Başkasına aşık olmuş

Umaim bu sureci en kisa surede attlatrsiniz , emin olun aciniz zamanla yokolucak zaten bu isin bir sonu yokmus acikcasi bence kendnizi toprladktan sonra ailenizin yanina donun bir sure sonrada yapmaktan vazgectgniz doktorayi yapmak icin yurtdisina daha neleri cikar karsiniza uzulmeyin

Gerçek yüzünü göstermiş sana.Sen o kadar fedakarlık yap...sonrada evliykende başkasına aşık olma ihtimali var..Ne güzel kurtulmuşsun.
Birine gönülden söz vermedikten sonra , her kadına imkanı olursa bişeyler hissedebilirmiş demekki..Boşver gitsin..Ne o kız nede o adam senin kadar üzülmüyorsa Sende üzülmiceksin.

içimden küfretmek geldi..alçak adam..

Siz Türkiye'ye döndükten sonra hiçbirşey yolunda gitmemiş.Stres sıkıntı depresyon ,uzaklıklar ...ilişki daha kötüye gitmiş.Siz şimdi önünüze bakın ne güzel mesleğiniz var.İyiki evlenmeden kurtuldunuz.Şimdi içiniz çok acıyor sırtınızdan bıçaklanmış gibi hissediyorsunuz kolay değil ama geçecek zamanla.

canım be boşver cehenneme kadar yolu var, sen eminim kendi ayarında birini bulacaksın önce psikolojini düzelt o ilaçları da kaldır at, bi b.ka yaramıyorlar....

İlaclari birakacaksaniz doktor gozetiminde birakin. Burada yazanlara ya da kendi kafaniza gore birakmayin. Doktorunuza danisin.

Allah yardimciniz olsun, kaybettiginizi dusundugunuz belki kurtuldugunuzdur diye bir soz vardi. Hakkinizda hayirlisi olsun, bol bol dua edin.

Ne kadar iyisiniz gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. Herkese ne kadar teşekkür etsem azdır.
Çoğu elestirinizde haklısınız.
İlaçları doktor verdiği için şimdilik onun izni olmadan bir şey yapamadim.
Bugün size yazdım, bir arkadaşı aradım, falciya gittim ve bütün bunlar çok iyi geldi. Şimdi de ailemin yanına istanbula dönüyorum.
Tekrar çok teşekkür ederim gerçekten.

tabiki alamam Allah korusun. sonuçta bende kendi keyfime göre o ilaca başlamadım. gerçi haklısınız ne diyeyim ki

Haklısınız bunun bilincindeyim tamamen depresyonu atlatmak için ne gwrekiyorsa yapacağım.

Intihar lafını kendimi kaybedip bazen ettim ciddi ciddi ama sonra aklım başıma geldi. Bir daha lafını bile etmeyeceğim asla onu biliyorum.

İnşallah çok sağ olun ben de içten içe buna inanıyorum. Sağ olun siz varsınız ve arkadaşlarımla da konuştum ve gercekten zehrimi aldı.

Olmuyorsa olmuyordur biraz tatlı canını sıkıp adam gibi bir işe gitseymiş keşke, kızlardan para istemek durumunda kalmazdı.

Çoluk çocuğun peşinde gezeceğine adam gibi bir iş tutsaymış.

Sizin yorumlarinizi hatırlıyorum haklısınız mantıklı olmam gerek. Onun hakkında hala kötü şeyler söylemek istemiyorum ama doğru söylüyorsunuz

Değmez. Hayat devam ediyor. Bu olay sadece sizi güçlendirecek. İlk 1 haftayı atlattıktan sonra iyileşme döneminiz başlayacak. Hayatı bir insan uğruna mahvetmeye değmez. Hem de o gününü gün ederken.. Daha iyilerle karşılaşırsınız insallah..Acınızı da dibine kadar yaşayın.

çok sanslısı

aman ha...
sonunda zaten öleceğiz hepimiz.
hayat demek fırsat demek.

Sizin yorumlarinizi hatırlıyorum haklısınız mantıklı olmam gerek. Onun hakkında hala kötü şeyler söylemek istemiyorum ama doğru söylüyorsunuz

Bak sekerim, isporta isi yapmasi, parasiz kalmasi vs degil benim elestirdigim. Insan dusuyor, kalkiyor, parasiz kaliyor, para icinde yuzerken ertesi gun 5 tlye muhtac kalabiliyorsun, hayat bu. Parasiz kaldi diye kimseyi elestirmem.

Elestirdigim nokta, adamin bir seyler yapacak durumda oldugu halde yapmamasi, haydi bunu da gectim kendi hayati; seni de asagi cekmesi, kendi loser diye seni de loser yapmaya calismasi. Bu adamin seni tasiyamama sebebi, kendinin hayatta bir sey basaramamis olmasi, senin de ileri gitmeni istemezdi. Sen kendini toplamzsan adam amacina ulasir. Egitimli, donanimli bir insansin, bosver depresyonu falan kendini ziyan etme. Silkelen , bir an once ne yapmak istiyorsan ona basla. Senin depresyonluk bir durumun yok, sadece ziyan ettigin olanaklardan pismanligin olabilir. Lakin kaybedecek 1 dakikan dahi yok, zaten yeterince zaman ziyan etmedin mi? Bu adama sebep 1 dk daha ziyan etme, doktora , is ilani ne istiyorsan yarin bakmaya basla hemen.

Sen bu kadar kendinden tavizler ver, ödün ver sonra gelip ben ona aşık oldum desin ve her sey normale dönsün. . Olduuuu guzelimmm .. hakketen küfür hakediyo bu adam yaa. Ama etmeyecemm canim.. allah sen gör ya da görme burnundan getirir sana ettiklerini, senin hakkina girmenin cezasini elbet gorecektir...
Evet bugüne dek yaptiklarin icin, gecen zamanin icin pismansin..ama bide evlendikten sonra deseydi ki ben asik oldum. Bu sefer bosanma surecii.. ki sevgiliden ayrilma ile boşanma cok cok farklidir...
Tez zamanda gercek yüzünü gosterdigi icin ALlah a sukretmelisin..
Gencsin elinde işin var.. ohooo elini sallasan ellisi

Bosver güzelim takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…