Başkasına aşık olmasından korkuyorum

Siz mi oylesiniz acaba? Yeni ortamlara girdiğinizde birilerinden çabuk mu etkilenirsiniz? Bence bu düşüncenin altında böyle bir durum yatıyor... Ama seven insan başkasına bakmaz merak etmeyin. Adamları akvaryumda yaşayamayız sonuçta :)

4 yildir evliyim, esime guveniyorum. Bir kere bile baskasina aşik olur korkusu dusmedi canima. Aşik olursa da olur, kendisi bilir, hayatta her sey ola bilir.
Evet herşey olabilir , benim ki güven yada kıskançlık değil adını koyaöadığım birşey , yorumunuz için teşekkürler

Siz mi oylesiniz acaba? Yeni ortamlara girdiğinizde birilerinden çabuk mu etkilenirsiniz? Bence bu düşüncenin altında böyle bir durum yatıyor... Ama seven insan başkasına bakmaz merak etmeyin. Adamları akvaryumda yaşayamayız sonuçta :)
Teşekkür ederim yorumunuz için , ben biriyle beraberken başkalarına tabi ki bakan biri değilim ama dikkat çeken biriyimdir soğuk bir insan olmama rağmen sanırım karşımdaki kişininde dikkat çekmesinden korkuyorum belki de

Bu dediğiniz olay hepimizin başına gelebilir bu şekilde yaparak kendinize hayatı zehir etmeyin bir uzmandan yardım alın bence.

Kendi durumumun farkındayın çok mantıklı bir insan olmama rağmen bu düşüncede saplanıp kaldım ve sıyrılmaya çalışıyorum , tanıdıklarıma bu konuyu açamayacağın için burada hemcinslerimin desteğini istemiştim , keşke bunları göz önüne alarak yorumda bulunsaydınız. Yine de teşekkür ederim.

Ben size kötü bir şey söylemek istemedim. Sadece burada kimse sizi bu hastalıklı ve saplantılı duygudan çıkaramaz.
Eğer işe yarayacaksa ben de söyleyeyim, saçmalama canım olur mu öyle şey.

Merhaba hanımlar lütfen çok saçma bir düşünce demeyin öyle olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum, beraber olduğum inasanın başkasına aşık olmasından çok korkuyorum , ona çok güveniyorum beni çok sevdiğinden de şüphem yok ama başka insanların arasına girince yeni biri ilgisini çeker ve aşık olur diye çok korkuyorum yeni tanıyacağı insanların arasına girmesini istemiyorum bu yüzden , kendimi çok yıpratıyorum lütfen bana akıl verin :(
Erkekler cok duygulariyla hareket etmezler evet severler ama alt beyinleri baskin cikar ve en iyisi cikana kadar en iyisi sizsinizdir korkmayin onlar asik olmazlar...

Bence sizin dile getirmekten dahi çekindiğiniz bir durum var sevgilinize dair

Belki ortamında bulunan bir kız belki telefonunda kayıtlı bir eski sevgili ya da buna benzer baska bir durum.

Insan durduk yerde bu kadar pimpiriklenmez.

Şu an yansıtmıyor olabilirsiniz ancak bu düşüncenize bir çözüm bulmazsanız paranoya haline getirip ilişkinize de zarar vermeye başlayacaksınız. Kendiniz üstesinden gelemiyorsanız bu düşncelerinizin altında yatan sebepleri öğrenmek ve çözüm bulmak için bir uzmana danışın derim.

Bence sizin dile getirmekten dahi çekindiğiniz bir durum var sevgilinize dair

Belki ortamında bulunan bir kız belki telefonunda kayıtlı bir eski sevgili ya da buna benzer baska bir durum.

Insan durduk yerde bu kadar pimpiriklenmez.
Adam dört dörtlük diyebilirim benden hiçbirşey saklamaz ve bu tip durumlarda yok ben kurup kurup kendimi yıpratıyorum :(

Sevgilinizle ilgili kafanızda sizden daha iyisini hak ettiği daha güzel daha genç biriyle olması gerektiği gibi bir fikir falan mı var? Özgüvensizlik çünkü bu tavrınız.

Taşlamak yerine hiç yorum yapmamak daha nezaketli olurdu , yinede teşekkğr ederim vakit ayırıp yorum yazmışsımız.
Ben 5 kelimeyle çok şey anlattığımı düşünüyordum oysa ki.
Söylediğim imkansız olduğuna göre, bu düşüncenizin varlığını sürdürerek yaşamanız da imkansız.
Sevgilinizden ziyade, sizin içinizde biryerlerde kendinizi ona yakıştırmadığınızı düşünüyorum.
Sanki daha iyi birini, daha güzeli, daha espri vs kendinizde sevmediğiniz ya da eksik bulduğunuz yön ne ise, o sebeple bu korkuyu yaşıyorsunuz.

Keza bırakın sevgililiği, 30 senelik evlilikte de olabilir.
Sokağa çıktığımız an başımıza kaza gelme olasılığı gibi(ülkemizde kat kat fazladır zaten).
Ama böyle yaşanmaz, biri merkezli de yaşanmaz.
Hayatta evlatlarım hariç herkesin yokluğuyla baş edebilirim, zor olur ama ederim.
Herkes de etmeli zaten.

Şu an yansıtmıyor olabilirsiniz ancak bu düşüncenize bir çözüm bulmazsanız paranoya haline getirip ilişkinize de zarar vermeye başlayacaksınız. Kendiniz üstesinden gelemiyorsanız bu düşncelerinizin altında yatan sebepleri öğrenmek ve çözüm bulmak için bir uzmana danışın derim.
Aslında bu düşünce sadece bende mi var çok merak ediyorum :(
Eşiniz bir görevlendirmeyle bir sürü kadın tek erkek bir grupta çalışmak zorunda kals aaklınıza hiç şüphe düşmez mi , her kadın böyle değil midir ben mi tuhafım :(

Aslında bu düşünce sadece bende mi var çok merak ediyorum :KK43:
Eşiniz bir görevlendirmeyle bir sürü kadın tek erkek bir grupta çalışmak zorunda kals aaklınıza hiç şüphe düşmez mi , her kadın böyle değil midir ben mi tuhafım :KK43:
Adamı eve bağlayamam ki. Aşık olacağı varsa işte değil, yolda da aşık olabilir. Bunları düşünerek ömrümü geçiremem ki.

Ben 5 kelimeyle çok şey anlattığımı düşünüyordum oysa ki.
Söylediğim imkansız olduğuna göre, bu düşüncenizin varlığını sürdürerek yaşamanız da imkansız.
Sevgilinizden ziyade, sizin içinizde biryerlerde kendinizi ona yakıştırmadığınızı düşünüyorum.
Sanki daha iyi birini, daha güzeli, daha espri vs kendinizde sevmediğiniz ya da eksik bulduğunuz yön ne ise, o sebeple bu korkuyu yaşıyorsunuz.

Keza bırakın sevgililiği, 30 senelik evlilikte de olabilir.
Sokağa çıktığımız an başımıza kaza gelme olasılığı gibi(ülkemizde kat kat fazladır zaten).
Ama böyle yaşanmaz, biri merkezli de yaşanmaz.
Hayatta evlatlarım hariç herkesin yokluğuyla baş edebilirim, zor olur ama ederim.
Herkes de etmeli zaten.
Yorumunuz için teşekkür ederim , haklısınız bu psikolojide güvensizlik özgüvensizliktir bende buraya bu başlığı açmadan önce kendimi sorguladım , kendimi övmek gibi olur yazmak hoşuma gitmiyor ancak ben zaten çok ilgi gören biriyim inanın kendini yakıştıramamak değil erkek arkfaşımdan daha iyisini bulabileceğime eminim , ben derdim ne çözemedim artık 6. Hisse yoruyorum :(

Back
X