- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
Siz bence yol yakınken ayrılın sevgilinizden sevmiyorsunuz belli, sevgilininizde hayatini mahfetmeyin.Hanımlar merhaba
Benim yaklaşık beş senelik bir ilişkim var. Artık ciddi düşünüyoruz yakında nişanlanacağız. Sevgilim benim ruh ikizim diyebilirim. Karakterlerimiz birbirine çok benziyor iyi anlaşıyoruz sevdiğimiz sevmediğimiz herşey nerdeyse aynı.. Sevgilim yakışıklı kibar bana sevgisini hissetiren değer veren biri .Ve onu çok seviyordum
Yaklaşık üç aydır gönüllü olarak çalıştığım bir kurumda yeni arkadaşlar edindim. Burda biriyle tanıştım. Bana bakışlarından konuşmalarından vs benden hoşlanıyormuş gibi gelse de ben yanlış anlamışımdır vs diye çok takılmadım. Ama arkadaş grubumuzda bu kişiyle vakit geçirdikçe de sanki bende de değişmeler başladıBunu farkedince kendisinden uzak durmaya başladım. Bu arada o bana benden hoşlandığını söyledi. Bense ilişkim olduğunu söyledim. Tabi o da bunu duyunca bana mesafe koydu.
Bense sürekli istemsizce onu düşünüyorum.Sürekli onun yanında olmak istiyorum. Bunu sadece içimde yaşıyprum ve kendimden nefret ediyorum. Sanki sevgilimi aldatmış gibi hissediyorum.Kafamdan bu düşünceleri atmak istiyorum. Olmuyor. Onu düşündükçe kalbimin atışı hızlanıyor. Bu arada bu kişi sevgilim kadar kibar beyefendi yakışıklı değil. karakterlerimiz bile farklı. Neden böyle oldu bilmiyorum. Bana akıl verin
Oho ne yardan ne serden geciyonsevgilimi sevdiğimden zerre kadar şüphem yoktu. Ama bu kişi karşıma çıkınca bana neler oldu bilmiyorum... Ondan uzak durarak süreci atlatmaya çalışıyorum vicdanım sızlıyor
Aynı durumu nisanliyken yaşadım 7 yıllık ilişkimdi. Sırf bu sebepten nişanı attim. Dogru mu yaptim bilmiyorum. Hem pişmanım hem degilim.
Aldatmış gibi mi hissediyorsun ? GİBİ ??Sanki sevgilimi aldatmış gibi hissediyorum.
Yok olay daha yeni digeriyle aramda bi sey yok gordum cok etkilendim kac gun boyunca onu dusundum hala dusunuyorum. Ama geciciyse diye bi adim atmadim. Hem daha cok erken olaylar yenı. Kafa dinlemek istiyorum.Ee noldu sonra? Diğeriyle evlendin mi
Ikinci kişinin neyi hoşunuza gitti?
Farklı kişiliği sanırım.. Ben de bilemiyorumIkinci kişinin neyi hoşunuza gitti?
tamamen ego olayı sizde ki ve kim ne derse desin bir kadın beğenilmekten hoşlanır sizde ki de bana kalırsa bu egonuzun okşanmasını ve heyecanı sevdiniz. yani o insanı değil hatalı değilsiniz ama bunu eyleme geçirirseniz o insana bağlarsanız hatalı olursunuz. farkındalık bence güzel bir durum.
nişanlınız konusuna gelecek olursak illa ki onu da heyecanlandıran bir kadın olmuştur sizden başka. yani bunlar tamamen içgüdü. bence aldatmadınız ve evlenmenizde bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?