- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
Ya o çok güzel bi makine aslında iki senedir onu alsam mı diye düşünüp durdum bir sürü analog makineler araştırdım zaten hepsinin ortak güzel yanı filmleri ve makineden bile pahalılar yaYok o zenith im bile duruyor sanki film kalmış da takabilirmişim gibi. Hatta babamın tuhaf kare şeklinde tepeden bakılan bir makinesi de vardır. Hatta babam biz çocukken her zaman makinesinde 36lık film takılı bulundururdu. Acil bir şey olsa çekelim diye. Annem tatile gidince takarız doğumgünü gelsin takarız derdi. Olmaz lazım olur derdi. Ne bileyim biz güzel bir an olunca o anı ölümsüzleştiririz ailecek
Yok o zenith im bile duruyor sanki film kalmış da takabilirmişim gibi. Hatta babamın tuhaf kare şeklinde tepeden bakılan bir makinesi de vardır. Hatta babam biz çocukken her zaman makinesinde 36lık film takılı bulundururdu. Acil bir şey olsa çekelim diye. Annem tatile gidince takarız doğumgünü gelsin takarız derdi. Olmaz lazım olur derdi. Ne bileyim biz güzel bir an olunca o anı ölümsüzleştiririz ailecek
Ben zaten fotoğraf paylaşım uygulamasında fotoğraf paylaşılmasından neden rahatsızlık duyulduğunu da asla anlamıyorum. Yani Twitter’da yazarsın instagramda fotoğraf paylaşırsınBabaniz süpermiş.
Yaa fotograf cekmeyi sevmeyen, milletin guzel fotograflarina da "kesin mutsuz, fotograf cekmiş" diyen biri niye insta kullanir ki. Kös kös oturup bir şey paylaşmayip ustune milletin cektiği fotolardan bu kadar rahatsiz olsam kullanmam ben uygulamayi.
Evet orada sahte hayat kuranlar da var, sacma sapan paylasim yapanlar da var ama bir o kadar normal insanlar da var neticede çekememezligin alemi yok.
Ben bizim instagram ünlülerinin hayatını kıskanmıyorum. Tek dertleri kargo ve sponsorSize de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
CiRiLLA her şeyin fazlası abartılı oluyor ya da çocuğunuzun yapısı bazı şeylere müsait olmuyor, anneler nefes alabilmeli, arada çocuk olmadan kendine zaman ayırmalı buna kesinlikle katılıyorum, çocuklar rahat büyütülmeli, asla eşime bırakamam, asla benden başkasıyla durmaz dememeli fakat küçük çocuklar ister istemez anne babaya düşkün oluyor, misal şu an çocuğun olsa 3 gün eşinle tatile gitsen daha 1. günün sonunda geri dönmek zorunda kalabilirsin çünkü bazı çocuklar anne babayı arıyor, arada sadece kızımı alıp tatile gittiğim oldu, babasının her aramasında baba diye ağlar, baba geldi deyip kapıya koşardı oradan biliyorum.
Çocuk da kınadığını yaşıyorsun ya. Zırım zırım ağlayan, annesine bi tane geçirenleri çok kınadım. Benimki de maşallah Osmanlı tokadını yapıştırıveriyor.3 yaşina kadar hicccc ayrilmadan buyutup 3 yaşinda cocuk birakilirsa sorun olabilir evet.Bana alistirmakla alakali gibi geliyor boyle seyler, beni kucukken birakiyorlarmiş oyle anne baba eteginde bir bebek degilmişim annem oyle soyler.
Kuzenim de farkli ulkede mesela eşi olmadan 1 yasinda cocugunu alip baska ulkeye gidiyor 2 hafta sorun olmuyor cocuğa.
Her şeyden etkilenen cocukla uğrasilmaz.Buyuk konuştum ama ilerde cocuk yaparsak bana ve eşime benzerse o kadar nazli olmaz.
Çocuk da kınadığını yaşıyorsun ya. Zırım zırım ağlayan, annesine bi tane geçirenleri çok kınadım. Benimki de maşallah Osmanlı tokadını yapıştırıveriyor.
Sana nostalji yaptırayımYok o zenith im bile duruyor sanki film kalmış da takabilirmişim gibi. Hatta babamın tuhaf kare şeklinde tepeden bakılan bir makinesi de vardır. Hatta babam biz çocukken her zaman makinesinde 36lık film takılı bulundururdu. Acil bir şey olsa çekelim diye. Annem tatile gidince takarız doğumgünü gelsin takarız derdi. Olmaz lazım olur derdi. Ne bileyim biz güzel bir an olunca o anı ölümsüzleştiririz ailecek
Hey babamda işte bundan da varSana nostalji yaptırayım
Eki Görüntüle 3061712
Ben hep unuturum fotoğraf çekmeyi. Yıllaaar önce doğum günümde kocam bir nikon hediye etti. Çok büyük diye yanımda taşımaya üşeniyorum
ben çekilmez yazmadım ki zaten. çekersin ama güzel miyim tipim nasıl bile diye kasmazsın çünkü sadece sende kalır.ya da muhataplarında. şu an o albenili sosyal medyasi olanlarda tam tersi, mekanlar güzel, insanlar güzel, kiyafetler güzel ama fotoğraf çekmek amaç halini aldı.aslında kastettiğim şeyin benzerini söylüyorsun.Sosyal medya henüz yaygın değilken üniversite eğitimi aldım. Ve tüm fotoğraflarımızda ağzımız yırtılacak kadar açık. Benim yerlerde serili güldüğüm fotoğraflarım da mevcut. Yine bir genellemeBen çok mutluysam çekerim. Çoğunu da paylaşmam ama çekerim. Fotoğraf çekmek hobidir hatta ben güzel manzara görsem de çekerim güzel uyuyan kedicik görsem dahi çekerim. Mutsuz da değilim çok şükür
aynen aynen.yanındaki insana sosyal medyadan sesleniyorlarMesela öyle çiftler var ki eşi hediye almış notuyla birlikte çekip atıyor "teşekkür ederim canım eşim" vs cümlelerle.Yaninda adam teşekkür et gösterişe ne gerek var.Gosteris yapmak mi beğeni toplamak mi amaç bilemiyorum..yediğini içtiğini uçtuğunu paylaşmak kadar saçma bir şey yok mesela,bunlar hep mutsuzluktan
Çirkin mekanlarda çirkin insanlarla çirkin kıyafetlerle mi fotoğraf çeksin insanlar? Ne istiyorsunuz tam olarak?ben çekilmez yazmadım ki zaten. çekersin ama güzel miyim tipim nasıl bile diye kasmazsın çünkü sadece sende kalır.ya da muhataplarında. şu an o albenili sosyal medyasi olanlarda tam tersi, mekanlar güzel, insanlar güzel, kiyafetler güzel ama fotoğraf çekmek amaç halini aldı.aslında kastettiğim şeyin benzerini söylüyorsun.
Hangi çift onlar??Gecenlerde instagramda mükemmel iliskilerini sergileyen bir cift vardi. Sonuc? Adam kadini öldürdü..hala instagramdaki hayatlarin mükemmel oldugunu zannetmenize sasiriyorum. Gösterdikleri kadar görüyorsunuz sadece
Çirkin mekanlarda çirkin insanlarla çirkin kıyafetlerle mi fotoğraf çeksin insanlar? Ne istiyorsunuz tam olarak?
Ben evden story atmıyorum valla, bizim evde story atacak bişey yok. Ama benim ev halimle sokak halim hemen hemen aynı zatenDemek istenilen şey "kiskanmayacagimiz fotograflar olsun, hersey mukemmel olamaz bunu kaldiramiyorum."
Ben arada ev haliyle ( makyaj yokmuş gibi makyaj yaparak ve ugrasilmamis gibi gorunen ugrasilmiş ev topuzuyla degil cidden ev haliyle.) hikaye attigim oluyor. Ama herkes bunu boyle yapmak zorunda değil. Herkes dusunebilir kimse 7/24 o halde gezmiyordur elbet.
Ben evden story atmıyorum valla, bizim evde story atacak bişey yok. Ama benim ev halimle sokak halim hemen hemen aynı zatensürekli mutsuzsam demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?