- 11 Aralık 2018
- 41.419
- 257.495
- 598
Valla ne yalan söylim bütün kış çok çıkmadım. Ama son bir birbuçuk aydır çıkıyorum. Bugün hayatımda gördüğüm doğal güzelliği en güzel yerlerden birine gittim daha üç dakka önce falan eve girdim. Bu birbuçuk ayda post sayım sıfır story sayım bir. Bugünden bişey paylaşmadım. Halbuki papatya tarlalarında fink attım, yılan gördüm, kaplumbağa sahiplendim.Insanlar sosyal medya konusunda cok acayiplerbir yere gitmeyen hicbir sey yapmayanlar ayy ben foto cekmeyi unutuyorummm paylasmayiii sevmiyorumm triplerine giriyor. Ama bir yere gitseler hemen fotograf atiyorlar. Herkes icin demiyorum ama cok ornegine sahit oldum.
Diger yandanda paylasanlar icin ayy mutsuz ayy orda mutlu olduguna bakma diye kendini avutan bir tayfa var.
Arkadaslar her paylasim yapan mutsuz degil. Her mutluyumm diye gezende mutlu olmayabilir. Ama bunu neden bu kadar irdeliyorsunuz? Birilerinin mutsuz olmasiyla mutlu mu olacaksiniz? Eger sosyal medya yalan dolan geliyorsada kapatin bence kimse zorla hesap actirmiyor . Fotograf paylasimi icin yapilmis bir uygulamada fotograf paylasti diye birilerini elestirmek cok sacma degil mi sizcede?
Adı da mimi , değil mikaplumbağa sahiplendim.
Ama siz paylasanlarida elestirmiyorsunuz, paylasim yapan illa mutsuzdur demiyorsunuz :)Valla ne yalan söylim bütün kış çok çıkmadım. Ama son bir birbuçuk aydır çıkıyorum. Bugün hayatımda gördüğüm doğal güzelliği en güzel yerlerden birine gittim daha üç dakka önce falan eve girdim. Bu birbuçuk ayda post sayım sıfır story sayım bir. Bugünden bişey paylaşmadım. Halbuki papatya tarlalarında fink attım, yılan gördüm, kaplumbağa sahiplendim.
Ahahaha yalandan foto paylastigini ogrenmenin sokuBende hep kahve fotosu paylasıyorum lan acaba kahveyi sevmiyorumfa yalandan mı paylasiyorum
Kaplumbaha da olabilir ama mimi de yattı aklımızaAdı da mimi , değil mi
Sen çok güzel bi insansın ablacım
Yok ayol bana neciyim ben. Mutluysa da bana ne, mutsuzsa da bana ne. Ben kendi keyfim yerinde mi ona bakarım.Ama siz paylasanlarida elestirmiyorsunuz, paylasim yapan illa mutsuzdur demiyorsunuz :)
Düşünsenize evden hanım hanım 2 ekmek almaya gidiyorum ben diye yollanan bir kaplumbağasınız. Hem hava alayım hem biraz tüttüreyim diye dışarı çıkıyorsunuz. Bundan 10 yıl önce tabi. Tam eve yaklaşmış 3-5 adım kalmış ki insanın biri alıp sizi hoop yoğurt kovasına atıp eve götürüyor.Kaplumbaha da olabilir ama mimi de yattı aklımıza
Yoğurt kovasında aldık geldik bakalım.
Köpeğin ağzından aldık kendilerini, hayatını kurtardık. Yaklaşık altı aydır yazlıkta evin içinde takılıyormuş zaten. Orda kimse kalmayacak diye eve getirdik. Kediyle nasıl olacak bilmiyoruz, bi deneyecez. Olmadı haftaya geri götürürüz bahçeye. Kara kaplumbiki zaten, çok büyür evde olmaz muhtemelen. Ama şu an 3 cm çapında, biraz büyüdüğü zaman bahçeye salarız muhtemelen. Şimdi bırakırsam ya köpeğe ya çakala yem olacak.Düşünsenize evden hanım hanım 2 ekmek almaya gidiyorum ben diye yollanan bir kaplumbağasınız. Hem hava alayım hem biraz tüttüreyim diye dışarı çıkıyorsunuz. Bundan 10 yıl önce tabi. Tam eve yaklaşmış 3-5 adım kalmış ki insanın biri alıp sizi hoop yoğurt kovasına atıp eve götürüyor.Üzdü.. Bugün de çayımı masum kaplumbağa için içeceğim
Size katiliyorum bende. Ogrenci harcligimla daha dusunmeden alisveris yapardim. Simdi verebilecek gucum olsa bile yok artik ya diyip almiyorum cogu seyiBaşkasını değil de ben geçmiş hayatımdaki beni kıskanıyorum. Bundan 2.5 sene öncesini. İhtiyaçlarımı rahatlıkla seçme özgürlüğümü, bunun iyisi olsun bu orta hallide olur deyip fiyat karşılaştırması yapmayı ve gönül rahatlığıyla aldığımı kullanmayı özlemişim. Şimdi bir çay kaşığı, bir toz bezi, 3 top dondurma, bir bardak çay herbiri 1500(!) lira olmuş. O kadar yükseldi ki herşey ama herşey artık 5000 deseler şaşırmıyorum bir müslin örtüye, bir basit tuniğe. Fiyatta sormak istemiyorum moralim bozuluyor. Benim bu özgürlüğümü elimden alanların yedikleri içtikleri burunlarından gelsin ishal olsunlar kabız olsunlar kafalarını alçak tavanlara vursunlar inşallah
Bilim adamları üşenmemiş bilmemkaç bin insan üzerinde araştırma yapmış ve beğenilme arzusu olduğunu kanıtlamış öyle mi? Ne yüce gönüllü bilim insanları varmış.Bu bilimsel olarakta kanıtlandı ama
Sürekli yediğini içtiğini, yaptığını, giydiğini, gittiğini paylaşan insanlar beğenilme arzusu için yapıyorlar
Bir nevi ego tatmini
Saldırı derken?Zaten şuan mutsuz olan bir insana böyle saldırınca elinize ne geçti ? Ne elde ettiniz onu diğer konularıyla vurunca?
Her şey o sosyal medyadaki gibi bir hayat değil emin ol.Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Bahsettiğiniz olayı araştırdım. Altından develeri ve çocukları da içeren çok daha iğrenç şeyler çıktı okuduğum kadarıyla.Fenomenlerin para karşılığı Dubaili zengin adamlarla yaptığı akla hayale gelmeyecek igrenclikte fanteziler maalesef. 2017 yılında patlak vermişti ilk o zamanlar yabancı fenomenlerle patlamıştı Pucca aralarında Türk olduğunu da ifşa etti. Pis videolara denk gelmemek için bakmadım ben ama Pucca ve Dubai yazarsanız çıkıyor haberler
Hayır kiskanmiyorum başkalarının hayatını izlemeye vaktim yok pek. Meşguliyet edinin bence.Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Oluyordu evet..ama arkadaşım kocasıyla instada poncik mutlu pozlar paylaşırken eşi sanki ona dünyanın en narin çiçeğiymis gibi süslü puslu gönderiler paylaşıp evde dayak atarken türlü çirkin iftiralarla çekişmeli boşanıp üç aylık bebeğiyle ortada bırakınca herseyin gösteriş olduğunu daha net anladım herkes en mutlu halini gösteriyor zatenSize de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?