Başkalarının hayatlarını kıskanmak

Ya o çok güzel bi makine aslında iki senedir onu alsam mı diye düşünüp durdum bir sürü analog makineler araştırdım zaten hepsinin ortak güzel yanı filmleri ve makineden bile pahalılar ya Benim yaşadığım şehir küçük bi şehir olduğu için o analog makinelerden çekilenleri yıkamıyor fotoğrafçılar uğraşmıyor hiçbiri onunla o yüzden alamadım yoksa bi Sony Alpha birde Analog makine hedeflerim arasında :) Çok şanslısınız valla şuan öyle kıymetli ki onlar

Babaniz süpermiş.
Yaa fotograf cekmeyi sevmeyen, milletin guzel fotograflarina da "kesin mutsuz, fotograf cekmiş" diyen biri niye insta kullanir ki. Kös kös oturup bir şey paylaşmayip ustune milletin cektiği fotolardan bu kadar rahatsiz olsam kullanmam ben uygulamayi.

Evet orada sahte hayat kuranlar da var, sacma sapan paylasim yapanlar da var ama bir o kadar normal insanlar da var neticede çekememezligin alemi yok.

Ben zaten fotoğraf paylaşım uygulamasında fotoğraf paylaşılmasından neden rahatsızlık duyulduğunu da asla anlamıyorum. Yani Twitter’da yazarsın instagramda fotoğraf paylaşırsın bunlar sana hitap etmiyorsa da indirmeyiverirsin telefona. Misal ben tiktoku çok saçma bulurum asla indirmem bakmam bu nedenle
Bu paylaşım yapmayanlar bana camdan mahalleyi kesen teyzeler gibi geliyor ne yalan söyleyeyim

Ben bizim instagram ünlülerinin hayatını kıskanmıyorum. Tek dertleri kargo ve sponsor
Ama yurt dışında bazı hesaplar var aşırı özeniyorum. Mesela çok hoş kocaman bahçesi olan çeşit çeşit çiçekler yetiştiren biri var bizim gibi balkonlu evin lüks olduğu bir yerde düşününce hayal gibi
Yada çeşit çeşit el işi yapan başka bir hesap var keşke zamanın olsa bende yapabilsem dediğim gibi gibi

3 yaşina kadar hicccc ayrilmadan buyutup 3 yaşinda cocuk birakilirsa sorun olabilir evet. Bana alistirmakla alakali gibi geliyor boyle seyler, beni kucukken birakiyorlarmiş oyle anne baba eteginde bir bebek degilmişim annem oyle soyler.

Kuzenim de farkli ulkede mesela eşi olmadan 1 yasinda cocugunu alip baska ulkeye gidiyor 2 hafta sorun olmuyor cocuğa.
Her şeyden etkilenen cocukla uğrasilmaz. Buyuk konuştum ama ilerde cocuk yaparsak bana ve eşime benzerse o kadar nazli olmaz.

Çocuk da kınadığını yaşıyorsun ya. Zırım zırım ağlayan, annesine bi tane geçirenleri çok kınadım. Benimki de maşallah Osmanlı tokadını yapıştırıveriyor.

Çocuk da kınadığını yaşıyorsun ya. Zırım zırım ağlayan, annesine bi tane geçirenleri çok kınadım. Benimki de maşallah Osmanlı tokadını yapıştırıveriyor.

Ben cocuk konusunda aşiiiirriii kınadım milleti ozellikle eşimin kardeslerinin cocuklarini kinaya kinaya bir hal oldum

Tanidigim iki tanesinden bahsetmek istiyorum.
1.si evde kaldim diye bana aglarken kadin gucu bekarlik sultanlik diye gezmeli foto paylasiyor
2.si parasizliktan yakinirken arkadaslarinin ismarladigi kadehle poz verip eglenceye devam ediyor.
Hepsinin bedeli var ve hepsine sahip cok cok cok az insan var, onlarinda baska problemi var zaten.
Eminim ki sizin sahip olduguklariniza da sahip olmaya calisan binlerce kisi vardir bu forumda bile..

Sana nostalji yaptırayım

Ben hep unuturum fotoğraf çekmeyi. Yıllaaar önce doğum günümde kocam bir nikon hediye etti. Çok büyük diye yanımda taşımaya üşeniyorum

Sana nostalji yaptırayım

Eki Görüntüle 3061712

Ben hep unuturum fotoğraf çekmeyi. Yıllaaar önce doğum günümde kocam bir nikon hediye etti. Çok büyük diye yanımda taşımaya üşeniyorum
Hey babamda işte bundan da var
Ben de Sony video kamerada var. Napcaksak onu satalım diyorum olmaz değerlenir ileride diyor eskinin stokçuları

ben çekilmez yazmadım ki zaten. çekersin ama güzel miyim tipim nasıl bile diye kasmazsın çünkü sadece sende kalır.ya da muhataplarında. şu an o albenili sosyal medyasi olanlarda tam tersi, mekanlar güzel, insanlar güzel, kiyafetler güzel ama fotoğraf çekmek amaç halini aldı.aslında kastettiğim şeyin benzerini söylüyorsun.

aynen aynen.yanındaki insana sosyal medyadan sesleniyorlar

Çirkin mekanlarda çirkin insanlarla çirkin kıyafetlerle mi fotoğraf çeksin insanlar? Ne istiyorsunuz tam olarak?

Gecenlerde instagramda mükemmel iliskilerini sergileyen bir cift vardi. Sonuc? Adam kadini öldürdü..hala instagramdaki hayatlarin mükemmel oldugunu zannetmenize sasiriyorum. Gösterdikleri kadar görüyorsunuz sadece
Hangi çift onlar??

Ya aslında herkes aynı şeyi söylüyor, ben mesela çok çok nadir paylaşım yaparım. Bir arkadaşımın tatil fotoğraflarına, ailesi akrabaları ile toplanıp çektiği fotoğraflara, çocuklarının eğlenirken verdiği pozlara, yada doğa çiçek böcek fotoğraflarına keyifle bakıyorum. Ama kocasının hediyesini paylaşan altına güzellemeler yazan, yediği içtiği her şeyi paylaşan insanların mutluluğunun gerçek olduğunu sanmıyorum. Konuda yazıldığı gibi benim de tanıdığım kişiler var. Benim ablam mesela eşiyle bu şekilde aşk dolu fotoğraflar paylaşıp üstüne boşanınca bizim akrabalar şok olmuştu. Bunun gibi var tanıdıklarım. İnsanlar o kadar süslemeye alışık ki, eşinin iş gezisine kendisini de götürmesini evlilik yıl dönümü süpriz hediyesi diye göstereni duymuştum.

Çirkin mekanlarda çirkin insanlarla çirkin kıyafetlerle mi fotoğraf çeksin insanlar? Ne istiyorsunuz tam olarak?

Demek istenilen şey "kiskanmayacagimiz fotograflar olsun, hersey mukemmel olamaz bunu kaldiramiyorum."

Ben arada ev haliyle ( makyaj yokmuş gibi makyaj yaparak ve ugrasilmamis gibi gorunen ugrasilmiş ev topuzuyla degil cidden ev haliyle.) hikaye attigim oluyor. Ama herkes bunu boyle yapmak zorunda değil. Herkes dusunebilir kimse 7/24 o halde gezmiyordur elbet.

Ben evden story atmıyorum valla, bizim evde story atacak bişey yok. Ama benim ev halimle sokak halim hemen hemen aynı zaten sürekli mutsuzsam demek...

Ben evden story atmıyorum valla, bizim evde story atacak bişey yok. Ama benim ev halimle sokak halim hemen hemen aynı zaten sürekli mutsuzsam demek...

Disariya göre evde giyimim daha rahattir benim. Saçim yeni maşalanmış olmaz gibi gibi. O an eşim çekmiş oluyor ben odaklanmiş resim yaparken ya da kediyle koyun koyuna uyuyakalmişiz koltukta gibi minnoş anlar denk gelince, ben de bazilarini hikaye atiyorum. Gerci bana gore minnoş bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…