Başkasına aşık olmuş

Bende senin gibiydim biraz olmayacak şeyi oldurduk evlendim ama pişmanım sanki hiç mutlu değilim

bence gec kalmis sayilmazsin arkadasim, nicin depresyonlar falan ?
eskiden yapmak isteyip yapamadigin ne ise, yapabilirsin?
gercekten yasaman gereken sehirde yasa mesela, isin icin yurt disinda kalacaktin, oraya don mesela?

Tekrar teşekkür ederim böyle toplu cevap yazmak da çok gıcık biliyorum ama ne yapayım arada telefonu elime alıyorum arada da telefonu bırakıp agliyorum :)

Yapmak istediğim her şeyi yapacağım inşallah. O konuda aslında umutluyum. Psikiyatristim demişti ki artık sen kendi kendinin doktoru oldun 2 ayda çok olumlu düşünmeye başladın. Atipik depresyona girmiştim 10 kilodan fazla almıştım hissizdim bütün gün uyuyor uyanamiyor hareket edemiyor surekli yemek yemek istiyordum ama şimdi spor yapıyorum daha sosyalim, iş mulakatlarina giriyorum.

Birkaç gün sonra daha iyi hissedecegimi bilmeme rağmen kendime engel olamadım paylaştım. Onda ne bulmuştum herkes gibi bir insan dunyada erkek mi yok ama sanki i bana en yakın insan, ailem gibiydi, sanki onun dışındaki dünya kaypak ve guvensiz, onun dışındaki herkes soğuk ve katı geliyor. Çok ama çok yalnız hissediyorum ve onun artık beni sevmemesi, sadece acimasi çok canımı yakıyor. Nasıl bir anda beni öksüz bıraktı gibi sapık dusuncelerim oluştu. Aslinda neye üzülüyorum onu da bilmiyorum sadece büyük bir özlem acı ofke terk edilmislik yalnızlık issizlik, işte böyle iğrenç bir arabesk batagindayim.

Arkadaş yüksek lisansını yapmış avukatsın, işportacıyla ne işin var senin?
Nası kendine yakıştırıyosun öyle bi adamı?
Yarın bigün evlensen nası tanıtacaktın etrafına böyle bi adamı?

Ya bırak kimseyi hor görmek değil ama davul bile dengi dengine. Sen Hukuk bitir, yüksek lisansı yurt dışında hemde insan hakları üzerine yap, git seyyar satıcılık yapan borç batağı içinde biri için tüm hayallerinden vazgeç burada doğru dürüst alanında iş bile bulama? Akıl var mantık var değer mi, arkadaşım olsan kafana vura vura seni geri yollardım yurt dışına.
Sana zaten çok kızmıştım :) :Ailen de istemiyordu değil mi? Yapma aşk, sevgi karın doyurmuyor gördün bak adam ben aşık oldum dedi pat diye bıraktı gitti (gerçi sanırım senin eski sevgilinin karnını aşk doyuruyor o kadar dert arasında bir ona bir buna maşallah..) . Sosyal çevresi, eğitimi sana denk olan birini bul kendine.

ya akradaşım aklına başına al . ondan bundan para isteyen eşşek kadar adamdan koca olur mu ?yani söylemeyeyim diyorum ama bide ondan istemiş benden istemez diye üzülüyorsun . adam adam olsa kadından para istemez çalışır didinir kendi bir yerlere gelir . bunun için ne intiharı ?okadar okumuş etmişsin hiç mi çevrende düzgün tajsilli adamlar yok buna saplandın . takıntı yapmışsın bırak şunları ne halleri varsa görsünler

her şerde bir hayır vardır... Bu yaşadıklarınla daha güçlü bir birey oldun, bunlar gelecekte inan bana işine yarayacak. Yıllar sonra kimin için ağlamışım ben diyeceksin. Hayatına odaklan, kendine uygun bir çevrede düzgün insanlarla arkadaşlık et, lütfen bu ilişkinin izlerini silmeden yeni birini de hayatına alma...

Aslında tam aktaramadim, siyasal mezunu ve işletme alanında master yapmıştı. Uzun yıllar kitap sektöründe yayın alanında calismisti sonunda küçük bir sehirde kitapçı dükkanı açtı ama orasi batınca geceleri isportacilik garsonluk her işi yapmaya başladı. Benden çok okur, çok bilirdi sadece sınavlara girip dil kasıp kpss ales gibi akademik alana veya memuriyete değil de böyle karsiz bir alana yonelip borca batarak o küçük sehirde sıkışıp kalması sorundu. Gerçi orada yaşamayı seviyordu ama ben buyuksehirde kalmayı istedim iş ve eğitim icin...

Olmuyorsa olmuyordur biraz tatlı canını sıkıp adam gibi bir işe gitseymiş keşke, kızlardan para istemek durumunda kalmazdı.

Çoluk çocuğun peşinde gezeceğine adam gibi bir iş tutsaymış.

Son düzenleme:

Canim benim akademik basari ya da kuru kültür de ise yaramaz. Erkek dedigin tuttugunu koparabilmeli. Kim güçsüz erkek sever bi soylesene. Sen oyle birinin senin gibi birini degil kendinden sekiz yas küçük cocugu tercih etmesine bozuluyorsun, bunu yediremiyorsun zaten.

şu an sizi kurtaracak tek şey tedavinizi kesmeden devam etmeniz.
karşıdaki pislik yapmış da olabilir, kötü biri de çıkabilir ama siz dağılmış durumdasınız.
önceliğinizi depresyonu atlatmaya verin gerisini boşverin.

içme o antidepresanları. bi ara banada verdiler mal gibi oldum daha çok mutsuz etti beni. ve bi süre sonra bağımlılık yapıyor. tek çözüm sosyal olmak

tedavi alan bir hastaya böyle tavsiyeler vermeyin.
size farklı o'na farklı etki eder ilaçlar ve sizin ihtiyacınız olmaz O'nun vardır.
bu kızcağız sizin sözünüzle ilacı bıraksa ve intihar etse bu sorumluluğu üstünüze alır mıydınız?

tabiki alamam Allah korusun. sonuçta bende kendi keyfime göre o ilaca başlamadım. gerçi haklısınız ne diyeyim ki

Çok haklısın. Bol morale ve tedaviye ihtiyacı var konu sahibinin. Hep destek tam destek.
Konu sahibi unutma insan insanın zehrini alır. Yani içini dök, fikir al, kafanda kurma, aynı konuya saplantı yapma, geleceğine odaklan ve tedavini aksatma. Bak nasıl hayırlı olacak bu ayrılık senin için.

Yapmayın lütfen ya.bu kadar donanımlı eğitimli insanlarda böyle İpsiz sapsiz adamlar için hayatını harcasa,bukadar kendine güvensiz bir duruş sergilerse,kusura bakmayinda aklınız yokmu sizin diyesim geliyor. Bu adamda nevar genç bir kizdan para isteyen, işini batırdıği için gece seyyar satıcılik yapıp diğer işleri de olmadı ya deyip beceremeyen,muhtemelen asalak gibi yaşamaya çalışan bi tip.siz bu imajı cizdiniz en azından. Bunun icinmi kendinizi harciyorsunuz.adammı kalmadı.egitiminiz güzel geleceginize odaklanın gereksiz depresif hallere girip,gereksiz ilaçlarla yazık etmeyin aptal bir adam için kendinize. Başkasına aşık bir adam için hele.

gözünüz aydın..

belki de sizin psikolojinizi bozan hep bu arkadaşınızdı..
artık hayatınıza odaklanın gezin tozun eğlennin. bu tür inşalarla ilerisi olabileceğini sanmam..
kesinlikle daha hayırlısı olacağından bitmiştir bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…