Sizin kullanım amacınızı bilemeyeceğim ama Instagram benim için güzel anılarımı aktardığım dijital bir albümden ibaret. Kimseye bir şeyleri ispatlamaya çalışmıyorum ve gayet mutluyum :)
Mahremiyet sizin sandığınız gibi bir şey değil ya
Dün çok güzel, dolu dolu bir gün geçirdim ve fotoğraf çekmek toplasanız yarım saatimi almıştır en fazla. Her anın tadını çıkardım. Sandığınız gibi her saniye deklanşöre basmıyoruz.
ben rahatsız olduğumu söylemiyorum.başlığı açan arkadaş için kendi bakış açımla bir değerlendirme yapıyorum.o zaman benim düşüncemden de sanane? böyle diyerek herkesin düşüncesini susturabiliyoruz herhalde(!)Peki bundan size ne? Niye insanların davranışları rahatsız ediyor sizi? Size ne zararları var?
tabi ki de var etrafımda.gözlemleseniz siz de farkedersiniz aslında.ben de size diyorum ki cevrenizde var mi boyle insanlar? yani arkadaslariniz falan sozlesip “hadi bugun hepimiz cok guzel giyinelim guzel bir mekana gidelim” diyorlar sonra gittikleri yerde de sadece fotograf mi cekiniyorlar? bir araya gelme motivasyonlari fotograf mi?
benim yok o yuzden anlamadim.tabi ki de var etrafımda.gözlemleseniz siz de farkedersiniz aslında.
İnsanların hayatlarını gözlemlemiyorsak demek...tabi ki de var etrafımda.gözlemleseniz siz de farkedersiniz aslında.
ince gör....İnsanların hayatlarını gözlemlemiyorsak demek...
Bence sizin demeye çalıştığınız onların gittiği yerlere gidememek, işte bayramda siz evdeyken ya da aile büyükleri ileyken bu kişilerin tatillerde olması, ne bileyim iyi makyajlı bir hallerini paylaşmaları, ya da bir düğünde,davette şık bir hallerini görmeniz..Tabi şu bir gerçek bazı insanların geniş ve iyi paralı bir çevresi vardır,onlar hayatı mutlaka farklı gösterişli yaşar, ama bu demek değildir sonsuz bir mutluluk içindeler..Sizin özendiğiniz o hayatların içinde olamamak bence..Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
İngilizce bilmiyoruz hanımefendi, Türkçe yazsanızKendim güzel bulduğum için paylaştığımı yazmışım dimi? Biraz reading comprehension please
Dedi selfieleriyle instagramda ortalığı yakan kişi.Formül, kendine odaklanmam, kendini geliştirmen, kendini güzelleştirmen. Zaten ozaman baskalarinin hayatlarına ne zamanin kalıyor ne de merakin.
Kendim güzel bulduğum için paylaştığımı yazmışım dimi? Biraz reading comprehension please
O kendini güzel bulduğu için paylaşıyor geri kalanlarımız hep ilgi çekmek ve mutsuzluğumuzu saklamak için.E insanlar da mutlu oldukları için paylaşıyorlar işte. Bunun aksini iddia eden sizsiniz. O zaman sizin durum için de aynı şey geçerli.
Çok basit bir denklem aslında ama düşündüğüm kadar basit değilmiş demek ki.
O kendini güzel bulduğu için paylaşıyor geri kalanlarımız hep ilgi çekmek ve mutsuzluğumuzu saklamak için.
İnce gör tavsiyesi aldım ben az önce o yüzden gönül gözüm açıldı bir andaYine büyük resmi görmediğim bir gün yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?