Başkasına mı aşık oluyorum😢

Kızların efendi adam yerine... diye başlayan bişey var o aklıma geldi.

Nişanlanmayın emin olAna kadar

Bence biraz sıkılmışsınız ve yeni bi heycan aramışsınız. Başka birinin ilgisi bakışı hoşunuza gitmiş. Ama iyice düşünün. Yanlış birşey yapmayın. Sevgiliniz varken onun yerine bu adamı düşünmeye hayaller kurmaya değer mi. Bence zaten sizin için geçici bi durum bu bi süre görmeseniz ayrı kalsanız o kişiyide unutursunuz

Monotonluga hareket katmak olmus bu, insaniz sasariz beseriz, kendinizde dert sorun aramayin. Rutin giden hayatiniza biraz renk gelmis, az biraz da hareketlilik, sizin aklinizi bulandiran bu.
Tatli bir ani olarak hayalinizde tutup, onunuze bakin. Pismanlik da hissetmeyin.
Sevgilinizi seviyorsaniz da, onunla ortak gelecek kurmaya odaklanin. Bu sahis da akliniza gelince "hey gidi genclik" deyip tebessum edip, yolunuza devam edin

Siz bence yol yakınken ayrılın sevgilinizden sevmiyorsunuz belli, sevgilininizde hayatini mahfetmeyin.

sevgilimi sevdiğimden zerre kadar şüphem yoktu. Ama bu kişi karşıma çıkınca bana neler oldu bilmiyorum... Ondan uzak durarak süreci atlatmaya çalışıyorum vicdanım sızlıyor
Oho ne yardan ne serden geciyon
Nasıl suphen yok ayran gönüllük bu o zaman.
Acaba sevgilin başkasına bu şekilde ilgi duysaydi
Sende bana karşı sevgin bitmiş dediğinde
Hayır seni sevdigimden suphem yok dediğinde
Ne derdin??
Lütfen kulp bulmayin kabullenin yoksa neden ilgi duyasiniz

Başka birisini aklından dahi geçirebiliyorsan şuan yaşadığın ilişki miladını doldurmuş , nişanı düşündüğün insan doğru insan değil demek oluyor. Doğru insanı bulamadığın için arayış içindesin. O kişi hayatında olduğunda dünyadaki en iyisini de getirseler dönüp bakmazsın emin ol.

Sevgilimle birebir aynıyız demişsin ya aynıların evlenmesi pek iyi bir fikir değil bana göre. Aynısı olduğum bir adamla evliyim, aynı burçtanız hatta. Bazen aylar süren soğukluklar, günler süren küsmeler, düşse bile yerden almadığımız burnumuz, seçtiğimiz benzer hediyeler, ikimizin de odun oluşu... ne zaman gideriz adliyeye bilmiyorum ama kendinize benzettiğiniz adamlarla evlenmeyin. Maddiyatta, meslekte, tahsilde , görgüde ve en önemlisi aile yapısında denklik şarttır ama karakterler denk olmamalı. İkiniz de konuşmazsanız iletişim kopar, çok konuşursanız boş konuştuklarınız kafa yorar, gezmeyi sevmiyorsanız hiç gezemezsiniz gibi...

Macera arıyorsunuz ama yapmayın. Süt karakterlermişsiniz zaten olmaz o iş, düzgün giden ilişkinizden de olmayın.

tamamen ego olayı sizde ki ve kim ne derse desin bir kadın beğenilmekten hoşlanır sizde ki de bana kalırsa bu egonuzun okşanmasını ve heyecanı sevdiniz. yani o insanı değil hatalı değilsiniz ama bunu eyleme geçirirseniz o insana bağlarsanız hatalı olursunuz. farkındalık bence güzel bir durum.
nişanlınız konusuna gelecek olursak illa ki onu da heyecanlandıran bir kadın olmuştur sizden başka. yani bunlar tamamen içgüdü. bence aldatmadınız ve evlenmenizde bir sorun yok

uzun süreli ilişkilerde aşk biterde sevgi alışkanlık kalır dolayısıyla heyecanda yavas yavas son bulur benm dusuncem yani.. Sizin heyecanınız bitmiş alışkanlık almış yerine.. bu yuzden dısarıdan gelen hafif ilgi tatlı gelmiş.. Diyelimki 2.sni seçtiniz o zaman ne olacak bi 5-10 yıl sonra baska bi adam ilgi gösterdiğinde ondan da mı ayrılacak yada boşayacaksınız. Eğer sevmiyorsanız ayrılın bu başka yada sevilmiyorsanz hissetmiyorsanz aradaki sevgiyi tamam ayrılın.. Ama sevgi var da heyecan için yapmayın derim , geçici heyecan boşluk hissi sizin ki .. Dediğim gbi benim fikrim bu.. Bi uzun ilişki + bi nişan atmış olan kişiyim az da olsa var gibi tecrube. .

ben de buna katılıyorum yaa
o kadar katı bakamıyorum ben, uzun yıl biriyle çıkmışsınız ilgi de hoşunuza gitmiş bence bu yani.
ben ayrılmayın diyen taraftayım açıkçası
düzgün ilişki yaşama oranı çok düşük.
şu konulara bakın allah aşkına.
yarısı psikopat erkeklerden çeken kadınların tavsiye istemesiyle dolu
oysa ki asıl tavsiye alması gerekenler erkekler olduğu halde
Sevmeseniz, alışmasanız 5 yıl boyunca beraber olmazdınız.
insan yeni kiminle olursa olsun 5 yıl sonrasında kalbi pır pır çarpmıyor ki
onun yerini tanıdıklık, sıcaklık, ortak planlar alıyor.
yapmayın etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…