Başkasına mı aşık oluyorum😢

yıllar önce bir mankenin eşinden boşanma sebebi şuydu
'boşanalım,çünkü seni aldatabilirim'
yani ilgim ,sevgim bitti.başkası çıkarsa karşıma aklım da gönlümde kayabilir.
çok takdir etmiştim.bence çok dürüst ve onurlu bir davranıştı.aldatmadan,gurur kırmadan ayrılmıştı.
hala daha aklıma gelir ve ne kadar doğru bir davranış olduğunu düşünürüm.
dürüstlük önemlidir ilişkide.ben olsam ayrılırdım sevgilimden.ama bu sizin hayatınız.5 yılda alışkanlığa dönüşmesi falan ayrı bir mevzu.eşim 13 yıldır hayatımda,5 yıldır da evliyiz.hala daha akşam geleceği saatte heyecanlanırım.
aynı şeyi yaşasam evliliğimi bitiririm,eşim yaşasa o da bitirsin isterim.

aynen 5 yıl sonunda dünyanın en yakışıklı en kibar en zengin en düşünceli erkeği bile sıradan gelir. yani 5 sene geçti ilk günki gibi aşığım ay onsuz yapamam diyen insan yalan söyler insan kendinden sıkılıyor başkasından nasıl sıkılmasın

Bu durum ne kadar süre devam ediyor? En önemli nokta bu. Böyle 1 hafta falansa kafa karışıklığınız geçecektir. Sevgilinizle daha fazla zaman geçirin. Ama yok sevgilim yanımdayken de aklıma geliyor 1 aydır devam ediyor falan diyorsanız o zaman elinize kalemi ve a4 kağıdını alın ve ikiye bölün. Bir tarafa sevgilinizin sevdiğiniz huylarını davranışlarını diğer tarafa hoşlandığınız adamın sevdiğiniz huylarını yazın. Tablo orada belli olacaktır zaten. Bu tabloya göre karar verin ve aklınızdan diğer insanı tamamen çıkarmak için uğraşın.

yok yok hepsi yalan söylemez:)
onlardan biri de benim:)

Farklı kişiliği sanırım.. Ben de bilemiyorum Sevgilimle huy olarak birebir aynıyız çok uyumluyuz.Bu kişi ise farklı karakteri ile dikkatimi eçkiyor sanırım.. Belki de gelip geçici bir his benimki..

Bunu biraz tanımlamaya çalışın kendiniz için...

Mesela sevgilinizle uyum var demişsiniz ama bence birebir aynı olan şeyler uyumlu olmaz. Uyum tam tersi farklı olan iki şeyin birbirini tamamlaması sayesinde olur. Burada bir şeyi gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

Eğer sevgilinizle gerçekten uyumlu iseniz o zaman farklılıklarınız var ve bunları tamamlamışsınız demektir ki bu çok ama çok ideal bir ilişkidir. Bunu ileride tekrar bulamayabilirsiniz.

Eğer sevgilinizle aynı iseniz o zaman sıkıcı, çatışmalı bir iliskidesiniz demektir ve bu ilişki zaten yürümez.

Ikinci kişiye gelecek olursak, bazi tipler vardır ortamda dikkat çeker, şeytan tüyü var deriz mesela. Bu insanlarla "bence" arkadaşlık çok iyidir ama uzun süreli ilişki tam bir fiyasko olur. Benim abim mesela ortamların aranan yüzü, neşesi, farklı fikirleri esprileri, girişkenliği, kadınlara olan kibarlığı ve jestleri ile çok dikkat çeken, birçok kadının birlikte olmak istediği biriydi. Ama evliliği tam bir fiyasko oldu. Evlilikte başarısız çünkü, ama hala süper bir arkadaş, süper bir abi.

Yani erkeklerin her halini görebilmek lazım, bazen size farklı ve çekici gelen şey aslında sizin için iyi olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…