Başkasına mı aşık oluyorum😢

Kendinize zaman verin.

Sakince gercekten ne dusundugunuzu, ne hissettiginizi anlamaya calisin.

Sucluluk hissetmeden, durustce olanlari degerlendirin.

Tam icinize sinen bir karar vermeden once nisanlanmayin.

Ya herkes de aldatmissin, lutfen ayril falan demis de kusura bakmayin ama herkesin girdigi ortamda ilgisini cekebilecek bir karsi cins olabilir. Bu aldatmak degildir. Akliniza takilabilir o kisiden uzak durun ve iletisime gecmeyin. Eger isteyerek iletisim geciyorsaniz bu farkli bi boyuta gecer. Ama aldatmak demek cok agir. Nisaniniza da atmayin seviyorsaniz gercekten, kolay bulunmuyor ruh uyumu :/

Aldatıyosn zaten

Şimdi ilginiz bitiyor ama o kişiyle sevgili olsan 5 sene geçse ona da ilgin bitecek. Sorun sadece ilgiyse nişanlınla yeni aktiveteler yapıp ilişkine renk katmaya çalış bence zira bu ilgi bitmesinden hep muzdarip olursun

aynısını yaşadım şimdi o heyecan nasıl güzel geliyodur sana..
Önce kendini dinle öyle karar ver aşk bitmiş eskisi gibi olur musun bilmiyorum..
Ben o tatlı heyecanın peşine düştüm pişman değilim :)

Bence tamamen heyecan hoşunuza gidiyor. Ama geçici. Olaki sevgilizden ayrılıp bununla çıkarsanız üç güne hevesiniz geçer ve eski anlaştığınız yakışıklı ilgili sevgilinizi ararsınız. Bence kararınızda net olun ve uzak durun o kişiden

Belki 5 senede bir şeyler alışkanlığa dönmüş olabilir ve siz de bazı heyecanları tekrar hissetmek istiyor olabilirsiniz ama o ilişkinin başındaki tatlı heyecanlar emin olun geçici ve yerini bıraktığı o olgunluk, karşınızdaki insanın aşkından emin olma hali çok daha güzel bir his. Nacizane, kendinize sevgilinize neden aşık olduğunuzu hatırlatın tekrar. Sadece anlık akıl karışıklığıdır umarım. Seçimlerinizin sizi mutlu etmesi dileğimle.

Neden böyle oluyor söyleyim mi.? Sevgilinle gayet mutlu huzurlu beraberliğiniz var ve sana rahat batıyor.. heyecan arıyorsun kendine arkadaşın yazdığı gibi nışanlanmayın siz hiç.. sevgiline yazık edersin.. biraz empati yapmak zor değil.. sevgilinin yerine koy bakalım kendini yada o yapsa aynısını sen ne hissedersin.?

tabiki çok kötü hissederdim zaten bunu bildiğim için çok vicdan azabı çekiyorum ama içimdekilere söz geçiremiyorum . O kişiyle normal arkadaş ilişkisi dışında hiçbirşey geçmedi aramızda. Duygularımın farkına varınca uzaklaştım zaten .Ama kafam çok karışık

Yeni heyecanlar güzel ama hep kafa karıştıracak yeni durumlar olmayacak mı, hiçbi heyecan sonsuz değil; lakin sevgi neydi? Sevgi emekti.

su yasadıgınız duygu durumundan dolayı nısanlanmanız hıc dogru olmaz
5 see bırlıktelıgınız oldu dıye evlenmek zorunda degılsınız sızınkısı arkadaslık alıskanlık olmus ask baska bırsey dogru bırı olsa 40 yılda gecse baskasına gonlunuz kaymazdı

Aldatıyo muudaha neler
Olur bazen ınsanların duygularınd dalgalanmalar olur
Iyıce dusun tasın canım
Dısarda onlarca evlı nısanlı sevgilisi oşn erkek var bı kadın gorduler mı ayı gıbı bakıyolar o zaman hwrkes herkesı aldatıyo demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…