Ben onun yerinde olsam bu kadar sabirli olmazdim sanirimYani bunda aslında sinirlenecek hiçbir şey yok.Bence bir uzmana danışın.
Ayrıca insanlar fazla sıkılmaya gelmezler.Tavsiyem bir şekilde kendinizi frenlemeniz.Çünkü güzel duygular hissediyorum demişsiniz yarın bir gün yaptıklarınız için size kızdığında yerini daha kötü duygular alacak.
Bildiğiniz üzere söz attım ve kendime yeni bir sayfa açtım..
Okulda kampüste bir Azerbaycanlıyla tanıştım.(tesadüf oldu ama Azerbaycan'a aşığım). Bakü'de yaşıyormuş ama buraya okumaya gelmiş, ilerde de burada yaşamak istiyor. 22 yaşında Her neyse biz konuşuyoruz, okulda hep yanımda. Sürekli konuşuyoruz sürekli arıyor.Sorunuma geliyim; instagramda birbirimizi takipteyiz. Bir baktım bunun resmini benim ta liseden arkadaşım beğenmiş. Benim surat aynen bu zaten bunu takip eden 120 kişi baktım 5 6 tanesi benim arkadaşlar biri de dayımın oğlu karsilikli takipteler. Okuldan arkadaşlarim olsa tanıyodur diyecem ama yok.Ki Türkiyeden kimseyi takip etmezdi benden başka. Hemen aradım bağırdım cagirdim engelliyeceksin onları diye. Yeminler ediyo ki rastgele yaptım diye.Bir yandan da tırım tırım tırsıyorum bişey der onlara diye. Bana "sen paranoyak olmuşsun korkuyo musun anlamadım ki" dedi. Dediğimi yaptı, bana çok kırıldığını ve üzüldüğünü de ekledi.Çok iyi derecede Rusça bilmesinden bile rahatsızım. Neden rusca öğrendin, ruslarla konuşuyo musun diye defalarca sordum. Sen de arapca biliyosun sen konusuyo musun onlarla bu ne saçma soru diyor. Ben paranoyak mıyım sizce kızlar? Pazar Baküye dönecek gönlünü alsam mı bilemedim ki. Doğumgunumde de gelecek buraya. Ya da sizce kim haklı
Sordum, tek Türk sen varsın. Senden rastgele followladım ben nereden bileyim senin neyin oldugunu diyor
Ben rahatsiz oldugumu söyledim, ona paranoyak misin dedi. Bıktı adam bendenDoğrudur bence.Takipleşmek için rastgele seçmiştir.
Ama rahatsız olduğunuz ve ileride başınızı ağrıtabilecek kişileri söyleyin,takip etmesin.Sonuçta o insanlarla muhattap olan sizsiniz onların yerine başka birilerini takip etsin.
Ben rahatsiz oldugumu söyledim, ona paranoyak misin dedi. Bıktı adam benden
Haklısın, onun bu konudan başka tuhafligini görmedim. Ama benim tuhaflıklarım çoktur. Bana "çocukluğunda ne yaşadın sen yaralısın biliyorum cok tepkilisin herşeye" dedi.. Anlatmadım, ama anlıyor her şeyi. Avrupayı gezmiş, Rusyayi gezmiş bana anlatıyor. O anlattıkça benim içime bişey akıyo. Rusca bilmesine de ayni sebepten sanırım. Kıskançlık gibi. ama neyi kiskandigimi da bilmiyorumKırılma açık konuşacağım.
Bence ikiniz de garipsiniz ama sen daha garipsin. Senin listenden kafasına göre follow yapmanın manası ne?
Senin tepkilerin de bir çok hanımın dediği gibi abartılı.
Yaşlarınız da o kadar küçük değil ki. Bilemedim...
Evet ama korkuyorum Işte ulasirsa diyeOrtak bir fotoğraf falan paylaşmıyor değil mi ? Ya da etiketleme durumu falan ? Eğer öyle değilse çok da dert etmeyin kim nereden anlayacak okuldan biri dersiniz.İnsanlar rastgele takipleşiyorlar zaten.Listenizde pek tanımadığınız tipler falan da varsa kimse bir şey anlamaz.
Haklısın, onun bu konudan başka tuhafligini görmedim. Ama benim tuhaflıklarım çoktur. Bana "çocukluğunda ne yaşadın sen yaralısın biliyorum cok tepkilisin herşeye" dedi.. Anlatmadım, ama anlıyor her şeyi. Avrupayı gezmiş, Rusyayi gezmiş bana anlatıyor. O anlattıkça benim içime bişey akıyo. Rusca bilmesine de ayni sebepten sanırım. Kıskançlık gibi. ama neyi kiskandigimi da bilmiyorum
Tesadüf bence .ay canım sen arapca yi nerden öğrendin bu arada bende istiyorum1 ay sonra 19um. Sözlümü zerre kadar sevmedim, bundan çok hoşlanıyorum görmem bile kalp atışlarımı degistiriyor.
Evet asiyim, ama bastirilmis ezilme duygum var. Ama sadece 5 6 Türkü takip edip bunlarin da benim tanidiklarim olmasi tesadüf mü?
Dogumgunumde gelecek benim için, yani yine 1 ay sonra burda. Hayata çok hevesli, dil öğrenelim ülke ülke gezelim kültür tanıyalım heryeri gezelim yeyip ıcelim istiyor. Ama benim ne dermanım var ne maddi ne manevi gücüm. Ben yorulmuşumKonularınızda hep bir sitem var.
Bence hayatını dolu dolu yaşamış olmasına imreniyorsunuz.Keşke ben de yapabilseydim gibi ama hayat bu herkese farklı ne yazık ki...Sizin de önünüzde koca bir hayat var,kendinize bambaşka bir hayat yaratabilirsiniz,imkansız değil hiçbir şey.
Ayrıca çok dert etmeyin,kafanıza takmayın.Kuzeninizin gözüne en fazla 5-10 saniye çarpıyordur bu çocuk.Yoksa hangi fotoğrafından onunla aranızda bir şey olduğunu anlasın ki ? Kendinizi germeyin boş yere,onu da üzmeyin,zaten gidiyormuş bari aranız bozuk ayrılmayın.
Imamhatip okudum, 4 yıl arapca dersi aldım. Lisedeyken ingilizce ve arapcaya çok önem verirdim. Mezun olunca birakmadim, okul kitaplarimi sakladim okuyorum hâlâ. Arapça diziler izliyorum, sürekli Kuran okuyorum, manasini dusunuyorum. O kadar iyi degil ama arap ülkesinde rahat yasayabilirim.Hepsinden daha iyi adigece biliyorum. İmkanlarim bu kadar. Dil ögrenmek güzeldirTesadüf bence .ay canım sen arapca yi nerden öğrendin bu arada bende istiyorum
Sana gosterdigim çocuk abla işte, whatsapa gelir misinseni dövmek istiyorum sumosh
Bilmiyorsan ögreteyim azerbaycan da okulda rusça öğretiyorlar canım. Hem sen ne hakla başkasının bilgisini sorguluyorsun, o adam özünde azeri balasıysa sana üz vermeyip totona bidene tepik atar haraya uçupsan şaşıp galasan.Bildiğiniz üzere söz attım ve kendime yeni bir sayfa açtım..
Okulda kampüste bir Azerbaycanlıyla tanıştım.(tesadüf oldu ama Azerbaycan'a aşığım). Bakü'de yaşıyormuş ama buraya okumaya gelmiş, ilerde de burada yaşamak istiyor. 22 yaşında Her neyse biz konuşuyoruz, okulda hep yanımda. Sürekli konuşuyoruz sürekli arıyor.Sorunuma geliyim; instagramda birbirimizi takipteyiz. Bir baktım bunun resmini benim ta liseden arkadaşım beğenmiş. Benim surat aynen bu zaten bunu takip eden 120 kişi baktım 5 6 tanesi benim arkadaşlar biri de dayımın oğlu karsilikli takipteler. Okuldan arkadaşlarim olsa tanıyodur diyecem ama yok.Ki Türkiyeden kimseyi takip etmezdi benden başka. Hemen aradım bağırdım cagirdim engelliyeceksin onları diye. Yeminler ediyo ki rastgele yaptım diye.Bir yandan da tırım tırım tırsıyorum bişey der onlara diye. Bana "sen paranoyak olmuşsun korkuyo musun anlamadım ki" dedi. Dediğimi yaptı, bana çok kırıldığını ve üzüldüğünü de ekledi.Çok iyi derecede Rusça bilmesinden bile rahatsızım. Neden rusca öğrendin, ruslarla konuşuyo musun diye defalarca sordum. Sen de arapca biliyosun sen konusuyo musun onlarla bu ne saçma soru diyor. Ben paranoyak mıyım sizce kızlar? Pazar Baküye dönecek gönlünü alsam mı bilemedim ki. Doğumgunumde de gelecek buraya. Ya da sizce kim haklı
EDİT: Bana"çocukluğunda ne yaşadın sen yaralısın biliyorum cok tepkilisin herşeye" dedi.. Anlatmadım, ama anlıyor her şeyi. Avrupayı gezmiş, Rusyayi gezmiş bana anlatıyor. O anlattıkça benim içime bişey akıyo. Rusca bilmesine de ayni sebeptensanırım. Kıskançlık gibi. ama neyi kiskandigimi da bilmiyorum
Bilmiyorsan ögreteyim azerbaycan da okulda rusça öğretiyorlar canım. Hem sen ne hakla başkasının bilgisini sorguluyorsun, o adam özünde azeri balasıysa sana üz vermeyip totona bidene tepik atar haraya uçupsan şaşıp galasan.
Yarin yanindayim. Gönlünü alcam bi sekilde:) arkadasin biletinde fln bi bisey ciksada erkenden gidiverse. Yazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?