Başka tarafa yönelince , el olan dostlar .

Süpersin ... Yazsa bir iki cevap vermicem zaten. Özür dilemesi gerekiyor . Bakalım. Ben yazmayacağını düşünsem de, Öykü yazar diyor . Şimdi işten çıktı diye.
o zaman da gayet cool takilirsin zaten.. cok gecerli bi mazereti varsa soyleyecektir.. bsy soylemezse de oyle gider artik..

Ah canım benim, ne demek 2013, benim 10 yıllık dostum el oldu el.. Sana değer vermeyene değer vermeyeceksin. Zaten 3 aydır Nesrinsiz yaşıyorsun, bundan sonrada Nesrinsizlikten ölmezsin herhalde. Onursuz arkadaşlıklardansa yalnız kalmayı yeğle bence. Çünkü bu tip insanlar bırak dost olmayı, düşman olarak bile hayatında bulunmayı hak etmiyorlar. Boşver

Yok ben zaten Nesrin'i duygusal olarak takmam da ağlamam etmem . Sinir olarak taktım. Sinirleniyorum görünce :)
Bence 4-5 ay önce 10 yıllık kardeşim dediğimi, sevdiğim adamı ayartmaya kalkmasından ötürü hayatımdan çıkardım. Biliyorum o zorluğu Nesrin bana koymaz. Onsuz yaşayamıyor filan değilim yani :) Teşekkür ederim :) Aynen hayatımda olmasa da olurmuş.

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Hele de dershane gibi yetişkin bir yaşta kısa dönemde edinilen arkadaşların uzun süreceğini pek sanmıyorum. Her arkadaşlığın vadesi vardır. Sanıyorum sizinkinin vadesi çoktan dolmuş. O vakitsizlik bahanesi 1 olur, 2 olur... Ama her görüşme isteği ya da mesajlaşmada vakitsizlik öne sürülüyor, ama diğer insanlarla pek ala görüşülüyorsa bunun anlamı açıktır benim için. O kız sizlerle görüşmek istemiyor. Görüşmek isteyen insan çoktan zaman bulurdu. Ben olsam daha yazmazdım. Tek taraflı ilgiden, sevgiden, değerden, ve arkadaşlıktan hoşlanmam.

İstanbul'a gelmişsin sonunda. Hayırlı olsun bu arada :)

Aynen ben de hiç sevmiyorum bu tek taraflı arkadaşlıkları. Yok yazmayacağım zaten .
Ben de senin gibi algılıyorum . Açık ve net yani . İşi bırakmış hala yazmadı mesela, bizle görüşmeye hevesli olsa yazardı.

Benim de başıma geldi bu tür durumlar. Bitti gitti.
Bu arada, İstanbul'a henüz gelmedim. 2 hafta sonra 1 aylığına geliyorum.

Benim de başıma geldi bu tür durumlar. Bitti gitti.
Bu arada, İstanbul'a henüz gelmedim. 2 hafta sonra 1 aylığına geliyorum.

Hadi ya ben de komple geldin sandım. Olsun o bile güzeldir senin için :) Dilerim zaman yavaş akar.

Aynen ALLAHa şükür bitip gidiyor her şey. Ya zaman geçmeseydi ...

Kızlaaaar Nesrin'den mesaj geldiiiiiii ..... İşten ayrıldığını , bu iş yüzünden tüm sosyal hayatı, evliliği bile tehlikeye girdiğini yazmış. Ve "kendimi size nasıl affettirecem bilmiyorum ama umarım bir fırsat verirsiniz" yazmış. Şimdi ben bu cümle karşısında eridim bittim tabi :) Bir anda iyileştim. Yani ne bileyim üzülmüştüm :) Sevindim :)) Haber veriyim size dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…