Ama akrabalarimi takip etmesi tuhaf değil mi?Psikolağa gitmen gerektiğini düşünüyorum.
1 ay sonra 19um. Sözlümü zerre kadar sevmedim, bundan çok hoşlanıyorum görmem bile kalp atışlarımı degistiriyor.Evde yaşadığın sıkıntıyı dışarıdan tanıştığın insanlarla bastırmaya çalışıyorsun, kendini de başkalarını da yorma, öncelikle kendinle barışmalısın, konularına hiç yazmadım ama içine kapanık fakat bastırılmış bir asilik var sende, tahammül sınırları içersinde başkalarından hıncını çıkarıyor gibisin, önce bir dur nefes al, sor kendine bu çocuğa gerçekten ilgin var mı. Daha yaşın kaç 18 mi? Nedir bu hız biraz yavaşla. Bir abla olarak söylüyorum bunları sana yanlış anlama beni.
Hani bir şey der belki diye. Paranoyak oldum sanirim hakliAnlamadım ki, kuzeninizi takip etse ne olacak? Dayınızın oğluymuş zaten, yani asılıyor filan olamaz ki?
Bence bu adamin niyeti iyi değil. Sizin aranizda da ciddi bir şey olduğunu sanmiyorum. Tepkin fazla olmuş. Birde bildiği dile takman var ki o konuya hiç değinmeyeceğim.Ama akrabalarimi takip etmesi tuhaf değil mi?
Defalarca sordu, neden engelleyim ne sorun var diye. Çok rahatsiz olduğumu görünce engelledi. Valla çekiyoruz birbirimiziHemen engelleyeceksin dedin ve kuzu kuzu kabul mü etti?
Ben olsam senin gibi birini çekemezdim.
Tuhaf olan sensin. Biraz da özgüven eksikliği var herhalde.
Ayrıca azerilerin çoğu rusça bilir zaten.
Senin onu engelle bunu engelle demek haddin değil bence. Bunu kabul eden erkeğin de kişiliğinde problem vardır herhalde.
Zaman geçsin de sosyal medya kullanmamizi ben de istemiyorum. Durumunu kaç kız begenmis diye didik didik inceliyorum. Garibim o da artik benimkilere bakiyoBu instagram facebook falan daha kaç ilişkinin katili olacak. En iyisi şöyle teknolojiden uzak survivor gibi bir ortamda ilişki yaşamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?