başkasından çocuk yap...

Bizde de ben çok takardim..evlendikten 6 ay sonra tüp bebek diye tutturdum eşim ise daha vakit var dedi 1 yıl oldu şimdide artık ben istemiyorum..oralı olmayın umursamayin..hormon dgerleriniz de normalse boşyere tüp yaptırmayın illaki olur..kafanızı rahat tutun

Geçmiş olsun. 38 cm mi dediniz bir yanlışlık olmasin

Sizi çocuk konusunda rahatlatmak için çok şey yazabilirim ama yazılanları Eşiniz okumadıktan sonra çok da bişey ifade etmeyecek. Çünkü sorun çocuk olmayışı değil eşin takıntılı, sabit fikirli ve sabırsız olması.

Geçmiş olsun. 38 cm mi dediniz bir yanlışlık olmasin
Evet 38 cm kızım 50 cm dı dogdugunda dusunun okadar buyuk
Yani herseyın hayırlısı bı yana hayat bıze herseyı yasatır... buyuzden bukadar yıpratmamak gerek

Konu sahıbesı sızde Esınızle boyle konusun onu anladıgını aynı seyı ortak yasadıgınızı hatırlatın ılıskınıze evlılıgınıze zanan verın romantık yemek guzel fılm hatta tatıl yapın

Allah aşkına bu millet beyin yerine ne taşıyo ne diye laf sokuyolar insanlar kötülükten beslenir olmuuuş yaa resmen! annemin eltisinin 18 yıl olmadı tedavi falan bırakıldı şuan 2 tane ogullari var stres yaptıkça zorlasiyo sanırım... ben yigenlerimi sevemezdim üzülür diye çocukları bi bahaneyle bakkala falan götürurdum kadincagiz gördükçe oturur içli içli ağlardı Allahım nasip etti dilerim seninde olur canım benim zaten 2yil uzun bi süre deyil ki sen kimseyi kafana takma bütün boş konuşanlarin kötülükle beslenen igrenclerin canı taa cehennemee

Ben bu konuda esimden yana çok şanslıyım 5 senedir evliyim sorun ilk başta esimden kaynaklaniyordu ama sanırım. Bende de var doktor süreci falan bizi baya yipratmisti şu an tedavi falan görmüyoruz ama çocuk konusu bile geçmiyor aramızda yani baskı vs çok kötü etraftndan soruyorlar ediolar en çok o zor ama salliyorsun artık alışınca :) ben öyle yaptım en azından saolsun esimden De baskı görmüyorum
Kendimde baskı yapmıyorum hem maddi hem manevi olarak bu yoğun sürece hazır değiliz sanırım
Çocuk istemedigimizden değil aksine esimden bende çocukları çok seviyoruz ilk şeneelr baya yipratmistm kendimi esimde aynı şekilde ama sonra gayet kendimiz alaya vuruoz en iyisi böyle olmak evdeki huzur yerine geldi en azından sizde öyle yapin bence karşılıklı sakince konusun evde değil ama dışarda sakince suclamadan en iyisi bu olur deniz kenarı olur bı yemekte olur en iyi ben anlarım sizi her ihtimali gözönüne alarak konusun birbirinizi anlamaya çalışın hatta istemiyormus kafasında yaşayın biz öyle yapioz uzun süredir

Etrafa da aynı şekilde izlenim verin eşimin ailesi den biri rahata alistinz sanırım dedi bende evet dedim :) gez toz özgürsün dedim :)( diğer yeğenler buyusub öyle bakarız tedaviye dedim
Ama sizin soylediginiz ağır olmuş sanki okonuyuda aranızda halledin bence kendinizi eşinizi rahatlatin erkek zor atlatır bu süreci ama yine iş size düşüyor malesf bende çok savaş verdim ama uzun süre sonra basardim sizde sabırlı olun basarirsiniz neler atlattım ettim inanın tahmin edemezsiniz

Klomen ve çatlatma iğnesi deneyebilirsiniz isterseniz. Ama muhtemelen sizi baskı olumsuz etkilediği için sıkıntı yaşıyorsunuzdur. Bence o anlayışsız adamdan çocuk yapmak için bir kez daha düşünün.

Özel bir kliniğe giderseniz tüp bebek yaptira bilirsiniz ,bizdede hiçbir sorun yoktu ama.9 yıl olmadı ,ama.suanki sorun bence aanlayissiz eş!! Bence yapma çocuk önce insan gibi davranmayı konuşmayı öğrensin ,çocuk konusu çok hassas bırakın dış etkeni ,eşler arasındaki sıkıntı sorun bile olmaması için bir neden ..

Gebelik hiçbir problem dahi olmasa hemen olmayabiliyor.iki yılı dahi bulabiliyor.yumurtlama günlerinide ilişkiye giriyorsunuz değil mi?bir yumurta 24 saat yaşıyor ona denk getirmek gerek:)

Millet hee çocuk olmuyor mu diyordur, ya herkesin çocuğu olmak zorunda mı?!!!!

Benim yillardir çevremde gördüğüm ve internette okuduğum: senelerce çocuk sahibi olamayan insanlar ne zaman umudu kesiyor ( ki umudu kesmek aynı zamanda stresin uzerinden kalkmasi demek) işte o zaman hamile kalıyorlar. O kadar çok ama o kadar çok ki böyle olan. Eşiniz rahim filmi laparoskopi gibi konularda bilinclenmek yerine biraz da işin psikolojik kısmında bilinclensin etrafına bı kulak versin araştırsın okusun. Size böyle baskı yapıp sizi strese soktuğu sürece çok zor. Bir stres bu kadar mı etkiler diyor insan farkında olmuyor ama etkiliyor. Dusunmeyeceksiniz. Benim bir tanıdığıma çocukları olmuyor diye yakın zamanda doktoru şey demişti: " yatağa çocuk yapmak için girmeyin". Kafadan atmak lazım yani. Ve bı sonraki ay hamile kaldı o tanıdığım. Tabi bu tavsiyeye uymak da mesele. İnsan ne kadar dusunmemeye çalışsa da düşünüyor. Kendi beynine söz geciremiyor bu yuzden bayanın işi zaten zor bide erkekler böyle yapıp zorlastiriyor

Eşinin psikolojisi bozulmus.sende sorun var demeye getirmiş resmen.
bizimde 3.5 yıldır olmuyor tüp denedik yine olmadı iki taraflı sorunlar var ama birbirimize hiç boyle incitici konusmadık bu mevzulardan cok bahsetmeyiz..
Allah ne zaman dilerse o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…