- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
+1Ilk aklima gelen acana sosyal medyada paylastiginiz o yaziya mesaj atan kisi esiniz olabilirmi? Yani face bir hesap ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Ilk aklima gelen acana sosyal medyada paylastiginiz o yaziya mesaj atan kisi esiniz olabilirmi? Yani face bir hesap ile
Hayır sanmam hesapta kendi adım yazmıyor. ve fotoda yüzüm fln belli değil çok.
kesinlikle katiliyorum.gercekcekten.benim fikrikmce net cevap olmus.Ben yadırgamadım. Doğru mu? hayır değil. Farkına da varıp konuyu kapatmışsınız zaten. Ama ilgisiz olan kadın olduğunda erkek nasıl arayışa giriyorsa aynı şey kadın içinde geçerli.
7/24 masal gibi bi evlilik pek mümkün olmasa da genel manada Sevmek, sevilmek, birlikte gönüllerimizi hoş tutmak için evleniyoruz. Bunların bi kısmının zaman zaman eksilmesi her ne kadar tolere edilebilse de eksikliği hep hissedilir. Hele şiddet de varsa... hele söylenen sözler kırıcıysa...
Bir aldatmayı normalleştirmediğiniz kalmıştı o da bitti tamam oldu...Ben yadırgamadım. Doğru mu? hayır değil. Farkına da varıp konuyu kapatmışsınız zaten. Ama ilgisiz olan kadın olduğunda erkek nasıl arayışa giriyorsa aynı şey kadın içinde geçerli.
7/24 masal gibi bi evlilik pek mümkün olmasa da genel manada Sevmek, sevilmek, birlikte gönüllerimizi hoş tutmak için evleniyoruz. Bunların bi kısmının zaman zaman eksilmesi her ne kadar tolere edilebilse de eksikliği hep hissedilir. Hele şiddet de varsa... hele söylenen sözler kırıcıysa...
iyi akşamlar. Konumu lütfen yargılamadan okuyun. Yapıcı yorum yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.
ben iki yıla yakın bir süredir evliyim. Genelde rutin monoton devam eden bir evliliğimiz var. Eşimle şiddetli tartışmalarımız oldu sonra affettik ya da affettim göründüm kalbim kırılmıştı oysa. Hatta en son mutfakta yemek hazırlığı yaparken bana zıkkım ye dedi ben de çıktım gittim mutfaktan girdim odaya ağladım çıkmadım. Daha önce annemin yanında bana laf söylemesi, evde yaşanan tartişmayı anneme söylemesi vs. Daha önce de bir konu üzerinde tartışırken üzerime yürüdü beni itti yere düştüm yanı bana şiddet uyguladı
Hep hatamızın farkına varalım bir daha böyle olmasın dıye konuştuk sonra yıne birbirimizi kırdık. Sinirli ve fevri davranıyor.
Cinsel ilişki sırasında da gergin davranmıştı beni suçlar gibi tavırlara girmişti. Bu sebepten iyi bir cinsel yaşantımız yok.
Benim bir sosyal medya hesabım var. öyle fotom fln da yok. Geçen gün paylaştığım bir sözden dolayı bir hesaptan msj geldi o konuyu konuşurken sanki yeni flort edenlerın mesajlaşmasına döndü konu. bikaç sabahtır günaydın yazıyor gün içinde yine havadan sudan muhabbetler. Eşimle doğru dürüst konuşmadan geçen günler çok. Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.
Tabii ki vicdan azabı duyuyorum. Kapattım sonra hesabi daha da yazmadım.
Boşanmak geliyor aklıma. Sonra içim burkuluyor.Ne heyecanla kurulmuştu bu yuva. ne yapayım bilmıyorum
Peki aldatmak helal mi??Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.
Ilgisiz kalmissin canim benim ilgiye acmissin. Esinden görecegin degeri baskasindan görünce ee araya seytan da girince. Sunu unutmayalim ki bosanmak Allah'ın Helâl Kıldığı Şeyler Arasında, Boşanma Hiç Sevmediği Helâldir. iyi düsünün tasinin ona göre karar verin
Pardon da ben aldatmaktan ya da alditilmaktan bahsetmedim ve o konuya da deginmedim. Arkadas bosanmayi düsünüyorum yazmis ya ben de ona ithafen yazdim. Aldatmayi mesrulastirmiyorum yani aldatmanin haram oldugunu herkes bilir!!!!Peki aldatmak helal mi??
Hayır yani ilgisiz kalmışsın o yüzden aldatmışsın demek, haram olan Allah'ın yasak ettiği bir şeye düpedüz bahane uydurmak oluyorda o yüzden sordum.
Bunu siz yazdınız yukarıda, ben değil.
Eşinden görmediğin değeri başkasından görünce aldatmak helal ve serbest mi oluyor?
Artık cidden korkuyorum ya, gerçekten. Bir gün şeytan bile isyan edecek, yeter ulan yediğiniz her pisliği "arayada şeytan girince, şeytana uydum" diye bana atmayın diye isyan edecek....
İlgisiz kalmışsın, ilgiye açmışsın, kocandan başkası (kocandan başkası ne ya.. şu söz bile haram) ilgi göstermiş sende bu yüzden yapmışsın diye yazan siz değil misiniz?Pardon da ben aldatmaktan ya da alditilmaktan bahsetmedim ve o konuya da deginmedim. Arkadas bosanmayi düsünüyorum yazmis ya ben de ona ithafen yazdim. Aldatmayi mesrulastirmiyorum yani aldatmanin haram oldugunu herkes bilir!!!!
Hadi canim isine bak sen. Istedigin sekilde anla. Elhamdülilah müslümanim ve allaha ham olsun ki dinimi cok iyi biliyorum sizin bilgilerinize ihtiyacim yok!!!! Kadin kendisinorda ne yazmis onu görmüyorsun galiba!!!İlgisiz kalmışsın, ilgiye açmışsın, kocandan başkası (kocandan başkası ne ya.. şu söz bile haram) ilgi göstermiş sende bu yüzden yapmışsın diye yazan siz değil misiniz?
Bu sizin cümleleriniz değil mi, ben yanlış okumadım?
Eğer yanlış kişiyi alıntıladıysam yada sizi yanlış anladıysam özür dilerim.
Fakat hayır. Yanlış alıntılamadım. Ve yanlışta anlamadım.
Düpedüz kocan ilgi göstermemiş bu yüzden aldatmışsın diye ayan beyan haram hemde en iğrenç derecede haram olan bir şeyi bir güzel aklamışsınız.
İyi geceler dilerim... :/
iyi akşamlar. Konumu lütfen yargılamadan okuyun. Yapıcı yorum yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.
ben iki yıla yakın bir süredir evliyim. Genelde rutin monoton devam eden bir evliliğimiz var. Eşimle şiddetli tartışmalarımız oldu sonra affettik ya da affettim göründüm kalbim kırılmıştı oysa. Hatta en son mutfakta yemek hazırlığı yaparken bana zıkkım ye dedi ben de çıktım gittim mutfaktan girdim odaya ağladım çıkmadım. Daha önce annemin yanında bana laf söylemesi, evde yaşanan tartişmayı anneme söylemesi vs. Daha önce de bir konu üzerinde tartışırken üzerime yürüdü beni itti yere düştüm yanı bana şiddet uyguladı
Hep hatamızın farkına varalım bir daha böyle olmasın dıye konuştuk sonra yıne birbirimizi kırdık. Sinirli ve fevri davranıyor.
Cinsel ilişki sırasında da gergin davranmıştı beni suçlar gibi tavırlara girmişti. Bu sebepten iyi bir cinsel yaşantımız yok.
Benim bir sosyal medya hesabım var. öyle fotom fln da yok. Geçen gün paylaştığım bir sözden dolayı bir hesaptan msj geldi o konuyu konuşurken sanki yeni flort edenlerın mesajlaşmasına döndü konu. bikaç sabahtır günaydın yazıyor gün içinde yine havadan sudan muhabbetler. Eşimle doğru dürüst konuşmadan geçen günler çok. Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.
Tabii ki vicdan azabı duyuyorum. Kapattım sonra hesabi daha da yazmadım.
Boşanmak geliyor aklıma. Sonra içim burkuluyor.Ne heyecanla kurulmuştu bu yuva. ne yapayım bilmıyorum
Doğru ben işime bakayım. Biz sizinle neyi tartışıyoruz gerçekten.. Orada ayan beyan seni ilgisiz bırakmış bu yüzden yapmışsın diye yazan siz misiniz? Evet. Tamam işte neyini tartışıyoruzki...Hadi canim isine bak sen. Istedigin sekilde anla. Elhamdülilah müslümanim ve allaha ham olsun ki dinimi cok iyi biliyorum sizin bilgilerinize ihtiyacim yok!!!! Kadin kendisinorda ne yazmis onu görmüyorsun galiba!!!