Başkasına aşık olmuş

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.851
12.414
363
Geçmiş konularimdan belki beni taniyorsunuzdur. Avukatim, yüksek lisansimi istediğim alanda yurtdışında yaptım sonra doktora için orada kalacakken turkiye ye döndüm erkek arkadaşım burada diye sanırım yani bu konuda hep onu sucladim basina kaktim. Turkiyede istediğim alanda bir iş bulamadım (uluslararası hukuk ve insan hakları) erkek arkadaşım küçük bir şehirde borç batağından geceleri seyyar saticilikla gecinmeye başlamıştı bense onun olduğu şehirde akademisyenlik dahil yerleşmeyi düşünmedim, onun gelmesini umut ettim. Ama istanbulu birakip ailemden ayrı ve ona daha yakin olmak adına kimseyi tanımadığım ankaraya taşındım sadece ev arkadaşımı tanıyordum, iş ararken bir yandan çeviri yapiyordum. Para kısıtlamaları sebebiyle hep gidemedim ama birçok sefer kalmaya gittim ailemden gizli, (27 yaşındayım) evinde kaldım onun ailesi ile beraber. O gelemedi hiç ankaraya.

Samimi olduğu bir kız vardı, benden 3 ondan 8 yaş küçük, hayrandı ona. Bana bile tanistirmisti ama suphelenmistim bir seyeen... Bana bazı erkek arkadaşlarımla gorusmeyi yasaklardi ben ise bu kizdan killandim ve hep şüphe ettim karnima ağrılar girdi günlerce ama hep inandım ona.

Beraber olamayabiliriz diyordum ki böyle uzaktan uzağa 3 yıl olmuştu ama terk edemiyordum hep olur diyordum.

Onun ankaraya gelemeyeceği belli oldu yani bir iş dusunuyordu ve olmadı ve benden uzaklaştı gorusemiyorduk bu arada ailevi sorunlarim da vardi depresyona girmisim. İlaç tedavisine başladım aglama krizleri intihar tehditleri kontrolumu kaybettim.

Mail sifresini ben istemeden bana vermişti ama bakmazdim dün seytan durttu baktım telefon çağrı ve sms kayıtları vardı ve hep o kızı aramış. Arkadaş gibi ama samimi smsler atmis, uyudun mu vb. Benden para istemez ondan istemiş.

Arayıp sordum ve öğrendiğim şey: aramızda bir şey yok ama ben ona aşığım. ben ekim başı depresyonun geçince sana soyleyecektim ben artık, gelecek göremiyorum. Seni mutsuz ediyorum. Seni çok seviyordum ama boşluğa düştüm kendime engel olamadım onunla konuştum masterdan dondugunden beri sana karşı kendimi suçlu hissediyorum. Beni affet çok mutlu olmanı istiyorum dedi....

Dün geceden bu yana atarax içip durdum ama hiç uyumadim gözyaşlarımı dindiremiyorum. Önce anlıyorum sorun değil dedim, sonra sen ne şerefsiz bir yalancisin o kız da pislik dedim, sonra yine ağlayarak af diledim filan dusebilecegim kadar düştüm. Hep enond sonunda ayrilabiliriz diye düşünürdüm ama sanki kalbime bıçaklar saplaniyor şu an. Biliyorum iyi olacağım zamanla ama yazmak istedim yine de....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence iyi olmuş. O ilişkide bir gelecek görünmüyordu zaten. Eğitimli donanımlı bir insansınız. Karşınıza daha neler çıkar. Gezin tozun hayatınızı yaşayın. ne gerek var hayatı bir adam için zehir etmeye. Bir de intihar diyorsunuz. Yok artık diyorum. Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil. Bir erkeğe bu kadar bağlanmak hata zaten. Denizde daha çok balık var bence değerlendirmeye bakın.

Karşına çok daha iyi biri çıkacaktır. Kendini yıpratma. Gençsin hayatını yaşa.

atarax ne ki?

ilişkinin böyle olması daha iyi en azından zararın neresinden dönersen kardır.

bide beni tanıyan bilir vb deniyor ya uzun zamandır bdv uğramıyorum kim kimdir bilmiyorum...hani eski konulardan da özet geçilse daha net anlaşılır.diye dedim

kangrenli yeri kesip atmak gerek bu ilişki zaten bütünüyle kangrene dönüşmüş

kurtulmuşsun

Ayran gönüllüymüş evlensneizde gönlü kayardı kesin
İyi olmuş böylesi

Önceki konularını bilmiyorum ama ayrılman çoook iyi olmuş. Sen ayrılamazdın muhtemelen , emek harcadığın bi ilişkiyi bırakıp gitmek istemezdin. Şimdi adamdan soğuyacak bir bahanen oldu. O kız ve o kıza olan saçma aşkı.

Bi de ilaç içme sana tavsiyem. Ağla bağır ağlaklı filmler izle.. Zaten 1 ay sonra falan üzüntün azalacak daha da sonra yok olacak. Ama şu an ağlayabildiğin kadar ağla.

Bir çeşit antidepresan.

duygularınızla değil mantığınızla hareket edin. kendinizi bu kadar kötü hissediyorsanız profesyonel destek alın. ama ölüm acısı bile hafiflerken, zarardan başka bir şey getirmemiş bu ilişkinin acısı da elbette geçecektir. Keşke siz bitirme cesareti gösterseydiniz. o zaman kendinizi daha güçlü hissederdiniz. zararın neresinden dönülürse kar!

işinize dört elle sarılın. ayrıntıları kaçırmış olabilirim. şu an işiniz gücünüz nerede bilmiyorum ama aileniz de istanbuldaysa dönün istanbula ve donanımınıza uygun bir iş için çabalayın.

Teşekkürler hepinize telefondan yazdığım için tek tek cevap veremiyorum.
Dediklerinizde haklısınız bence de mantıklı bakıldığında iyi oldu ama bu ilk acı ile ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden yazdım buraya, paylasmaya, konuşmaya ihtiyacım var, tahmin ettiğimden çok daha fazla üzüldüm ağladım. Profesyonel destek 2 aydır alıyordum zaten geçecek ben de biliyorum çok ama çok sağ olun.

Bazen gercekten kendimiz kaşınıyoruz.
Baglanmanı ayrılamamanı anlıyorum hele kı uzak olunca..Cunku sureklı bır gun bırlesme umudunu ıcınde buyutuyosun ve bu karsındakı kısıyi hatalarıyla kabullenıyosun.Ama bile bile de lades dememek lazım.Tahsilin yerinde fazlasıyla.Yurtdısı ımkanın var hem sana deger vermıyor etmıyor fedakarlık gostermıyor hemde pesınde kosan sen oluyorsun.Bunalıma bız kendımızı sokuyoruz.At kafandan gıtsın ya sen öyle birisine mi layıksın.İleriyi bi düsünsene oldu da evlendın.O kadar sıkıntıları okuyoruz burda.Sen calısıcaksın o adam evde oturucak falan.Hiç değmez bence.Sil baştan başla yoluna bak.Zamanla zaten hayatın duzene gırıcek ve unutucaksın.

içme o antidepresanları. bi ara banada verdiler mal gibi oldum daha çok mutsuz etti beni. ve bi süre sonra bağımlılık yapıyor. tek çözüm sosyal olmak

Olay çok taze olduğu için üzülmen ağlaman çok normal.. Acını da yaşayacaksın elbet... Ama az zararla atlatmaya çalış.. İnsanların başına neler geliyor, ne badireler atlatıyorlar.. Geçecek inan, bu da geçecek... Biraz kendini dinledikten sonra, kalk ve bir yerden başla.. Hayatına yeni bir düzen ver ve seni üzenleri hiç düşünme... Seni seven insanlar zaten yanında, sevmeyenlerde uzak dursun...

şu an sana öyle gelmese de bence en hayırlısı olmuş..bence hayatında daha güzel kapılar açılcak bu yüzden yaşadın bunu ben öyle düşünüyorum.tamam ağladın üzüldün artık sil baştan yap herşeye en baştan başla..sen istemezmisin güzel bi hayatın olsun değer verilsin..istiosan kendini toparla bigün şükrediceksin o huzuru bulduğunda seni bıraktığı için..hatta o ilişkine ilişki bile demiceksin ben niye bunu kendme yapmışımki diceksin:) Rabbim her zaman imtihanının ödülünü de veriyo sabret.

Bence de iyi olmus.

Canim kardesim, bundan onceki konunda sana ne dersem onu diyecegim yine. Bu adam sizi tasiyamaz. Bu isin bu sekilde bitecegi eninde sonunda belliydi. Bu adam senin egitimini, vizyonunu tasiyamaz. Sen de hayallerinden onun icin vazgecmeyi tasiyamazsin.

30 yasinda adam bir baltaya sap olamamis, tabi ki senin bir seyler basarmani istemeyecektir, senin de yerinde saymani isteyecektir.

Bu isin bu sekilde olmasi en hayirlisi oldu bence. Artik bu herifi sirtinda tasimadan gonul rahatligiyla hayallerinin pesine gidebilirsin.

cepte keklık zannetmısınız onu
oda oyle olmadıgını gostermıs
bu yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…