• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasına aşık oldum !!!

Merhaba. 7 aydır iyi giden bir ilişkim var. Ayni kurumdayız sevgilimle. Ona Full güveniyorum,sevildiğimi biliyorum. Konuya ise şöyle gireyim.İşe ilk başladğmda hoşlandğım biri olmuştu. Gel zaman git zaman baktım benim farkımda bile değil düşünmemeye çalştm. Duygularımı bastırdım.Lakin gelin görün ki geçen hafta o kişi mesaj attı. Tanışmak istediğini söyledi. İçim ısındı sana dedi. Bende hayatimda biri olduğunu söyledim. Allah mutlu mesut etsin dedi ve gitti. Ama ben çok etkilendim kızlar . Sevgilimden çok onu düşünüyorum, kafayı yiyeceğim. Sevgilim o kadar iyi bir insan ki bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Ama mantığım ayrı,kalbim ayrı. Çıkmazdayım :KK43:

bence sevgilini sevmemişin sevseydin bu konuyla burda olmazdın.

Merhaba. 7 aydır iyi giden bir ilişkim var. Ayni kurumdayız sevgilimle. Ona Full güveniyorum,sevildiğimi biliyorum. Konuya ise şöyle gireyim.İşe ilk başladğmda hoşlandğım biri olmuştu. Gel zaman git zaman baktım benim farkımda bile değil düşünmemeye çalştm. Duygularımı bastırdım.Lakin gelin görün ki geçen hafta o kişi mesaj attı. Tanışmak istediğini söyledi. İçim ısındı sana dedi. Bende hayatimda biri olduğunu söyledim. Allah mutlu mesut etsin dedi ve gitti. Ama ben çok etkilendim kızlar . Sevgilimden çok onu düşünüyorum, kafayı yiyeceğim. Sevgilim o kadar iyi bir insan ki bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Ama mantığım ayrı,kalbim ayrı. Çıkmazdayım :KK43:

bence sevgilini sevmemişin sevseydin bu konuyla burda olmazdın.

Sevgiline aşık degilsin. Ben de bunu anlamiyorum arkadas madem sevmiyorsun -bi baskasini gunlerce dusunmek sevgilini sevmediginin gostergesi- neden uzatirsin ki iliskini. Sirf iyi diye mi? Bence sevgiline en buyuk kotulugu yapiyorsun suan. Ayril

Ayril bence. Bugun o adami aklina dusurmussun yarin baskasi duser. Sevgilinin gunahina girip vaktini calma bari. Onun azicik iyiligini istiyorsan ayrilman lazim.

Öncelikle kendinizi sakın suçlu hissetmeyen burda yazan SAÇMASAPAN bazı insanları da kafaya takmayın ortada aldatma yok sadece başka birinden hoşlanıyorsanız ki bu çok normal herkesin başına gelebilir hatta erkek arkadaşınızla evlilik sürecindeyken yada evlendikten sonra başınıza gelse daha mı iyiydi bunu yaşamansızın da bir sebebi vardır..benim önerim oturup duygularınızı tartmanız.insan aşkta mantığı ile hareket edemez duygularınız ve iç sesiniz size doğru yolu gösterir bunu yaşamanızin bir sebebi vardır diye düşünüyorum erkek arkadaşınızla ilişkiniz daha da güçlendirir yada ayrılırsınız ondan hoşlandığınız kişi ile yeni bir ilişkiniz olabilir

E adam sana ilanı aşk etmemiş ki tek mesajla aklın karışmış. Aynı şeyi sevgilin hissetse neyse dur bi 10 gün daha bekleyeyim dese. Hani ayrılıp ona gitsen daha ahlaklı olurdu düşün.
Beklemekten kastım net bir şekilde evet tamam bu; bastırdığim sevgim,merak veya bi anlık heyecan degil. Bu insana aşığim ve sevgilime ait degilim diyebilmek.. o yokken çok mutluydum hicbir sorunum yoktu

Öncelikle kendinizi sakın suçlu hissetmeyen burda yazan SAÇMASAPAN bazı insanları da kafaya takmayın ortada aldatma yok sadece başka birinden hoşlanıyorsanız ki bu çok normal herkesin başına gelebilir hatta erkek arkadaşınızla evlilik sürecindeyken yada evlendikten sonra başınıza gelse daha mı iyiydi bunu yaşamansızın da bir sebebi vardır..benim önerim oturup duygularınızı tartmanız.insan aşkta mantığı ile hareket edemez duygularınız ve iç sesiniz size doğru yolu gösterir bunu yaşamanızin bir sebebi vardır diye düşünüyorum erkek arkadaşınızla ilişkiniz daha da güçlendirir yada ayrılırsınız ondan hoşlandığınız kişi ile yeni bir ilişkiniz olabilir
Bu olumlu ve hoş düşnceniz için çok teşekkür ederim. Çok sağolun...

Sen kendini kandırıyorsun ya bir haftalık duyguysa ne diye 7 aylık sevgilinden çok onu düşünüyorsun? Burda yazılanlara bakma bence herkes sevgilini bırakma demiş ama kimse başına gelmediği için böyle yazıyor gelirse bu verdikleri akla uymazlar zaten. Ayrıca sanki evliydin de kocanı aldatmaya hazırlanıyorsun gibi yazmamışlar mı yani kadın ne kötülük yapmış şu an? Erkekler yedekleyince başkasına aşık olunca laf yok o diğer kadınlara laf etmek var gene kadın bir başkasına aşık olunca ya da bir başkasını bir an yedekte tutunca gene ona laf etmek var. Bu toplumun kadınlarında en sevdiğim şey de bu işte ikiyüzlülük :)
Kim ne yapar bilemem. Kim iki yüzlü,kim dürüst onu da bilemem. Lakin bildiğim tek bir şey var. Ben kimseyi yedekleyemem. Bir eşyadan bahsetmiyoruz. Bir canlıdan ve duygularından bahsediyoruz. Ben bunun yedeğini yapamam

Sevgiline aşık degilsin. Ben de bunu anlamiyorum arkadas madem sevmiyorsun -bi baskasini gunlerce dusunmek sevgilini sevmediginin gostergesi- neden uzatirsin ki iliskini. Sirf iyi diye mi? Bence sevgiline en buyuk kotulugu yapiyorsun suan. Ayril
Kötülük yaptgmn farkindayım ve vicdan azabı çekiyorum.

Her erkek yapmıyor yedekleme işini genelleme yapmayin bence tüm yorumlarda kadını suçlamıyor mesela ben suçlamıyorum. Ayrıca ben genelini okuyunca da suanki sevgilinden ayril diyor cogu kişi . Dogru olanda bu bence hsngi kadin ister ki sevgilisinin aklinda onunlayken baska bir kadinin olmasini . Ve kendi istemeyecegi birseyi neden baska bir adama yasatsin ki.
Ben zaten size bir şey dememiştim. Anlayan anlamıştır yorumumu. Açıklama için teşekkürler :)

Hâlâ ilişkini devam ettirmen hata yazık çocuğa...

Empati kurun, sevgiliniz size değil de başkasına aşık olsa !!!!

Kötülük yaptgmn farkindayım ve vicdan azabı çekiyorum.
Bu şey gibi.
Kesin inkar edeceksin ama.
Bir dalı tutmadan başka dalı bırakmamak.
Yoksa şimdiye ayrılırdın.
Adamı sevmediğin kesin ama diğer çocuk gitti diye bunu beklemeye almışsın.
Yaşadığın şey sahte vicdan azabı.

Bu şey gibi.
Kesin inkar edeceksin ama.
Bir dalı tutmadan başka dalı bırakmamak.
Yoksa şimdiye ayrılırdın.
Adamı sevmediğin kesin ama diğer çocuk gitti diye bunu beklemeye almışsın.
Yaşadığın şey sahte vicdan azabı.
Pardon ama özellikle siz neden bu kadar üzerime geliyorsunuz ? Ordan bakinca erkek manyağı gibi filan mı duruyorum. Erkeksiz yaşayamayan saf bir kız ! Defalarca dedim yine diyorum ki ikiside olmaz. Olmazsa da olmasın ! Böyle lanet hissedeceģime kendimi acı çekerim daha iyi.

Pardon ama özellikle siz neden bu kadar üzerime geliyorsunuz ? Ordan bakinca erkek manyağı gibi filan mı duruyorum. Erkeksiz yaşayamayan saf bir kız ! Defalarca dedim yine diyorum ki ikiside olmaz. Olmazsa da olmasın ! Böyle lanet hissedeceģime kendimi acı çekerim daha iyi.
Neden üstüne geleyim ayol konun ilgimi çekti yazıyorum.
Tamam olmazsa olmasın da icraat yok hani ayrılmıyorsun çocuktan.
Öyle birisin demedim dışardan bakınca öyle görünüyor dedim.
Bu düşünceye aksi bir davranışın yok ki.
Bir 10gün deneyeym diyorsun.
Ne oluyor bunun adı sen söyle madem ben yanlış biliyorsam.

Konunun kapanmasını rica ediyorum arkadaşlar. Ben aşık olduğumu hissettiğim adamla konuşmadım,konuşmuyorum. Sevgilim olduğunu söyledim ve kestik irtibatı. Sadece bu hislerimi aktarmak istedim.Allah sabır versin diyip gećmeniz yeterliydi. Kendimi iyice berbat
Neden üstüne geleyim ayol konun ilgimi çekti yazıyorum.
Tamam olmazsa olmasın da icraat yok hani ayrılmıyorsun çocuktan.
Öyle birisin demedim dışardan bakınca öyle görünüyor dedim.
Bu düşünceye aksi bir davranışın yok ki.
Bir 10gün deneyeym diyorsun.
Ne oluyor bunun adı sen söyle madem ben yanlış biliyorsam.
Insallah böyle bir durumu yaşamazsınız. Çok kırıcı ve aşşağılayıcı konuştuğunuz için de sağolun. 10 gün birini deneyeceğim demedim düşüneceğin dedim !

Kimse yorum yapmazsa sevinirim. İyi veya kötü tüm yorumlarınız ićin sağolun vakit ayırdınız. Teşekkürler.

Back
X