Ben de böyle düşünüyorum. Kendimden mutsuz olanı görünce daha iyi hissetmiyorum sadece ben de mutlu veÇoğu insan "onlar mutlu değil" diye iç rahatlatıyor. Bu bana o kadar komik geliyor ki.. Mutlu olsalar sizin hayatınızda ne değişecek? Olmasalar ne değişecek? İnsanlar hep mutlu ve ya hep mutsuz olamazlar. Tutup instagram'a ağlarken foto koymayacaksınız herhalde.
Kendi hayatınıza yoğunlaşın. Sizi mutsuz eden şeyleri hayatınızdan çıkarın.
Ben şahsım adına gayet mutluyum. Mutsuz zamanlarım da var, nihayetinde insanım.
Çok teşekkür ederim çok güzel bir temennide bulundunuz, inşallah sizin de çok güzel bir hayatınız olur ömür boyuinstagramda çok süper mutlu şeyler paylaşıp ,ailevi sorunlarını bildiğim bir sürü insan var o yüzden herkesin derdi kendine diyorum...bu dertler olmasa hep aynı kalırız, gelişim,değişim ,dönüşüm sağlayamayız.mesela siz belki de yaşadığınız sorunların çözümü için kariyerinize odaklanıp çok başarılı olursunuz (inşallah), cevher baskı altında mücevher olur..
Ali Nassar Abulaban tik tok diye google de aratsaniz cikar.
sorulara cevap vermeden yeni konu mu açtınız?
önceki konunuzda sordum kp car car konuşup küfrederken EZİK eşiniz ne yapıyor yaptı?
konuya cevap vermemek ve üzerine başka konulara atlamak saygısızlıktır.
kp nize cevap verseniz ne olur eşiniz ne yapar döver mi söver mi boşar mı?
bunları da sormuştum
Vallahi ablacim komşum eşi tarafindan aldatıldı neler neler yaşadı ben biliyorum ama bayramda tatile gittiler dersinki ne kadar mutlu mesudlar...Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
konulardan sorumluyuzBen burası anonim rahatça yazabilirim istediğimi diye giriyorum, siz benim hesabıma girip neler yazdıgımı takip ediyor bir de neden cevap vermiyorsun diye hesap soruyorsunuz, pes doğrusu.
Zaten şuan mutsuz olan bir insana böyle saldırınca elinize ne geçti ? Ne elde ettiniz onu diğer konularıyla vurunca?konulardan sorumluyuz
akıl almak için yazıyorsunuz cevap vermek zorundasınız
ben merak ediyorum mesela ne yaptı bu kız kocası ne yaptı?
ona göre akıl vereceğim
işinize gelmeyen şeylere cevap vermiyorsunuz
demek ki kocanız hiç korumuyor sizi küfreden kp e karşı
yazık...
Evet yazık bana, mutlu olun haydi şimdi. Hiçbir şeye mecbur değilim önce üslubunuzu düzeltin, sizin merakınızı gidermek icin sormadım o soruyu.konulardan sorumluyuz
ona göre akıl vereceğim
yazık...
Çok sağolunZaten şuan mutsuz olan bir insana böyle saldırınca elinize ne geçti ? Ne elde ettiniz onu diğer konularıyla vurunca?
Off benim evliliğimin huzurlu olduğunu nerden biliyorsun ? Neyin nispeti ya diyorsun ki küfür ediyorlar susuyorum ,sürekli gidip geliyoruz susuyorum bunun normal olduğunu duymak istiyorsun benim insanlığıma ,vicdanıma laf anlatma çocuğunu düşün önce sen sana küfür edildiğini görüyor mutsuz ve huzursuz bir ortamda bulunuyor vicdan yapman gereken konu bu . Hani çok iyi bir işin vardı. Ezilmek normal değil ,küfür hakaret normal değil bunun yaşanmamasi başkasının evliliğinin mükemmel olduğunu sana nispet yapıldığını da göstermiyor . İşin kötü tarafı bunu nispet sanman. Gerçekten soyledigin kadar eğitimli misin merak ettimYa sen nasıl bir insansın? Belli ki hayatımın zor bir dönemindeyim gelip başka konuda da bulup sen gibi değil herkes huzurlu sakin evliliği ne demek? Neyin nispetini yapmaya çalışıyorsun nasıl bir gaddarlık bu? Bir de hamilesin daha anlayışlı olman gerekirken insanın yarasına tuz basmaya çalışıyorsun, ne biçim bir vicdan mekanizman var
Fazla agresif geldi yorumun ki kimsenin yorumuna salça olmam normalde. Zaten psikolojik olarak iyi değil konu sahibi. Ilımlı yorum yapın demek bana düşmez ama kadının durumunu da göz önüne alırsanız iyi olurkonulardan sorumluyuz
ona göre akıl vereceğim
yazık...
Asla,yaşayabilen hayatını güzelce yaşasın,Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Bu dogru bencede.. hayatimin anlami diye kocasini paylasan kadinin kocasini bilmesek yutcaz.. cidden insanlar oyle alismislar ki gosterise..Asla,yaşayabilen hayatını güzelce yaşasın,
ama çok aşırı hayatını ortaya serenlerin psikolojik problemi olduğunu düşünüyorum...
valla sokakta görsem selam vermiceğim insanların saçma sapan paylaşımları üzerine fenomen adı altında zenginliklerini ve olanaklarını görürken, bir kargoya gidip gelmeyi iş olarak görürken sabah 8 akşam 6 asgari ücret çalıştığım işi düşünüp bide üstüne nerdeyse her gün bir işe yaramıyomuş algısı yaşadığım için kendi kendime çöküyorum, neden diyorum nedennnnSize de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Sende fenomen olvalla sokakta görsem selam vermiceğim insanların saçma sapan paylaşımları üzerine fenomen adı altında zenginliklerini ve olanaklarını görürken, bir kargoya gidip gelmeyi iş olarak görürken sabah 8 akşam 6 asgari ücret çalıştığım işi düşünüp bide üstüne nerdeyse her gün bir işe yaramıyomuş algısı yaşadığım için kendi kendime çöküyorum, neden diyorum nedennnn
aç bir tik tok kazan paraları.valla sokakta görsem selam vermiceğim insanların saçma sapan paylaşımları üzerine fenomen adı altında zenginliklerini ve olanaklarını görürken, bir kargoya gidip gelmeyi iş olarak görürken sabah 8 akşam 6 asgari ücret çalıştığım işi düşünüp bide üstüne nerdeyse her gün bir işe yaramıyomuş algısı yaşadığım için kendi kendime çöküyorum, neden diyorum nedennnn
Sosyal medyanin amaci bu zaten. Gorundugu gibi degil. Bunu çok mutlu pozlar veren, aşk sozleri havada uçuşan, surekli tatillere çikan bir çiftin evliligi erkegin aldatmasi ile sonlandiginda daha iyi anladim. Hatta kocasinin ilişkisi 2 senedir varmiş veee en can alici nokta kiz da 1 yildir şupeleniyor ve surekli kavga ediyorlarmiş. Işte boyle. Burhan altintopun dedigi gibi ağlayan bir palyaçoyum ben)) yani herkes palyaçoyu oynuyor. Mutlu olanlari da Allah her zaman mutlu etsin. Bu sizi uzmemeli. hayatiniza bakin. Topluca dunya mutsuz olsa da size bir fayda ve zarari yok. O yuzden surekli dişaridaki insanlarla kendini kiyaslamak sağlikli bir dusunce degil. Kendi hayatini guzelleşdirmeye bak.Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?