- 26 Temmuz 2015
- 80
- 9
- 36
- 41
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
yazın seksi bikini almıştı giymemi istedi.bikaç gün giydm dikkat çekiciydi.hoşuna gidiyo gibiydi.sorduğumda sadece güzel bi eşe sahip olduğumu hissetmek istiyorum dedi.kızdığımı anladı.çekinerek öyle dedi bence.uzun süre bişey diyemedi.internette bu tarz kişilerin çok olduğunu gördüm.bu eğilim beni korkuttu.geçici midir .kısa bi düşünce fanteziyse tamam ama ileri boyutu ürkütür
heralde kadınım da bikiniyi görmesen nolcak önemli olan böyle bişeyi hissedip hissetmemesiBikiniyi görmeden yorum yapmam
Bir de ölümü öp doğru söyle, kadınsın dimi?
yazın yaşadığımıda şok oldum çünkü.tepki verince çekindi ama az çok hissediyroum2 konunuzda aynı
Bikiniyi görmeden yorum yapmam
Bir de ölümü öp doğru söyle, kadınsın dimi?
Belki sadece normal bir bikinidir, o yüzden benzerinin resmini koymanı istedimheralde kadınım da bikiniyi görmesen nolcak önemli olan böyle bişeyi hissedip hissetmemesi
Doğru diyorsun,mesajı düzenleyemedim de süresi dolmuş,kaldı öyle. Bana bir şey olursa konu sahibinden bilinKeşke ölümü öp demeseydiniz:)
Ben de kadın olmayabileceğini düşündüm de:)
Allah uzun ömürler versin size..
yani çoğu bikini aynı degilmidir diye düşündüm bendeBelki sadece normal bir bikinidir, o yüzden benzerinin resmini koymanı istedim
Eşin açık açık mı dedi bunu giy de dikkat çekici seksi ol,hoşuma gidiyor diye peki? Yani direk demediyse ve aldığı normal bir bikiniyse farklı yorum yapılır,gerçekten seksi bir bikiniyse bambaşka bir yorum yapılır
Doğru diyorsun,mesajı düzenleyemedim de süresi dolmuş,kaldı öyle. Bana bir şey olursa konu sahibinden bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?