Başkalarının hayatlarını kıskanmak

Ben de böyle düşünüyorum. Kendimden mutsuz olanı görünce daha iyi hissetmiyorum sadece ben de mutlu ve
Çok teşekkür ederim çok güzel bir temennide bulundunuz, inşallah sizin de çok güzel bir hayatınız olur ömür boyu

Mutsuzluk da mutluluk da bizim içimizde.. Mutsuz olmanızın sebebi başka hayatlar değil, sizin hayatınız. Eskiden bir kadını imrenerek takip ederdim. Meslektaşımdı, çalışıyordu, geziyordu, çok güzeldi, ben işsizdim vs vs. Şu duruma gelsem daha ne isterim mis gibi hayat diyordum. İtiraf edeyim kıskanıyordum Ben de artık çalışıyorum belki daha çok geziyorum, kendi çalışma şartlarımın ondan daha iyi olduğuna eminim, belki dış görünüşüm de daha güzel sporcuyum fitim bir kere. Ama hala mutlu değilim hala bir şeyler eksik gibi. Çünkü kıskandığım imrendiğim o değil, mutlu olan hayalimdeki benmişim..

Ben burası anonim rahatça yazabilirim istediğimi diye giriyorum, siz benim hesabıma girip neler yazdıgımı takip ediyor bir de neden cevap vermiyorsun diye hesap soruyorsunuz, pes doğrusu.

Vallahi ablacim komşum eşi tarafindan aldatıldı neler neler yaşadı ben biliyorum ama bayramda tatile gittiler dersinki ne kadar mutlu mesudlar...

Ben burası anonim rahatça yazabilirim istediğimi diye giriyorum, siz benim hesabıma girip neler yazdıgımı takip ediyor bir de neden cevap vermiyorsun diye hesap soruyorsunuz, pes doğrusu.
konulardan sorumluyuz
akıl almak için yazıyorsunuz cevap vermek zorundasınız
ben merak ediyorum mesela ne yaptı bu kız kocası ne yaptı?
ona göre akıl vereceğim
işinize gelmeyen şeylere cevap vermiyorsunuz

demek ki kocanız hiç korumuyor sizi küfreden kp e karşı
yazık...

Zaten şuan mutsuz olan bir insana böyle saldırınca elinize ne geçti ? Ne elde ettiniz onu diğer konularıyla vurunca?

Evet yazık bana, mutlu olun haydi şimdi. Hiçbir şeye mecbur değilim önce üslubunuzu düzeltin, sizin merakınızı gidermek icin sormadım o soruyu.

Zaten şuan mutsuz olan bir insana böyle saldırınca elinize ne geçti ? Ne elde ettiniz onu diğer konularıyla vurunca?
Çok sağolun Bu şekilde saldıranları gerçekten hiç umursayamıyorum, üzgün birini daha da üzmeye çalışan insanlar bana nefret ve öfke dolu geliyor

Off benim evliliğimin huzurlu olduğunu nerden biliyorsun ? Neyin nispeti ya diyorsun ki küfür ediyorlar susuyorum ,sürekli gidip geliyoruz susuyorum bunun normal olduğunu duymak istiyorsun benim insanlığıma ,vicdanıma laf anlatma çocuğunu düşün önce sen sana küfür edildiğini görüyor mutsuz ve huzursuz bir ortamda bulunuyor vicdan yapman gereken konu bu . Hani çok iyi bir işin vardı. Ezilmek normal değil ,küfür hakaret normal değil bunun yaşanmamasi başkasının evliliğinin mükemmel olduğunu sana nispet yapıldığını da göstermiyor . İşin kötü tarafı bunu nispet sanman. Gerçekten soyledigin kadar eğitimli misin merak ettim

Fazla agresif geldi yorumun ki kimsenin yorumuna salça olmam normalde. Zaten psikolojik olarak iyi değil konu sahibi. Ilımlı yorum yapın demek bana düşmez ama kadının durumunu da göz önüne alırsanız iyi olur

Asla,yaşayabilen hayatını güzelce yaşasın,
ama çok aşırı hayatını ortaya serenlerin psikolojik problemi olduğunu düşünüyorum...

Hayatimda hic kimseyi
Kiskanmadim kiskanmiyorum.. cunku
Kendi hayatimi yasamakla mesgulum
Yani gercekten sanalda gorduklerinizi ciddiye aliyor musunuz hala
Buarada bak millet onu bunu kiskaniyordu yok orda burda dubaide tatil yapiyor diye..porta potty dubai diye arattir bakalim..patladi gitti.. yani hayatta hic birsey gozuktugu gibi degil asla..

Asla,yaşayabilen hayatını güzelce yaşasın,
ama çok aşırı hayatını ortaya serenlerin psikolojik problemi olduğunu düşünüyorum...
Bu dogru bencede.. hayatimin anlami diye kocasini paylasan kadinin kocasini bilmesek yutcaz.. cidden insanlar oyle alismislar ki gosterise..

valla sokakta görsem selam vermiceğim insanların saçma sapan paylaşımları üzerine fenomen adı altında zenginliklerini ve olanaklarını görürken, bir kargoya gidip gelmeyi iş olarak görürken sabah 8 akşam 6 asgari ücret çalıştığım işi düşünüp bide üstüne nerdeyse her gün bir işe yaramıyomuş algısı yaşadığım için kendi kendime çöküyorum, neden diyorum nedennnn

Sorunsuz problemsiz hayat olmaz. Herkesin sağlık,aile,iş,eş,çocuk farketmez mutlaka derdi oluyor. Hayatın akışına aykırı bir kere. Sonuçta tek yaşamıyoruz bir sürü şeyle muhattap oluyoruz. Bunlar kusursuz nasıl ilerlesin? Ama Tabiki bazı insanların imkanları daha fazla oluyor daha çok gezebilen daha lüks yaşayabilen para derdi olmayan insanlarda var. Ancak sizin buna üzülmemeniz gerekir çünkü milyonlarca insan var ve eşit değiliz bizden aşagıda olan da var yukarıda olanda. Kıyaslama yapmak sadece bizi yıpratır.

Sende fenomen ol
O zaman cok
Var ogretmen fenomen ogretmenligi birakip fenomenlige devam ediyorlar

aç bir tik tok kazan paraları.

Sosyal medyanin amaci bu zaten. Gorundugu gibi degil. Bunu çok mutlu pozlar veren, aşk sozleri havada uçuşan, surekli tatillere çikan bir çiftin evliligi erkegin aldatmasi ile sonlandiginda daha iyi anladim. Hatta kocasinin ilişkisi 2 senedir varmiş veee en can alici nokta kiz da 1 yildir şupeleniyor ve surekli kavga ediyorlarmiş. Işte boyle. Burhan altintopun dedigi gibi ağlayan bir palyaçoyum ben)) yani herkes palyaçoyu oynuyor. Mutlu olanlari da Allah her zaman mutlu etsin. Bu sizi uzmemeli. hayatiniza bakin. Topluca dunya mutsuz olsa da size bir fayda ve zarari yok. O yuzden surekli dişaridaki insanlarla kendini kiyaslamak sağlikli bir dusunce degil. Kendi hayatini guzelleşdirmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…