• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasına aşık oldum !!!

Kız aklını kullanıp"hmm çok ani oldu düşünmeliyim" deseydin ya. Sonra da sevgilinden ayrılıp buna adım atardın.
Çocuğa hayır demişsin şimdi düşün dur kukuman kuşu gibi.

olumsuz düşünme. bak biz evlilik yolunda ilerliyoruz sevgilimle. çok da seviyorum kendisini. aşık olduğum kişiyle yaşadığım şey sevgilimle ayrılık anımdaydı. ve ona karşı çok zayıftım. duygularımı kontrol edemedim. ona olan zaafıma yenik düştüm. ve aşık oldum. senin de bi ara aklın karıştı o kadar.
Gerçekten mı ? Hani sonucta vaktinde bastırabildiğim bi duygu yine bastırabilir hatta tamamen kapatabilirim degil mi ? Sonuçta o bana mesaj atmayana dek ben çok mutlu ve huzurlu idim

başkasını ondan çok düşünüyorsan sevgiline olan hislerini gözden geçirmelisin, hatta bence geçirmene bile gerek yok yeterince sevmediğin kesin. bu durumda ayrılman en sağlıklı karar olacaktır.

Kız aklını kullanıp"hmm çok ani oldu düşünmeliyim" deseydin ya. Sonra da sevgilinden ayrılıp buna adım atardın.
Çocuğa hayır demişsin şimdi düşün dur kukuman kuşu gibi.

Yok yapamam. Yüz yüze bakacaģız belki yıllarca. Sevgilimin yüzüne nasıl bakardım. Veya bizi bilen insanlara ne anlatrdım. Hem sevgilimin ahını alıp mutlu olacağıma inanmıyorum. Yiñe de düşnceniz için teşekkür ederim

Yok yapamam. Yüz yüze bakacaģız belki yıllarca. Sevgilimin yüzüne nasıl bakardım. Veya bizi bilen insanlara ne anlatrdım. Hem sevgilimin ahını alıp mutlu olacağıma inanmıyorum. Yiñe de düşnceniz için teşekkür ederim
Ee ah almamak için devam mı edeceksin yani?

aklınıza takıldıysa ayrılın böyle devam etmez . o olmassa bile yalan seyler yasamassınız. o tanıdıgım içinde cok zor oldu bütün aile ögrendi ama bile bile kalbimin atmadıgıyla evlenememe dedi
Rabbim bana da o yakınınıza verdiģi kadar sabır versin inşallah...

Merhaba. 7 aydır iyi giden bir ilişkim var. Ayni kurumdayız sevgilimle. Ona Full güveniyorum,sevildiğimi biliyorum. Konuya ise şöyle gireyim.İşe ilk başladğmda hoşlandğım biri olmuştu. Gel zaman git zaman baktım benim farkımda bile değil düşünmemeye çalştm. Duygularımı bastırdım.Lakin gelin görün ki geçen hafta o kişi mesaj attı. Tanışmak istediğini söyledi. İçim ısındı sana dedi. Bende hayatimda biri olduğunu söyledim. Allah mutlu mesut etsin dedi ve gitti. Ama ben çok etkilendim kızlar . Sevgilimden çok onu düşünüyorum, kafayı yiyeceğim. Sevgilim o kadar iyi bir insan ki bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Ama mantığım ayrı,kalbim ayrı. Çıkmazdayım :KK43:
Sen seni seveni sev bence. icim ısındı derken o is nasıl oluyor onu anlamadım konusmazken bir insan bir insana nasıl ısınır ki.

Aşk demeyin, merak bu sadece.
Bilmediğiniz tanımadığınız için merak ediyorsunuz.
Birkaç gün tartın kendinizi, hâla aynı şekilde düşünüyorsanız sevgilinizle olan ilişkinizi değerlendirin.
Insallah bir meraktan ibarettir ve ben eski huzurlu günlerime dönebilirim

Sen seni seveni sev bence. icim ısındı derken o is nasıl oluyor onu anlamadım konusmazken bir insan bir insana nasıl ısınır ki.
Yani duruşu bakışı toplum içerisinde ki efendi tavırlari hep dikkatimi çeker ve beğenirdim. Ve ilgi duydum.

İyi de evet ayrılıcam diyemiyorsun ondan soruyorum zaten.
Şuraya yazıyorum sen kesin ayrılmazsın.
Ayrılırsan gel haber ver rüzgara karşı tükürücem ki yüzüme gelsin.
Estağfirullah. Ama bir haftalk duyguyla 7 ayı cöpe atmak mantıklı mı ? En azından bi 10 gün daha degerlendirmek istiyorum.

Halt derken ? Elimden gelen birşey mi sizce bu ? Bir eşyayı o raftan alıp oraya taşımak degil ki. Bastırdığm duygular gün yüzüne çıktı. Ayrıca ayrılsam bile diger insanla olamam. 3ümüzde ayni iş yerindeyiz! Hislerim, duygularım ne kadar karışsa da karakterimde bir karışıklk yok

Burda ne konular okuyoruz. Iki kisiyi ayni anda idare eden ikisinden de vazgecmem diyen yok yok yani.

Siz mesaja sevgilim var diyerek en guzelini yapmissiniz. Bu davranisinizdan sizin belli bi durusunuzun oldugunu anlamak zor degil.

Bu durumun ortaya cikardigi tek sey siz birlikte oldugunuz insana ait degilsiniz.

Iyi biri olabilir
Sizi cok seviyor olabilir ama sizin kalbiniz onun icin carpmiyor.

Demek ki sevgilinizle bir şeyler bitmiş. Yani sizi yeterince heyecanlandıramıyor, kalbiniz çarpmıyor ki başka birine kalbiniz çarpıyor. Aşık olduğumuz kişileri ne yazık ki seçemiyoruz ancak böyle bir durum varsa yani aklınızdan çıkaramıyorsanız, bir beğenmeden öteyse fiziksel olarak olmasa da zihinsel aldatmaya gireceği için hem kendiniz hem sevgilinizin iyiliği için ben ayrılmanızı öneririm. Bu şekilde zaten zihniniz başka bir yerde, ilişkinizde de sorunlar başlayacaktır.

Estağfirullah. Ama bir haftalk duyguyla 7 ayı cöpe atmak mantıklı mı ? En azından bi 10 gün daha degerlendirmek istiyorum.
E adam sana ilanı aşk etmemiş ki tek mesajla aklın karışmış. Aynı şeyi sevgilin hissetse neyse dur bi 10 gün daha bekleyeyim dese. Hani ayrılıp ona gitsen daha ahlaklı olurdu düşün.

Sen kendini kandırıyorsun ya bir haftalık duyguysa ne diye 7 aylık sevgilinden çok onu düşünüyorsun? Burda yazılanlara bakma bence herkes sevgilini bırakma demiş ama kimse başına gelmediği için böyle yazıyor gelirse bu verdikleri akla uymazlar zaten. Ayrıca sanki evliydin de kocanı aldatmaya hazırlanıyorsun gibi yazmamışlar mı yani kadın ne kötülük yapmış şu an? Erkekler yedekleyince başkasına aşık olunca laf yok o diğer kadınlara laf etmek var gene kadın bir başkasına aşık olunca ya da bir başkasını bir an yedekte tutunca gene ona laf etmek var. Bu toplumun kadınlarında en sevdiğim şey de bu işte ikiyüzlülük :)

Sen kendini kandırıyorsun ya bir haftalık duyguysa ne diye 7 aylık sevgilinden çok onu düşünüyorsun? Burda yazılanlara bakma bence herkes sevgilini bırakma demiş ama kimse başına gelmediği için böyle yazıyor gelirse bu verdikleri akla uymazlar zaten. Ayrıca sanki evliydin de kocanı aldatmaya hazırlanıyorsun gibi yazmamışlar mı yani kadın ne kötülük yapmış şu an? Erkekler yedekleyince başkasına aşık olunca laf yok o diğer kadınlara laf etmek var gene kadın bir başkasına aşık olunca ya da bir başkasını bir an yedekte tutunca gene ona laf etmek var. Bu toplumun kadınlarında en sevdiğim şey de bu işte ikiyüzlülük :)
Her erkek yapmıyor yedekleme işini genelleme yapmayin bence tüm yorumlarda kadını suçlamıyor mesela ben suçlamıyorum. Ayrıca ben genelini okuyunca da suanki sevgilinden ayril diyor cogu kişi . Dogru olanda bu bence hsngi kadin ister ki sevgilisinin aklinda onunlayken baska bir kadinin olmasini . Ve kendi istemeyecegi birseyi neden baska bir adama yasatsin ki.

Back
X