ... Yazsa bir iki cevap vermicem zaten. Özür dilemesi gerekiyor . Bakalım. Ben yazmayacağını düşünsem de, Öykü yazar diyor . Şimdi işten çıktı diye.

Salla gitsin bu kadar detay takilma. Sen dost olarak gormus olabilirsin ama karsi tarafin amaci vakit gecirmekmis.

Böyle insanlar hep kaybeder ...

Doğru söylüyorsun aslında öyle olmak lazım. Çok bile yazdım cidden ama her seferinde bu ikilemde kalıp kıyamayıp yazdım .Aslında şuan karara vardım. Hep bu ikilemde kalıp yazdım bir b.k olmadı . Bu sefer yazmıcam .

Aynen kapım açık bu sefer de o gelsin. Çağımızın hastalığı oldu samimiyetsizlikler :/

Herkese içten cevapları için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun, ALLAH sağlık versin :)

Kararımı verdim, yazmayacağım . Bugüne kadar hep bu ikilemde kalıp yazdım kıyamayıp. Bu sefer bu ikilemi yazmayarak sonlandırıcam . Cidden isteseydi bir "nasılsın" yazardı 3 ayda.

Konum kapatılabilirrr :))

Herkese iyi forumlaaaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…