başkalarının bana bakması hoşuna gidiyor.geçici midir

Ben kiz halimle arkadaslarimi sahiplenirim ustlerini baslarini cekistiririm surekli,etek giyen varsa onumden yuruturumboyle seyler okuyunca baya sasiriyorum.

Serdar Ortac karisi icin "poposuna bakilirsa gurur duyarim,onlar sadece bakabilir ama ben dokunabilirim" demisti o geldi aklima.
Nerden bu rahatlik anlamiyorum.

Allah korusun..
Baktım da tüm mesajları bununla ilgili..
Bir konusu daha var kilitli plajda herkes bana baksın mı ne?
Ya travma, ya erkek üye..
Geçenlerde yazan külotlu çorap faşisti adamın kankisi galiba. Bu da seksi bikini faşisti

Çok itici ve yanlış bir şey bence.
İnsan sevdiğini nasıl egosu için kullanabilir.

Allah korusun..
Baktım da tüm mesajları bununla ilgili..
Bir konusu daha var kilitli plajda herkes bana baksın mı ne?
Ya travma, ya erkek üye..
ben kapattırmıştım çünkü çok suçlayıcı saçma yorum yazan vardı.

tuhaf

Sadece kendisine guzel gorunmesini bakislardan kiskanmasini tercih ve Allahcc tan kendim sizin ve cumlemiz icin isterim...amin.. Siz haklisiniz ,cirkin fantazi kategorisine sokulabilir bunlar guzel degil ,biraz daha islami konulari dinlettirin okumasini saglayin gerekirse uzmandan yardim alin nefsani pislikler gibi geldi bana normal degil,ki bizim turk erkeginin pek kabul edesi davranisi degil ve bu tarz isteklerini Allah cc rizasi icin yapmayin ne kadar seksi olursaniz o kadar gunaha gireceginizi ve vebali olacagini bilin.

aynı konuyu niye pişirip pişirip sunuyorsunki? egonu mu tatmin etmek istiyorsun? bakın kızlar benim vücudum çok sexy. kocamda bana giydiriyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…