Başka ülkeden yeni bir ilişki...

Ben onun yerinde olsam bu kadar sabirli olmazdim sanirim

Karışıkl

Sordum, tek Türk sen varsın. Senden rastgele followladım ben nereden bileyim senin neyin oldugunu diyor

Doğrudur bence.Takipleşmek için rastgele seçmiştir.
Ama rahatsız olduğunuz ve ileride başınızı ağrıtabilecek kişileri söyleyin,takip etmesin.Sonuçta o insanlarla muhattap olan sizsiniz onların yerine başka birilerini takip etsin.

Ben rahatsiz oldugumu söyledim, ona paranoyak misin dedi. Bıktı adam benden

Kırılma açık konuşacağım.
Bence ikiniz de garipsiniz ama sen daha garipsin. Senin listenden kafasına göre follow yapmanın manası ne?
Senin tepkilerin de bir çok hanımın dediği gibi abartılı.
Yaşlarınız da o kadar küçük değil ki. Bilemedim...

Ben rahatsiz oldugumu söyledim, ona paranoyak misin dedi. Bıktı adam benden

Ortak bir fotoğraf falan paylaşmıyor değil mi ? Ya da etiketleme durumu falan ? Eğer öyle değilse çok da dert etmeyin kim nereden anlayacak okuldan biri dersiniz.İnsanlar rastgele takipleşiyorlar zaten.Listenizde pek tanımadığınız tipler falan da varsa kimse bir şey anlamaz.

Haklısın, onun bu konudan başka tuhafligini görmedim. Ama benim tuhaflıklarım çoktur. Bana "çocukluğunda ne yaşadın sen yaralısın biliyorum cok tepkilisin herşeye" dedi.. Anlatmadım, ama anlıyor her şeyi. Avrupayı gezmiş, Rusyayi gezmiş bana anlatıyor. O anlattıkça benim içime bişey akıyo. Rusca bilmesine de ayni sebepten sanırım. Kıskançlık gibi. ama neyi kiskandigimi da bilmiyorum

Evet ama korkuyorum Işte ulasirsa diye

Konularınızda hep bir sitem var.
Bence hayatını dolu dolu yaşamış olmasına imreniyorsunuz.Keşke ben de yapabilseydim gibi ama hayat bu herkese farklı ne yazık ki...Sizin de önünüzde koca bir hayat var,kendinize bambaşka bir hayat yaratabilirsiniz,imkansız değil hiçbir şey.
Ayrıca çok dert etmeyin,kafanıza takmayın.Kuzeninizin gözüne en fazla 5-10 saniye çarpıyordur bu çocuk.Yoksa hangi fotoğrafından onunla aranızda bir şey olduğunu anlasın ki ? Kendinizi germeyin boş yere,onu da üzmeyin,zaten gidiyormuş bari aranız bozuk ayrılmayın.

Tesadüf bence .ay canım sen arapca yi nerden öğrendin bu arada bende istiyorum

Dogumgunumde gelecek benim için, yani yine 1 ay sonra burda. Hayata çok hevesli, dil öğrenelim ülke ülke gezelim kültür tanıyalım heryeri gezelim yeyip ıcelim istiyor. Ama benim ne dermanım var ne maddi ne manevi gücüm. Ben yorulmuşum

Tesadüf bence .ay canım sen arapca yi nerden öğrendin bu arada bende istiyorum
Imamhatip okudum, 4 yıl arapca dersi aldım. Lisedeyken ingilizce ve arapcaya çok önem verirdim. Mezun olunca birakmadim, okul kitaplarimi sakladim okuyorum hâlâ. Arapça diziler izliyorum, sürekli Kuran okuyorum, manasini dusunuyorum. O kadar iyi degil ama arap ülkesinde rahat yasayabilirim.Hepsinden daha iyi adigece biliyorum. İmkanlarim bu kadar. Dil ögrenmek güzeldir

Ekledikleri benim tanıdığım sizce bu kadar tesadüf olabilir mi ne demek anlamadım cidden. Birisi erkek 7 tanıdığınıza mı yazıyor yani:) Ay biri beni aydınlatsın???

Bilmiyorsan ögreteyim azerbaycan da okulda rusça öğretiyorlar canım. Hem sen ne hakla başkasının bilgisini sorguluyorsun, o adam özünde azeri balasıysa sana üz vermeyip totona bidene tepik atar haraya uçupsan şaşıp galasan.

:) arkadasin biletinde fln bi bisey ciksada erkenden gidiverse. Yazik.

eleştirel yazmışsın ama azerbaycan uslubuna güldüm vallahi Cok güzel)) Her okul öğretmiyor bu özellikle rus lisesine mi ne gitmiş. Okulun dili tamamen ruscaymis. Küçükken de biliyomuş zaten. Daha tepik atmadı atabilir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…