- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi PeriliBaykus
-
Merhaba, kapitalizmin etkisinden olsa gerek ben insanların başkalarının mutsuzluğundan mutlu olduğunu görüyorum, yanılıyor muyum acaba? Kendi adıma örnek vermem gerekirse geçen günlerde kuzenim rahatsızlanmıştı bacağından ve bizi tanıyan bir akraba, pis bir sırıtışla oh birlikte gezemeyeceksiniz artık gibisinden bir laf etti şaştım kaldım, ne diyeceğimi de bilemedim, böyle durumlarla nasıl mücadele ediyorsunuz? İnan üzüntülerini de anlatmaya korkuyor artık.
Haklısınız bende belli ediyorum dışımdan üzüntülü olduğumu ondan nötr olmalıBaskalarının mutsuzlugundan beslenen o kadar cok insan var ki.. Cok tehlikeli olur bi de onlar.. Kimisi kendini belli eder kimisi de en uzgun anında sarılırken arkadan sırıtır haberin olmaz.. o yuzden beni mutsuz eden her ne varsa yansıtmamaya calışırım dışarı. Benim uzgun oldugumu anladıgı an ah vah edıp içinden oh iyi olmuş diyecek insan çok.. Nıye onları mutlu edıyım..
İnsanın arkadaşları bile düşünce çok mutlu oluyor, atıyorum yeni araç alsam çarpsam onu sevinecek çok insan var.Evet dogru baskalarinin mutsuzlugundan mutlu olanlar var. Ici disi fesat olanlar.
Gecenlerde yasadim bunu. En zor animda mutlu olan birine karsi mutluymus gibi göründüm, rengi soldu sarardi.
Mutlu görüneceksin böylelerinin karsisinda, asla ezik durmayacaksin. Sen ezildikce onlar seviniyor.
İnsanın arkadaşları bile düşünce çok mutlu oluyor, atıyorum yeni araç alsam çarpsam onu sevinecek çok insan var.
Ama insan saf sevgi gösterdiği insanlardan da bu tavrı görüyor ona ne yapıcaz :'(Biliyorum canim var böyle insanlar, hemde yillardir tanidiklarin yapiyor. Insan basta sinir oluyor, fesatliklarina gicik oluyorsun ama sonra düsününce ne kadar yazik bunlara diyorsun.
Mutluluklari baska insanlarin mutsuzluklarina baglisaka gibi.
Dimdik duracaksin onlarin yaninda-
Merhaba, kapitalizmin etkisinden olsa gerek ben insanların başkalarının mutsuzluğundan mutlu olduğunu görüyorum, yanılıyor muyum acaba? Kendi adıma örnek vermem gerekirse geçen günlerde kuzenim rahatsızlanmıştı bacağından ve bizi tanıyan bir akraba, pis bir sırıtışla oh birlikte gezemeyeceksiniz artık gibisinden bir laf etti şaştım kaldım, ne diyeceğimi de bilemedim, böyle durumlarla nasıl mücadele ediyorsunuz? İnan üzüntülerini de anlatmaya korkuyor artık.
Ben şeye üzülüyorum, ben başkasının iyi durumuna seviniyorum ama o kişi ben iyi bir şey elde edince üzülüyor.Mücadele etmiyorum şahsen, gül geç. Çünkü bakma sen hepimizin içinde az çok var. Kimileri bastırıyor kimileri bastıramıyor. Hasetlik Habil ve Kabil'den beri var yapacak bi şey yok
Ben şeye üzülüyorum, ben başkasının iyi durumuna seviniyorum ama o kişi ben iyi bir şey elde edince üzülüyor.
Çok teşekkürler :) haklısınız bunu hep tutucam.Olsun, insanları değiştiremezsin ki. Hadi bi tanesinmi düzelttin iki üç beş..Yedi milyar insan var dünya üzerinde. Olacak böyle şeyler. Kendine bunu tekrar et. Ne kendini değiştirebiliyosun ne karşındakini. O yüzden de "elimde olmayan şeyden dolayı kendimi üzemem" diye hatırlat kendine. :)
Ama artık normal görlüyor :/Boyle insanlar cidden var ya, hani baskalarinin mutlulugundan nasil zevk alir ki insan, bence kesinlikle psikolojik rahatsizlik bu. Ama ben boyle ici fesat kotulukle dolu insanlarin mutlu olabilecegine inanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?